Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 11/2010

Teksti:
Anna.fi
Viikkohoroskooppi

Maanantai 15.3.2010

Todella vauhdikas viikko tiedossa Uranukselle tulevien yhtymien johdosta. Nyt on arvokasta tietää oma päämäärä ja sen jälkeen uskaltaa ottaa vastaan uusia mahdollisuuksia ilman liian tarkkaa suunnittelua. Kekseliäisyys on arvossa arvaamattomassa tämän viikon aikana. Käytä sinä omaasi rohkeasti.

Tiistai 16.3.2010

Kuun yhtymä Merkuriukselle ja Uranukselle tekee tästä päivästä todella sähäkän ja mielenkiintoisen jokaiselle hetkellisiä tunnereaktioitaan seuraavalle. Olethan sinä sellainen.

Keskiviikko 17.3.2010

No nyt on jo Aurinkokin mukana leikissä ja yllätykset vaan suurenevat viikon edetessä. Sopeutumiskykyä toki tarvitaan tässä vaiheessa, mutta silti ajassa liikkuu valtava määrä positiivisia vaihtoehtoja jokaiselle niitä etsivälle.

Torstai 18.3.2010

Merkuriuksen ja Marsin kolmio lisää vauhtia entisestään ja nyt on syytä tietää, mihin suuntaan todella haluat liikkua. Vaihtoehtoja riittää niin paljon, ettei niistä ota mitään selkoa, ellei jotain ole päässä jo valmiiksi. Mitä sinun päässäsi liikkuu?

Viikonloppu

Viikonloppuna Merkurius tekee oppositiota Saturnukselle ja neliötä Merkuriukselle, jolloin jokainen sitä haluava pystyy rakentamaan oman fokuksensa äärimmäisen tehokkaaksi ja toimivaksi vaikkapa Räjäytä tietoisuutesi kurssilla. Nyt on pakko olla rehellinen todellisille pyrkimyksilleen, sillä juuri ne käyvät toteen tulevaisuudessa.

Astro.fi

X