Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 23/2013

Teksti:
Anna.fi

Tunnelma muuttuu rakkausrintamalla, kun ihmissuhteisiin ja rakkausasioihin liittyvä planeetta Venus siirtyy nostalgisen ja herkkätunteisen Ravun merkkiin. Tarve tehdä unelmista totta on nyt voimakkaasti esillä.

Viikkohoroskooppi

Maanantai 2.6.2013

Maanantaina tunnelma muuttuu rakkausrintamalla, kun ihmissuhteisiin ja rakkausasioihin liittyvä planeetta Venus siirtyy nostalgisen ja herkkätunteisen Ravun merkkiin. Päivän perustunnelma on kuitenkin aktiivinen, aloitteellinen ja nopeatempoinen. Hetkittäin tunteet saattavat ailahdella yllättävällä tavalla. Ilmassa on myös intensiivisyyttä ja tunteen syvyyttä. Tämä voi olla yllättävien ja spontaanien tunnustusten päivä, niin hyvässä kuin pahassa.

Tiistai 3.6.2013

Tiistai on perusenergialtaan rauhallinen ja tasapainoinen päivä, joka sopii parhaiten asioiden suunnittelemiselle, kaavailemiselle ja vakaville pohdiskeluille. Nyt on hyvä harkita jotakin asiaa oikein perinpohjaisesti ja muutenkin toimia mahdollisimman järkevästi. Joku saattaa olla tänään varoittavana esimerkkinä, tai menneisyydessä oleva asia voi toimia hyvänä oppaana. Suhde johonkin auktoriteettiin voi yllättäen nousta esiin tärkeänä seikkana.

Keskiviikko 4.6.2013

Keskiviikossa on rauhallinen ja suorastaan hidastempoinen rytmi. Erityisesti iltapäivällä puoli viiden jälkeen kannattaa ottaa rennosti ja olla yrittämättäkään aloittaa mitään uutta tai saattaa mitään kesken olevaa valmiiksi. Tämä ilta on parasta omistaa lepäilemiselle ja elämästä nauttimiselle juuri sellaisena kuin se on.

Torstai 5.6.2013

Torstaita sävyttää levollinen ja hieman paikoilleen pysähtyneen tuntuinen energia. Päämäärät ja pyrkimykset kannattaa unohtaa heti aamusta. Tämä on erinomainen lomapäivä, joka sopii parhaiten luonnossa oleiluun, riippukeinussa loikoiluun ja omasta olemassa olosta nauttimiseen. Ripaus sosiaalisuutta päivän laadussa tekee kuitenkin sen, että mukavinta on silloin, kun hyvän olonsa voi jakaa jonkun rakkaan ihmisen kanssa.

Viikonloppu

Perjantai on tunnelmaltaan varsin rakkaudellinen ja ihmissuhteiden merkitystä korostava päivä. Päivässä on erityisen suuri annos neptunista energiaa, joten haltioitumisen kokemukset, korostunut myötätunto, herkkätunteisuus ja haaveellisuus sävyttävät päivän laatua. Tarve tehdä unelmista totta on nyt voimakkaasti esillä. Vain tietämällä mitä haluat voit saavuttaa sen, ja unelmointi on tärkeä osa tätä omista toiveista tietoiseksi tulemisen prosessia.

Astro.fi

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

X