Viikkohoroskoopit 3.11.2016

Annan viikkohoroskooppi ajalle 4.-10.11.

Teksti: Anna.fi Kuvat: Balbusso/Figarophoto/Bulls Press

Lue Annan viikkohoroskooppi ja selvitä, mitä tähdet ennustavat viikkoosi!

Skorpioni 23.10.–21.11.

Tuleva joulunaika on jo mielessäsi, ja haluaisit päästä jouluostoksille. Päädy käytännöllisiin lahjoihin ja unohda kaikenlainen turhanpäiväinen rihkama. Tehokkaan viikon jälkeen toivot rauhallista viikonloppua. Rentoudu, ulkoile ja nauti perheesi seurasta kaikessa rauhassa.

Jousimies 22.11.–20.12.

Päässäsi on monia ideoita, joita haluaisit edistää. Negatiivisesti suhtautuvat ihmiset saattavat aiheuttaa eripuraa. Mielikuvituksesi käy ylikierroksilla, etkä sinä todennäköisesti halua perääntyä. Pidä puolesi ja kuuntele vaistojasi. Älä anna epäilevien ihmisten viivyttää sinua.

Kauris 21.12.–19.1.

Ole erityisen tarkkana raha-asioissa tällä jaksolla. Lue huolellisesti kaikki sopimusten ehdot. Rakkaasi haluaisi nostaa suhteenne uudelle tasolle. Pyri olemaan erittäin hienotunteinen. Jos joudut kiperiin keskusteluihin, ole varovainen mutta säilytä silti kepeys ja hyväntuulisuus.

Vesimies 20.1.–18.2.

Olet erityisen hyvällä tuulella, sillä sinulla on onnea rakkaudessa ja raha-asioissa. Olet varmaan huomannut, että onni suosii rohkeaa. Suhde kumppaniisi syvenee yhteisen mielenkiinnon kohteen ansiosta. Jakson rauhallisen alun jälkeen vauhti kiihtyy huomaamattasi.

Kalat 19.2.–19.3.

Mukavasti alkanut jakso voi päättyä aivan toisiin tunnelmiin, jos tuhlailet liikaa. Etsi tarjouksia ja vaadi alennuksia. Suunnitteletko tulevaa lomaasi? Tee itsellesi kuitenkin varasuunnitelma. Matkakohteesi saattaa muuttua nopeastikin nykypäivän herkässä tilanteessa.

Oinas 20.3.–19.4.

Itseluottamuksesi saa lisäpotkua uudelta, yllättävältä taholta. Ole avoin ja vastaanottavainen tavatessasi uusia ihmisiä. Oletko tehnyt joulusuunnitelmia? Nyt kannattaisi jo aloittaa! Huono päivä muuttuu äkkiä auringonpaisteeksi erään kollegan kommenttien ansiosta.

Härkä 20.4.–20.5.

Syksyn saavuttua on hyvä pohtia tiettyjä tosiasioita. Älä kuitenkaan hätiköi vaan mieti rauhassa. Jos mitenkään mahdollista, jätä vaikeat tai myrskyisät keskustelut kumppanisi kanssa tuonnemmaksi. Ei ole aina helppoa valita sanojaan huolella, mikä olisi nyt oleellisen tärkeää.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Ympärilläsi näyttää olevan paljon ihmisiä, jotka eivät osaa tehdä päätöksiä. Se ei ole mitenkään epätavallista tähän aikaan vuodesta, mutta ärsyttäähän se. Virkistävä seuraelämä ja uudet ihmiset ja tilaisuudet auttavat sinua eteenpäin. Vilkkaalla luonteellasi on nyt kysyntää.

Rapu 21.6.–22.7.

Olet rakastettavalla tuulella ja inspiroit toisia. Monet eivät pidä tästä vuodenajasta, mutta sinä osaat ottaa siitä kaiken irti. Näytä toisille tietä eteenpäin. Sinun ja kumppanisi välillä vallitsee lämmin yhteys. Suhtaudu varauksella erääseen, joka tarjoaa sinulle uutta tilaisuutta.

Leijona 23.7.–22.8.

Pursuat ideoita ja etsit innokkaasti mahdollisuuksia päästä toteuttamaan niitä. Toiset valittavat säätä, mutta sinä näet tämän ajan virkistävänä muutoksena normaaliin rytmiin. Ystävä tai sukulainen kaipaa apua ongelmaansa. Neuvo häntä parhaasi mukaan mutta vältä rahallista tukea.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Eräs salaisuus tulee pintaan ja saa sinut miettimään toisten roolia. Tunnetko heidät tarpeeksi hyvin aloittaaksesi vakavan keskustelun? Et saa rauhaa, ennen kuin tiedät enemmän, joten ryhdy toimeen. Haluaisitko ottaa seuraavan askeleen nykyisessä suhteessasi? Nyt siihen olisi sopiva aika.

Vaaka 23.9.–22.10.

Elät onnekasta jaksoa. Yllättävät tapaamiset ja romanttiset hetket tuovat iloa elämääsi. Vaikka asiat näyttävät suorastaan tipahtavan syliisi, tee parhaasi kootaksesi läheiset ja ystävät yhteen. Ihmiset nauttivat seurastasi enemmän kuin ikinä uskotkaan!

Lue myös:

Testaa, mikä on persoonaasi tukeva toteemieläimesi

Oletko boheemi villisika vai ahkera mäyrä? Tämän suomalainen eläinhoroskooppi paljastaa luonteestasi

Tv-sarja-horoskooppi: Mitkä sarjat sopivat erityisesti sinun tähtimerkillesi?

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi