Viikkohoroskoopit 8.12.2016

Annan viikkohoroskooppi ajalle 9.-15.12.

Teksti: Anna.fi Kuvat: Balbusso/Figarophoto/Bulls Press

Jousimies 22.11.–20.12.

Rakkaus koskettaa sinua tällä jaksolla. Saatat luulla, että toinen pilailee, kun hän kertoo tunteistaan, mutta ole varovainen. On mahdollista, että hän on tosissaan. Raha-asioiden pitäisi sujua periaatteessa hyvin, mutta älä unohda tammikuussa tipahtavia laskuja.

Kauris 21.12.–19.1.

Tällä viikolla olet menossa mukana ja tunnelma vaikuttaa enemmän halloweenilta kuin pikkujouluilta. Kaikenlaiset yllätykset ja odottamattomat kutsut pitävät sinut varpaillasi. Koeta kuitenkin rentoutua kaiken tanssimisen keskellä – jos ei muuten, niin edes jalkahoidossa.

Vesimies 20.1.–18.2.

Jakso muuttuu rauhallisen alun jälkeen nopeasti vilkkaammaksi. Ilmassa on rakkautta, ja huomaat pian, mistä suunnasta tuulee! Järjestä kalenterisi kuntoon, jotta menot eivät kasaantuisi. Salatut esiintymislahjasi tulevat esille pikkujoulujen vietossa, mutta käytä niitä kohtuudella.

Kalat 19.2.–19.3.

Varaudu kiireiseen ja hämmentäväänkin jaksoon. Juuri kun ajattelit voivasi rentoutua viikonloppuna, yhteydenottoja alkaa sadella. Älä kuitenkaan sitoudu mihinkään liian tiukasti, ennen kuin olet varma toisten aikeista ja aikatauluista, sillä asiat saattavat muuttua.

Oinas 20.3.–19.4.

Alatko päästä jo joulutunnelmaan? Tällä viikolla saatat tavata ihmisiä, joita et ole nähnyt aikoihin. Vaikka kyseessä olisi vain pikainen tapaaminen, muista, että seuraasi arvostetaan aina. Ystävyyssuhteet syvenevät, ja äskettäin tapaamasi henkilö ilmaisee haluavansa jotain enemmän.

Härkä 20.4.–20.5.

Tällä jaksolla on vaikea kieltäytyä mistään. Välttele siis tilannetta, jossa joutuisit lupaamaan sellaista, mitä et voisi pitää. Romanttiset selkkaukset ja niiden jälkeiset hellyydenpuuskat viikonloppuna osoittavat, että sinun on vihdoin päätettävä, kenen kanssa tahdot olla.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Ilmassa on rakkautta, oli se sitten nykyisen tai uuden kumppanisi kanssa. Mikään ei voi viedä huomiotasi, kun eräs hymyineen on näköpiirissäsi. Joulunaikaan vanhempi sukulainen haluaisi ennemmin aikaasi kuin uuden paketin. Koeta löytää aikaa myös vanhoille ystäville tänä jouluna.

Rapu 21.6.–22.7.

Kaikenlaisten kiireiden keskellä sinun voi olla vaikea keskittyä työelämään. Älä kuitenkaan löysää otettasi liikaa, ettei joku toinen käytä tilaisuuttasi osoittaakseen kykynsä. Suunnittele ajoissa vuodenvaihdetta, jotta voisit viettää sen haluamiesi ihmisten seurassa.

Leijona 23.7.–22.8.

Kiinnitä erityistä huomiota vanhempiin sukulaisiin, jotka saattavat kaivata hauskaa seuraasi. Kun valitset lahjoja toisille, asetu näiden ihmisten mielenmaisemaan. Ota perheen nuoremmat mukaan ostoksille, heillä saattaa olla hyviä ideoita – muitakin kuin rahojesi tuhlaaminen.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Illanvietto työtovereiden kanssa voi aiheuttaa romanttisia kommelluksia. Eräs voi luulla, että olet kiinnostuneempi kuin ymmärrätkään. Koeta kuitenkin olla tahdikas. Voisit pitää varalla pari ylimääräistä lahjaa, sillä et voi koskaan tietää, keneen saatat törmätä.

Vaaka 23.9.–22.10.

Alat päästä vähitellen juhlasesongin tunnelmaan. Yleensä hillitty ulkokuoresi alkaa sulaa. Saatat tuntea hämmennystä ihailevan kollegan katseiden alla. Mutta kaikkihan on vain huvia, vai onko? Nautit joulun odotuksen tunnelmasta, ja myös toiset huomaavat, että sinulla on hauskaa.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Vaikka joulukiireet lähestyvät, huomaat, että vielä voisi olla aikaa tehdä jotain innostavaa. Pieni satsaus itsesi hemmotteluun voisi piristää tänä pimeänä vuodenaikana. Viikonlopusta saattaa kehittyä jotain erityisen romanttista ja ikimuistettavaa. Nauti täysin siemauksin.

Lue myös:

Röyhkeä, jahkailija, rohkea riskinottaja… Tällaisia ovat horoskooppimerkkien temperamentit

Kiihottava seksihoroskooppi – Lue, mikä saa horokooppimerkkisi sekoamaan halusta

Horoskooppimerkkien riidat – Tähtimerkkisi paljastaa, oletko mököttäjä vai raivotar?

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi