Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 19.–25.1.

Teksti:
Patrick Arundell
Kuvat:
Mvphotos

Vesimies 20.1.–18.2.

Erittäin intensiiviseltä tuntuneen jakson jälkeen voit vihdoin hengähtää. Uusi elämänvaihe on alkamassa, energiasi ja itseluottamuksesi palaavat. Olet aktiivinen ja valmis kokeilemaan uusia keinoja mieltäsi painaneiden ongelmien ratkaisemiseksi.

Kalat 19.2.–19.3.

Onko sosiaalisissa piireissäsi jännitettä? Jos näin on, tilanne saattaa helpottua tulevalla viikolla. Toistaiseksi saatat hyötyä siitä, että vietät aikaa yksin. Sinulla voi olla jokin unelma, jota haluat lähteä toteuttamaan. Ole rohkea ja toimi nyt.

Oinas 20.3.–19.4.

Olosi voi tuntua helpottuneelta, sillä et enää aseta liikaa paineita itsellesi. Sen sijaan, että huolehtisit työasioista ja tavoitteistasi, pystyt rentoutumaan ja keskittymään sosiaaliseen elämääsi. Halusi tutustua uusiin asioihin voi viedä sinut seikkailulle.

Härkä 20.4.–20.5.

Olet valmis loistamaan! Nyt on aika näyttää muille, kuinka lahjakas ja hämmästyttävä olet. Kokemasi hankaluudet ja esteet väistyvät pois tieltäsi, ja asiat alkavat edistyä. Uusia mahdollisuuksia on runsaasti, kunhan teet niille tilaa.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Viime viikot ovat vaatineet sinulta keskittymistä, mutta nyt huomiosi saattaa siirtyä uusiin asioihin. Tarvitset tuulahduksen raitista ilmaa ja mahdollisuuden paeta rasittavia tilanteita. Tuleva viikko tuo mukanaan voimaannuttavan uuden alun – oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen?

Rapu 21.6.–22.7.

Saat mahdollisuuden ratkaista tärkeän, mieltäsi painaneen ongelman. Tuleva viikko rohkaisee mielenmuutokseen, ja väärinkäsitykset saadaan selvitettyä. Ole tarkkana, sillä edessäsi on uusi alku.

Leijona 23.7.–22.8.

Voit hengähtää helpotuksesta, kun pitkältä tuntunut kaaos alkaa laantua. Nyt voit keskittyä enemmän perhe-elämääsi ja ystävyyssuhteisiisi. Muiden tuki pitää sinut oikeilla raiteilla.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Sukset ovat saattaneet mennä ristiin jonkun lähimmäisesi kanssa, mutta nyt on aika korjata asia. Voisit myös uudistaa rutiinejasi, jotta ne tukisivat hyvinvointiasi. Kun luovut siitä, mikä ei enää toimi, saat aikaan positiivista muutosta.

Vaaka 23.9.–22.10.

Jos olet hoitanut velvollisuutesi vastuullisesti, on rauhallisemman elämänvaiheen aika. Saat motivaatiota hioa taide- ja käsityötaitojasi, mikä tuottaa sinulle mielihyvää. Myös uusi ystävyys voi olla alkamaisillaan.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Saatat olla kiireinen vaativien, henkisten tehtävien parissa. Pidä huoli, että sinulla on aikaa rentoutumiselle. Ota askel taaksepäin, niin huomaat ehkä uuden näkökulman ongelmiesi ratkaisemiseen.

Jousimies 22.11.–20.12.

Nyt on paras hetki ottaa yhteyttä ystäviisi ja pitää heistä kiinni. Sosiaalinen elämäsi vilkastuu, ja luvassa on mielenkiintoisia kohtaamisia. Tulevalla viikolla häiriötekijät ja vastoinkäymiset saavat väistyä.

Kauris 21.12.–19.1.

Nyt on hyvä hetki miettiä taloudellista tilannetta ja aloittaa uusia tapoja rahan säästämiseksi. Haluat ehkä tuhlata ja tehdä impulsiivisia ostoksia, mutta älä anna periksi. Harkitse ennen kuin toimit.

Tutustu Annan nettisivuilla mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti! Klikkaa osoitteeseen anna.fi/horoskoopit.

X