Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 23/2010

Teksti:
Anna.fi
Viikkohoroskooppi

Maanantai 7.6.2010

Tällä viikolla Jupiter ja Uranus tekevät yhtymää keskenään ja siksi kannattaa olla hereillä kaikkien uusien ideoittensa kanssa. Nyt on mahdollisuus menestyä omilla erikoisilla visioilla ja oivalluksilla, täysin merkistäsi riippumatta.

Tiistai 8.6.2010

Tänään Jupiterin ja Uranuksen yhtymä on tarkimmillaan ja aika on koko kesäkuun erittäin otollista kaikille uusille innovaatioille niin henkilökohtaisessa elämässä kuin yritysmaailmassa. Nyt kannattaa satsata kaikki liikenevä energia omien visioiden käynnistämiseen ja toteuttamiseen hyvällä ja rennolla fiiliksellä.

Keskiviikko 9.6.2010

Merkurius on tänään kolmiossa Saturnukseen ja siksi nyt kannattaa kertoa omat tavoitteet ja päämäärät joko yhteistyökumppaneille tai päättäville tahoille. Yleisellä tasolla tieto virtaa nyt maanläheisessä ja ymmärrettävässä muodossa.

Torstai 10.6.2010

Merkurius tekee kolmiota Jupiterin ja Uranuksen yhtymälle, jolloin sanallinen ja kirjallinen oivallus on tehokkaimmillaan. Loistava aika aloittaa vaikkapa oman kirjan kirjoittaminen tai joku muu kirjallinen projekti.

Viikonloppu

Koko viikonloppu jatkuu samanlaisissa, oppimisen kannalta mahtavissa puitteissa ja jokainen mielenkiintoiseen luentoon tai koulutustapahtumaan osallistuva saa varmasti paljon irti kuulemastaan.

Astro.fi

X