Horoskoopit 3.6.2012

Viikkohoroskooppi viikolle 23/2012

Teksti: Anna.fi

viikkohoroskooppiMaanantai 4.6.2012

Tänään tapahtuva osittainen Kuunpimennys jatkaa viime viikolla tapahtuneen Auringonpimennyksen teemaa, eli ihmissuhteiden alueella on nyt luvassa suuria muutoksia suuntaan tai toiseen. Asioiden on nyt vaikea pysyä salassa, ja monet suhteet voivat kokea jonkin suuren asian paljastumisen. Tilanteesta riippuen se voi johtaa välirikkoon, eroon, anteeksiantoon, ymmärtäväisyyteen tai uuteen aloitukseen.

Tiistai 5.6.2012

Tässä päivässä on intohimoa, impulsiivisuutta ja nopeita käänteitä. Rakkausasiat ovat tänään keskeisin jännitteitä luova tekijä. Olisi hyvä ettei fyysinen energia pääsisi pakkautumaan ja muodostamaan ärtymystä ja turhautumista. Kannattaa etsiä jokin hyvä tapa purkaa tätä voimakasta latausta jollakin luovalla tai liikunnallisella tavalla.

Keskiviikko 6.6.2012

Keskiviikko on Venustransiitin päivä ja liikuttaa meitä kohti niitä asioita joita arvostamme ja rakastamme. Tänään on mahdollista avautua rakkaudelle ja sen mukanaan tuomille mahdollisuuksille aivan ainutlaatuisella tavalla. Päivässä on uskomattoman intensiivinen ja syvällinen tunnelma, ja mikäli pysähdyt hetkeksi virittymään sisimpäsi taajuudelle, saatat löytää jotain todella merkittävää.

Torstai 7.6.2012

Torstai on päivä jolloin on mahdollista saada paljon aikaiseksi jotain konkreettista. Ilmassa on voimakkaasti aktivoiva lataus, joka saattaa väärille urille joutuessaan purkautua myös aggressiona. Fyysinen suorituskyky voi olla tänään parempi kuin normaalisti, mutta samalla myös kilpailuvietti on voimistunut.Tämä päivä tukee parhaiten yksilösuorituksia, sillä yhteistyö ei sovi luontevasti tämän hetken teemaan.

Viikonloppu

Perjantai on aktiivinen, mutta sosiaalisesti antoisa päivä. Tunnelma on energinen, ja saatat suoriutua sellaisistakin tehtävistä, joihin sinulla ei ole aiemmin ollut rohkeutta tai aloitteellisuutta. Myös liikunnan harrastaminen tai jokin muu reippailu hyvässä seurassa sopii mainiosti tämän päivän teemaan.

Astro.fi

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi