Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 20/2014

Teksti:
Anna.fi

Vapaus on nyt kantava teema, sillä se ohjaa toimintaamme koko viikon ajan. Samalla tunteet kuohuvat nyt sekä rakastumisten että vihastumisten merkeissä.

Viikkohoroskooppi

Maanantai 12.5.2014

Venuksen yhtymä Uranukselle tarkentuu tällä viikolla, ja siksi voimme mielenkiinnolla seurata maankuoren liikkeitä. Hurjemmat voimat ovat liikkeellä myös kaikkien ihmisten jokapäiväisessä elämässä. Nyt on syytä ylläpitää itsesi näköistä elämää, ettei tarvitse turhaan ärhennellä.

Tiistai 13.5.2014

Venuksen neliö Plutolle synnyttää voimakkaita tunneilmiöitä sekä rakastumisten että vihastumisten muodossa. Intensiteetti on korkealla ja asioita on mahdotonta ennakoida. Elä nyt suosiolla yhtä hetkeä kerrallaan.

Keskiviikko 14.5.2014

Tunnelmalliset energiat välittyvät kauniiden sanojen ja harmonisen ilmaisun välityksellä. Tämä kuvio on suotuisa kaikkien epäselvyyksien ratkaisun kannalta.

Torstai 15.5.2014

Paineet ovat nyt korkealla, mutta Merkuriuksen positiivisen aseman johdosta mahdollisuudet asioiden ja kriisien ratkaisemiseksi paranevat hetki hetkeltä. Asiat kannattaa selvittää heti, kun ne nousevat tietoisuuteen.

Viikonloppu

Vapaus on koko tämän viikon ja ehdottomasti myös viikonlopun tärkein teema. Liian sitovat olosuhteet synnyttävät toinen toistaan rajumpia ristiriitoja rakkaus- ja perhesuhteissa.

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

Lue myös:
Mikä horoskooppimerkki oikeasti olet?

X