Horoskoopit 6.5.2012

Viikkohoroskooppi viikolle 19/2012

Teksti: Anna.fi

viikkohoroskooppiMaanantai 7.5.2012

Maanantaissa on hieman levoton tunnelma. Toiminnallisuutta on ilmassa, mutta se hajaantuu helposti ilman selkeää päämäärää. Tänään on hyvä päivä tunnustella sitä, mihin oma energiasi luontevasti suuntautuisi. Mikä elämässäsi vetää puoleensa ja motivoi sinua niin, että haluaisit panostaa aikaasi ja voimavarojasi sen parissa toimimiseen?

Tiistai 8.5.2012

Tiistai on impulsiivinen päivä, jolloin taipumus hätiköityihin ratkaisuihin ja äkkipikaisiin toimenpiteisiin on suuri. Pitkäaikainen turhautuminen voi tänään purkautua yllättävinä irtiottoina ja äkillisinä ratkaisuina. Muutospaine on vaativa, mutta ettet heittäisi lasta pesuveden mukana, malta mielesi ja arvioi tilannetta myös pitkällä tähtäimellä.

Keskiviikko 9.5.2012

Keskiviikkona tapahtuu ajanlaadussa iso muutos vakaampaan, rauhallisempaan ja harkitsevampaan suuntaan, vaikka toiminnallinen energia onkin edelleen pinnanalaisesti melko latautunutta. Päivän tunnelma suosii käytännön asioihin keskittymistä ja konkreettisten suunnitelmien laatimista. Ajatukset ja ideat voivat olla hyvin tuottavia, ja kaikenlaiset neuvottelut ja sopimusten solmimiset voivat olla tänään pitkällä tähtäimellä hedelmällisiä.

Torstai 10.5.2012

Torstain tunnelma korostaa materiaalisia pyrkimyksiä. Päämääriin ja hankkeisiin suhtaudutaan tänään vakavasti ja ne pyritään järjestämään tukevalle pohjalle. Päivässä on kurinalaisuutta ja selkeyttä, mutta myös sellaista harmoniaa ja itseluottamusta, jotka voivat parhaimmillaan tuoda menestystä tämänpäiväisten toimien suhteen.

Viikonloppu

Perjantai on idealistinen, mielikuvitusta ruokkiva ja tunnelmaltaan hieman omintakeinen päivä. Tämä on loistava ajankohta lempeyttä ja yhteisymmärrystä vaativille neuvotteluille, luovalle ideoinnille ja visionäärisille suunnitelmille. Päivän laatu tukee kaikenlaista toimintaa, joka vie meitä kohti tasa-arvoisempaa ja parempaa tulevaisuutta.

Astro.fi

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi