Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 19.–25.8.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: Mvphotos

Leijona 23.7.–22.8.

Ihmissuhteet kehittyvät hyvään suuntaan sitä mukaa, kun mahdollisuudet yhteistyöhön, romanssiin tai uusiin tuttavuuksiin paranevat. Pystyt keskustelemaan aiempaa vapaammin vaikeista asioista ja löytämään ratkaisuja, jotka sopivat kaikille.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Nyt on sopiva hetki työstää asioita, jotka kaipaavat ratkaisua. Jakso on kiireinen, ja joudut kamppailemaan monien ongelmien parissa. Nautit olostasi kaikesta kiireestä huolimatta. Luvassa on odottamattomia tilanteita, kun astut uusille poluille.

Vaaka 23.9.–22.10.

Sopusointuinen Venus vaikuttaa merkkiisi, ja olet täynnä energiaa. Nautit suuresti, kun saat olla täysin oma itsesi päästessäsi neuvottelemaan toisten kanssa ja olemaan diplomaattinen. Romanttinen ja luova puolesi pääsee loistamaan täydellä teholla.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Tällä jaksolla pääset esittelemään taitojasi ja saat samalla hyödyllistä palautetta koskien suunnitelmiasi ja tavoitteitasi. Olet kysyttyä seuraa ja saatat solmia erinomaisia suhteita. Etenkin eräs tapaaminen voi poikia yllättävän positiivisia seurauksia.

Jousimies 22.11.–20.12.

Saatat solmia uusia ystävyyksiä tai löydät ratkaisuja vanhojen ystävyyssuhteiden ongelmiin. Olet kiireinen monien uraan liittyvien asioiden parissa, mutta pystyt saattamaan loppuun jotain tärkeää. Älä lannistu tehtäviesi edessä, sillä hyvä onni voi tulla puoliväliin vastaan.

Kauris 21.12.–19.1.

Suhteesi toisiin ihmisiin korostuvat, etenkin työelämässä. Puuttuuko elämästäsi jotakin? Avoin ja diplomaattinen ote auttaa sen saavuttamisessa. Oletko valmis tarttumaan johonkin haasteeseen? Saatat saada siihen apua yllättävältä taholta.

Vesimies 20.1.–18.2.

Sinulla synkkaa uuden tuttavan kanssa, mikä voi olla onnekkaan suhteen alku. Suhde syvenee, jos olet valmis poistumaan mukavuusalueeltasi. Saatat myös päätyä ratkaisemaan mysteeriä, etkä jätä kiveäkään kääntämättä sen selvittämisessä.

Kalat 19.2.–19.3.

Ajatus muutoksesta voi houkutella, mutta jos mikään ei pakota sinua siihen, saatat jättää sen tekemättä. Jos jokin kaipaa muutosta, ole rohkea ja tee se, mikä sinun täytyy tehdä. Jännittävä mahdollisuus voi tulla eteesi, kun sitä vähiten odotat.

Oinas 20.3.–19.4.

Tämä kepeä jakso on täynnä mahdollisuuksia. Läheinen suhde vahvistuu, kun keskusteluyhteys toimii, ja entiset ongelmat tuntuvat ratkeavan itsestään. Älä kuitenkaan yritä liikaa analysoida asioita, vaan säilytä rento ote elämään.

Härkä 20.4.–20.5.

Luova puolesi pääsee hyvin esille, ja mieleesi pulpahtaa monenlaisia ideoita. Jos olet ihaillut jotakuta kaukaa, saatat nyt rohkaistua solmimaan lähempää tuttavuutta. Eräs tapaaminen viikonloppuna voi inspiroida sinua kokeilemaan jotain uutta.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Mitä sosiaalisempi ja avoimempi olet, sitä helpommin solmit jännittäviä tuttavuuksia. Jokin oppimasi rohkaisee sinua uusien asioiden pariin. Myös kotielämä on kiireistä, mutta onnistut saamaan järjestystä elämään kaaoksen jälkeen.

Rapu 21.6.–22.7.

Kauneus ja harmonia ovat sinulle tärkeitä. Tällä jaksolla haluaisit kenties tehdä muutoksia kotona. Myös erään suhteen vaikeudet rasittavat mieltäsi, kunnes saat ne selvitettyä. Vältä kuitenkin liian impulsiivisia ratkaisuja.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti

X