Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 12/2010

Teksti: Anna.fi

ViikkohoroskooppiMaanantai 15.3.2010

Tämän viikon tunnelmat ovat varmasti kovin kahtiajakoiset, sillä Aurinko vahvistaa Saturnuksen ja Pluton neliötä koko viikon ajan. Tänään on vuorossa oppositio Saturnukselle ja se tarkoittaa melkoisia uupumuspiikkejä tilanteisiin, joissa ei enää ole mielekkyyttä sinulle. Nyt on muistettava antaa itselle lupa löysätä ikävistä tehtävistä, sillä mielekäs tekeminen sujuu kyllä ongelmitta tälläkin viikolla.

Tiistai 16.3.2010

Marsin sekstiili Saturnukselle suosii energiasi suuntaamista oman innostuksesi viitoittamalle polulle. Kaikki innostuksen vallassa toteutetut asiat onnistuvat nyt yli odotusten. On vain uskallettava tehdä valintaa.

Keskiviikko 17.3.2010

Kuun neliö Merkuriukselle herkistää sanallista aggressiivisuutta tämän päivän kuluessa, mutta näiltä osin kyseessä on nopeasti ohi menevä ilmiö.

Torstai 18.3.2010

Tänään Kuu tekee yhtymää Marsille ja kyseessä on siis kerran kuukaudessa toistuva ilmiö, kuten kaikissa Kuun tekemissä ohituksissa. Ei siis pidä hermostua, jos sama teksti toistuu useampaan kertaan vuoden kulussa myös viikkovillityksessä.

Hiukan tulee lisää virtaa tunnetasolle ja sitä kautta kaikkeen tekemiseen

Viikonloppu

Viikonloppuna Aurinko tekee sitten neliötä Plutolle ja saa ahdistavan olon heräämään kaikkea sellaista kohtaan, joka kohtuuttomasti syö energiaasi. Ole siis mahdollisesta ahdistuksestasi kiitollinen ja mieti, mitä voisit juuri nyt tehdä toisella tavalla. Mieti, mitä sinä todella haluat elämääsi.

Astro.fi

X