Maanantai 23.4.2012

Maanantai on älyllisesti aktiivinen, mutta hieman aikaansaamaton päivä. Vaikka yritystä olisi, moni hyvä pyrkimys jää riittävän tuen ja pitkäjänteisyyden puuttuessa toteutusta vaille. Mieli hakee tänään uusia uomia ja kehittelee korkealentoisia ideoita, mutta päivän laatu on kuitenkin liian juureton pidemmän tähtäimen suunnitelmien toteuttamiseen käytännössä.

Tiistai 24.4.2012

Tiistaissa on vahva, dynaaminen lataus, joka purkautuu parhaiten mielenkiintoisten ja vaihtelevien toimintojen parissa. Päivä on erinomainen fyysisille ponnistuksille, kilpailutilanteille ja nokkeluutta sekä energiaa vaativille tilanteille. Tunteet häilyvät taustalla hetkittäin hyvinkin herkkinä, mutta huomio kannattaa nyt pitää keskittyneesti siinä asiassa, mitä oikeasti ollaan toteuttamassa.

Keskiviikko 25.4.2012

Keskiviikko vie mielen syviin, pinnan alaisiin ulottuvuuksiin. Tänään ilmaisussa on voimaa, jopa niin paljon, että moni voi kokea tulleensa painostetuksi tai manipuloiduksi jonkin keskustelun yhteydessä. Ihmissuhteet ja rakkausasiat voivat olla päivän polttava aihe. Tunneasioita saatetaan selvitellä perin pohjin.  Ethän juutu jankuttamiseen tai takerru epäolennaisuuksiin, jolloin aito kommunikaatio ei enää voi toteutua.

Torstai 26.4.2012

Torstai on tunneherkkä päivä, jolloin perheasioita tai lähisuhteitasi pidemmän aikaa hiertäneet pikkuseikat saattavat saada näkyvämmän muodon. Vain sellaisia ongelmia joista on tietoinen voi käsitellä, ja siksi ristiriitojen nouseminen pintaan on hyvä asia. Ehkäpä vaaditaan vain hienoista oikaisua siellä ja pientä asennemuutosta täällä, jotta tilanne muuttuisi taas mieluisaksi ja luontevasti toimivaksi.

Viikonloppu

Perjantain tunnelmassa on intensiivistä syvyyttä, herkkyyttä ja avoimuutta. Tämä on hyvä päivä viettää itsestään ja omista tunnetarpeistaan huolehtimiseen. Mikä sinua ruokkii? Mikä tukee hyvinvointiasi? Mikä sinut sytyttää tunteen paloon? Mieti näitä päivän teemaan liittyviä kysymyksiä ja jaa halutessasi oivalluksesi läheisen ystäväsi kanssa, joka voi parhaimmillaan tarjota hyvän peilin pohdiskeluillesi.

Astro.fi

X