Horoskoopit 20.5.2012

Viikkohoroskooppi viikolle 21/2012

Teksti: Anna.fi

viikkohoroskooppiMaanantai 21.5.2012

Maanantaissa on uudenkuun ja auringonpimennyksen ansiosta voimakkaasti uutta luova sekä pinnanalaisia asioita tietoisuuteen nostava lataus. Mielen maailma kuitenkin on hieman vastaanhangoitteleva ja jähmeä, taipuisuutta vailla. Tunteet voivat tänään kimpoilla laidasta laitaan, ja murjottaminenkin on mahdollista niille joilla siihen on taipumusta.

Tiistai 22.5.2012

Tiistai nostaa järjenjuoksuun, ajatteluun, viestintään ja kommunikointiin liittyvät asiat hetkeksi aivan omalle tasolleen. Päivässä on vilkas mentaalinen lataus, ja sekä suunnitelmat, puheet että ajatukset voivat tänään olla suureellisia sekä hieman levottomia. Tämä voi olla päivä jolloin puhelin ei lakkaa soimasta ja sähköposti notkuu äärirajoillaan.

Keskiviikko 23.5.2012

Keskiviikko on tunnelmaltaan romanttista, haaveellista ja suorastaan unenomaista aikaa. Ilmassa on herkkyyttä ja hellätunteisuutta, ja keskittyminen tarkkuutta vaativiin asioihin tai käytännön suorittamiseen ei tänään ole niin helppoa kuin yleensä. Parasta olisi voida uppoutua unelmointiin tai johonkin luovaan toimintaan. Henkiset tai universaalin rakkauden kokemukset voivat myös olla tämän ajan antia.

Torstai 24.5.2012

Torstai virittää meidät oman sisäisen viisautemme taajuuksille, mikäli annamme sille vain mahdollisuuden. Tunteet, vaistot ja kaikenlainen psyykkinen herkkyys ovat tämän ajanlaadun myötä normaalia korostuneempia, ja esimerkiksi unet voivat olla tänään erityisen merkittäviä ja sisältörikkaita. Syvällinen ja tunnepitoinen kohtaaminen jonkun herkkätunteisen ihmisen kanssa on myös mahdollista.

Viikonloppu

Perjantaissa on melko miellyttävä ja lämmin harmonia. Päivän laatu on perhekeskeinen ja kotoisa, ja päivän aikana liikkuvat tunteet enimmäkseen tasapainoisia ja rakentavia. Tämä on hyvää aikaa nauttia kotoisista asioista, kuten ruuanlaitosta ja keskusteluista perheenjäsenten kanssa. Jokin yhteisiin sääntöihin liittyvä seikka voi viilentää tunnelmaa illemmalla, mutta sen selvittäminen vain raikastaa tunnelmaa.

Astro.fi

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi