Horoskoopit 29.4.2012

Viikkohoroskooppi viikolle 18/2012

Teksti: Anna.fi

viikkohoroskooppiMaanantai 30.4.2012

Maanantai tarjoaa meille kauniit ja harmoniset kuviot luovissa ja maanläheisissä merkeissä. Tämä aika kutsuu meitä keskittämään luovat voimamme johonkin konkreettiseen ja nauttimaan niin työn tuloksista kuin itse prosessistakin. Oman tarkoituksensa toteuttaminen on vahvasti läsnä tässä ajassa. Työ on palkitsevinta silloin, kun nauttii siitä mitä tekee.

Tiistai 1.5.2012

Tiistain lataus johdattaa meitä seuraamaan vaistojamme, intuitiotamme ja sitä ”miltä tuntuu”, vaikka se olisikin epäkäytännöllistä, vaikeasti järjestettävissä ja muiden mielestä silkkaa typeryyttä. Loppujen lopuksi mikään ei ole meille haitallisempaa, kuin oman polkumme vieressä eläminen. Tämä aika haastaa sinut oikaisemaan suuntaa ja luottamaan siihen, että oman itsesi toteuttaminen itsellesi ominaisella tavalla on juuri se elämäntehtävä, jota olet tullut tänne suorittamaan.

Keskiviikko 2.5.2012

Keskiviikossa on melko arkipäivänen, käytännön asioihin ja yksityiskohtiin keskittyvä laatu. Samanaikaisesti pinnan alla jylläävät isommat asiat ja suuremmat kuviot. Mikä on se seikka, jota olet aina halunnut, mutta siirtänyt syystä tai toisesta sen toteuttamista hamaan tulevaisuuteen? Mieti elämäsi tärkeysjärjestystä. Jos kyseessä on jotain oleellisen tärkeää, älä tuhlaa enää hetkeäkään. Oikea aika toimia on nyt.

Torstai 3.5.2012

Torstaissa on aimo annos harmoniaa, ystävällisyyttä ja kauniita sanoja. Vaikka tunnekuviot voivat heilahdella arvoituksellisilla tavoilla rajuista puuskista äkillisiin täyskäännöksiin, on pyrkimys rauhaan ja tasapainoon kuitenkin päällimmäisenä. Ehkäpä paras tie yhteisymmärrykseen käykin tänään avoimen ja rehellisen keskustelun kautta, mitään tunteita kätkemättä tai tuomitsematta.

Viikonloppu

Perjantai on hillitty, harmoninen ja kaunis päivä. Sivistyneisyys, harkitsevaisuus ja asiallisuus ovat tänään läsnä. Mitkään korulauseet eivät riitä paikkaamaan aitoa lämpöä, mikäli kyseessä on asioiden kaunistelu ja teennäinen sopu. Kunnioita itseäsi ja kohtaamiasi ihmisiä tänään aidolla välittämisellä ja huomaavaisuudella, niin huomaat miten myös muiden suhtautuminen sinuun muuttuu kuin taikaiskusta.

Astro.fi

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi