Horoskoopit 8.4.2012

Viikkohoroskooppi viikolle 15/2012

Teksti: Anna.fi

viikkohoroskooppiMaanantai 9.4.2012

Maanantaissa on ihmisläheinen, hyväntahtoinen ja leppoisa tunnelma. Päivä sopii hyvin sosiaalisten suhteiden hoitamiselle, sillä ilmapiiri on suvaitsevainen ja suurpiirteinen. Yhteistyö voi olla tänään inspiroivaa ja vaikka toteuttamisen aika ei vielä olisikaan käsillä, on ajankohta hyvä erilaisten näkökulmien ja ideoiden kehittelyyn. Tässä päivässä on nimittäin innostuneisuutta ja luovuutta raikkaan uudistusmielisessä paketissa.

Tiistai 10.4.2012

Tiistai on tärkeä päivä, jonka energiaan virittyminen voi auttaa sinua oman elämäsi suunnan ja intohimon löytymisessä. Toteutatko aidosti sitä minkä koet olevan ”oma juttusi”, vai elätkö muiden ihmisten kautta? Jos piiloudut elämäsi mahdollisuuksia velvollisuudentunnon maskin taakse, tämä päivä voi olla se, joka nostaa pintaan kummallisia tuntemuksia siitä, että jokin voisi olla myös toisin.

Keskiviikko 11.4.2012

Keskiviikko on kaikin puolin harmoninen ja miellyttävä päivä. Iltapäivään saakka tunnelma on ystävällinen ja rento ja myöhemmin päivällä voi olla vaikea saada töitä tehtyä, sillä tämä rentous voi tarkoittaa myös suurpiirteistä asennetta hoidettavia tehtäviä kohtaan. Tiettyä päämäärättömyyttäkin on ilmassa, mutta iltakahdeksan jälkeen tilanne ryhdistäytyy, kun Kuu siirtyy käytännölliseen ja asialliseen Kauriiseen.

Torstai 12.4.2012

Torstai tuo tuulahduksen menneisyydestä. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi yllättävää yhteydenottoa ihmiseltä, jota et ole aikoihin nähnyt. Kipeitä tunteita voi nousta pintaan ja asiat joista luuli jo aikaa sitten päässeensä, saattavat tulla esille odottamatta. Kun jotain syvälle haudattua ja ehkä unohdettua – mutta ei täysin loppuun käsiteltyä – tulee tietoisuuteen, on siinä suuri mahdollisuus eheytymiseen ja irti päästämiseen.

Viikonloppu

Perjantain pääteema pitää sisällään ihmissuhteisiin liittyviä kipukohtia ja niiden kohtaamista. Tämä on hyvä päivä tutkia kriittisesti omia rakkauskäsityksiään sekä asenteita, jotka vaikuttavat kaikkien ihmissuhteiden taustalla. Erityisesti riittämättömyyden tunteet, vaille jäämisen ja arvostuksen puutteen kokemukset ovat sellaisia, jotka voivat kertoa jotakin oleellisen tärkeää siitä miten itseesi suhtaudut ja kuinka rakastettavana itseäsi pidät.

Astro.fi

Kommentit (1)

Tämähän on kiva horoskooppi, kun se on kaikille tähtimerkeille sama!? Very odd!?
00

Tämähän on kiva horoskooppi, kun se on kaikille tähtimerkeille sama!? Very odd!?
00

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi