Horoskoopit 15.4.2012

Viikkohoroskooppi viikolle 16/2012

Teksti: Anna.fi

viikkohoroskooppiMaanantai 16.4.2012

Maanantain tunnelmaa sävyttää tietty herkkätunteisuus, vaikutelmallisuus, sekä unenomaisuus. Tunneskaala saattaa läikehtiä päivän mittaan laidasta laitaa, ja omista reaktioista voi olla myös poikkeuksellisen vaikea saada jotain tolkkua. Tämä on hyvä ajankohta toimia vaistonvaraisesti ja antaa intuitionsa johdattaa. Myös luova työskentely on tänään esteetöntä ja antoisaa.

Tiistai 17.4.2012

Tiistai tuo syvyyttä, tarkkanäköisyyttä ja mahdollisuuden eheyttäviin oivalluksiin. Tämä päivä voi tuoda eteesi lämpimiä kohtaamisia ja lohdutusta, sillä ihmissuhteita rikastuttavat tänään hyväntahtoisuus, anteliaisuus ja auttamisen halu. Kuuntele tarkkaan mitä sinulle tänään kerrotaan, sillä sanoilla voi olla suuresti uudistava voima, mutta se mitä sinun pitää kuulla ole välttämättä sitä mitä itse olisit toivonut.   

Keskiviikko 18.4.2012

Keskiviikossa on keväistä alkuvoimaa ja uutta luovaa asennetta. Jopa ärhäkkää kyseenalaistamista ja omien näkemysten tunneperäistä puolustamista voi ilmetä. Mielipiteet ovat tänään puhtaasti subjektiivisia, ja niihin suhtaudutaan innostuneesti ja kiihkolla. Kaikki eivät kuitenkaan ole myötämielisiä uusien ideoiden suhteen, ja vastustusta on odotettavissa joltakin taholta.

Torstai 19.4.2012

Torstai johdattaa meidät kuukaudeksi härän vakaaseen ja tuotteliaaseen aikaan auringon merkkivaihdoksen myötä. Päivän perustunnelma on ihmissuhteita aktivoiva, terhakka ja vähän poukkoileva. Suunnanmuutokset ja äkkikäännökset ovat mahdollisia, mutta niillä on paikkansa, sillä oikaisua tarvitaan aina silloin, kun asiat ovat menossa suuntaan, joka vaatii korjausta.

Viikonloppu

Perjantain tunneilmapiiri on ristiriitainen ja hieman ankea. Vastakkain ovat tarve läheisyyteen ja jakamiseen, sekä tarve itsenäisiin kuvioihin ja omaan tilaan. Päivän laatu voi toteutua vetäytymisenä omaan ylhäiseen yksinäisyyteensä, kenties jotakin kuviteltua loukkausta tekosyynä käyttäen, tai jonakin rohkeasti itsekkäänä ratkaisuna, joka lopulta kuitenkin on parasta kaikille osapuolille.

Astro.fi

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi