Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 24/2013

Teksti:
Anna.fi

Ihmissuhteissa voidaan olla herkillä vesillä. Tarve kapinoida sovittuja asioita kohtaan tai poiketa polulta tavalla tai toisella voi nyt tulla ajankohtaiseksi.

Viikkohoroskooppi

Maanantai 10.6.2013

Maanantain perusenergia on hyvin lämmin, tunteellinen, välittävä ja rakkaudellinen, vaikka iltaa kohden saamme myös tunnelmaa tiivistäviä kuvioita. Itsestä ja muista huolehtiminen ja toisten huomioon ottaminen ovat päivän laadun mukaisia. Tämä on myös hyvin terapeuttista ja syvällisiä oivalluksia tuovaa aikaa, ja asiat voivat loksahdella paikoilleen, mikäli oma tietoisuus riittää sisäisen viisauden kuuntelemiseen ja ymmärtämiseen.

Tiistai 11.6.2013

Tiistain teema liittyy sekä tunteista puhumiseen ja tulevaisuuden suunnitelmiin, mutta myös jotain rajoittavaa voi olla ilmassa. Tänään on hyvä miettiä asioita omien resurssien ja käytännön seikkojen valossa. Älä kuitenkaan sorru pessimismiin tai omien mahdollisuuksiesi aliarvioimiseen. Sen sijaan arvioi tilannetta realistisesti ja ryhdy käytännön toteutukseen kun suuntaviivat ovat selvillä.

Keskiviikko 12.6.2013

Keskiviikko on täynnä suuria tunteita ja näyttäviä kohtauksia voi olla luvassa. Mikäli sinussa on hitunenkin melodraamaa, päivän energiat korostavat tarvetta suuriin yhteenottoihin ihmissuhderintamalla. Pakkomielteet, mustavalkoisuus ja tarve kontrolloida voivat nyt nousta yllättävällä voimalla pintaan. Pidä vain pää kylmänä äläkä hukkaa itseäsi valtataisteluun.

Torstai 13.6.2013

Torstai ravistaa rakkauselämää ja muita ihmissuhteita tuoden joko virkistävää muutosta tai kaoottista arvaamattomuutta nykyhetkeen. Tarve kapinoida sovittuja asioita kohtaan tai poiketa polulta tavalla tai toisella voi nyt tulla ajankohtaiseksi. Päivä sopii hyvin oman tilantarpeen ja riippumattomuuden tarkasteluun. Saatko olla elämässäsi niin vapaa kuin mitä tarvitset?

Viikonloppu

Perjantaissa on lempeää sovittelun ja yhteisymmärryksen löytymisen tunnelmaa. Ihmissuhteissa voidaan olla herkillä vesillä ja surumielisyyttäkin voi nousta pintaan uusien oivallusten myötä. Parhaimmillaan tämä päivä voi lähentää sinua rakkaittesi kanssa, puhumattakaan siitä, että sinulla on mahdollisuus kuulla oman sielusi ääni selkeämmin.

Astro.fi

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

X