Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 25/2010

Teksti:
Anna.fi
viikkohoroskooppi

Maanantai 21.6.2010

Nonniin tässä sitä sitten mennään kohti Suurta Ristiä ja Juhannusta ilman pienintäkään paniikkia. Jotain suurta on tapahtumassa, mutta saattaa hyvin olla, ettei kukaan juuri tällä tai edes ensi viikolla tiedä mitä se on.

Tiistai 22.6.2010

Nyt Aurinko on tarkassa neliössä Jupiteriin ja Kuu lähestyy täyttäkuuta. Suuri Risti on jo aktivoitunut ja ilmassa on sähköä aivan selvästi. Vai kuvittelenko vain?

Keskiviikko 23.6.2010

Nyt Merkuriuskin tulee jo kuvaan mukaan ja neliöi Saturnusta ennen kuin vaihtaa merkkiä ja lipuu Ravun puolelle heti Auringon vanavedessä. Tunnelma tiivistyy ainakin astrologin päässä. Ehkä ei sitten missään muualla. Katsotaan sano…

Torstai 24.6.2010

Ravun merkkiin saavuttuaan Merkurius tekee neliötä Uranukselle ja vallankumous on melkein valmis. Tapahtuuko se Juhannuspäivänä?

Viikonloppu

Auringon oppositio Plutolle kiristää Suuren Ristin jo aivan täyttymyksensä rajoille juuri ennen kuin Kuu tulee Pluton yli ja valaisee täydenkuun energialla maapalloa ja meitä ihmisiä. Nyt sitten elämme keskellä Suurta Ristiä pienen pieninä ihmisinä. MUUTOKSEN AIKA JULISTETAAN ALKANEEKSI!

Astro.fi

X