Horoskoopit 27.5.2012

Viikkohoroskooppi viikolle 22/2012

Teksti: Anna.fi

viikkohoroskooppiMaanantai 28.5.2012

Maanantai on merkillinen päivä, jonka syvästi alitajuista mieltä aktivoiva lataus johdattaa meidät kosketuksiin sisäisten ristiriitojemme kanssa. Päivän laatu pitää kuitenkin sisällään myös mahtavat eväät oivaltaa, missä vika piilee ja mitä sille pitäisi tehdä. Tänään kannattaa olla kuulolla sekä itsensä että muiden suhteen. Muutoksen mahdollistava tietoisuus saattaa avautua niille, jotka ovat valmiina vastaanottamaan sen.

Tiistai 29.5.2012

Tiistai tarjoaa loistavan mahdollisuuden tutkia omia tunteitaan rationaalisesti ja analyyttisesti. Mikäli normaalisti olet tunteittesi vietävänä, etkä oikein ymmärrä mitä elämäsi draamalle voisit tehdä, tämä päivä on hyvä sen kuvion tutkimiselle. Pienikin etäisyys sisäiseen kuohuntaan tarjoaa aiempaa paremman mahdollisuuden sen ratkaisun tekemiseen, jota mielessäsi pohdit.

Keskiviikko 30.5.2012

Keskiviikossa on intensiivinen ja kiihkeä lataus. Paine toimintaan ja asioiden nopeaan, jopa väkinäiseen ratkaisemiseen on suuri. Ilmassa on ristiriitaa ja satuttavia tilanteita voi esiintyä. Ihmissuhteissa on vaarana sortua vallankäyttöön. Parhaimmat puolensa tämä päivä näyttää niille, jotka ovat rohkeita ja rehellisiä, eivätkä pelkää olla tekemättä mitään tilanteessa, joka ei ole vielä valmis ratkaisevaan askeleeseen.

Torstai 31.5.2012

Torstain tunnelmaa sävyttävät impulsiiviset reaktiot ja suorat sanat. Päivässä on aktiivinen ote, ja tänään on mahdollista tarttua töihin energisellä vimmalla ja saada asiat hoidettua tehokkaasti. Koeta välttää tyhjän panttina roikkumista, sillä jos et suuntaa energiaasi rakentaviin puuhiin, purkautuu se todennäköisemmin riitelyyn ja kiukutteluun.

Viikonloppu

Perjantai tuo tunne-elämään kaivattua vakautta ja kontrollia. Päivän laatu suosii itsehillintää ja asiallisuutta, ja voimistaa erityisesti perhesuhteisiin liittyvissä tilanteissa tarvittavaa kärsivällisyyttä. Tämä on hyvä ajankohta sopia uusista säännöistä tai vahvistaa vanhoja sopimuksia, jotka koskevat arjen rakenteita tai toimintatapoja.

Astro.fi

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi