Horoskoopit 17.6.2012

Viikkohoroskooppi viikolle 25/2012

Teksti: Anna.fi

viikkohoroskooppiMaanantai 18.6.2012

Maanantai on vilkas, sosiaalinen ja lataukseltaan iloisen pirskahteleva päivä. Ihmiskohtaamiset, keskustelut ja muu vuorovaikutus on tänään antoisaa ja jopa yllätyksellistä. Romanttisessa mielessä sovitut tapaamiset onnistuvat tänään myös erityisen hyvin, sillä pinnalla tuntuvan kepeyden ja mutkattomuuden alla on myös syvempiä, tunteita koskettavia energioita.

Tiistai 19.6.2012

Uusikuu syntyy tänään Kaksosissa, ja sen myötä päivä on erinomainen uusien suunnitelmien laatimiseen tai niiden toteuttamisen ensiaskelten ottamiseen. Ajassa on nyt toiminnallinen, mutta käytännöllisellä tavalla hyvin varteenotettava lataus. Suunnitelmat joita nyt laaditaan, ovat todennäköisesti maltillisia ja harkittuja, joten niiden toteuttamista ei kannata ainakaan riskin ottamisen pelossa lykätä.

Keskiviikko 20.6.2012

Jokin ihmissuhteisiin liittyvä seikka saattaa tänään tuntua poikkeuksellisen pahalta. Kenties sinulle tarjoutuu mahdollisuus, jota et voikaan hyväksyä, tai muuten tunnet jonkin tilanteen ristiriitaisuuden kalvavan sydäntäsi. Et ehkä juuri nyt voi tehdä itse asialle mitään, mutta olemalla uskollinen omille arvoillesi ja toimimalla rehellisesti ja tinkimättömästi tulet lopulta kääntämään tappion voitoksesi.

Torstai 21.6.2012

Aurinko siirtyy tänään Rapuun ja aloittaa kuukauden mittaisen tunteisiin, vaistoihin ja perhearvoihin keskittyvän jakson. Päivän tunnelmassa on kuitenkin perinteiselle Ravun laadulle sähäkämpi lataus, joten tänään ei kannata jäädä pyörittelemään peukaloitaan, kun elämä kutsuu ja maailma on avoinna. Sosiaalinen elämä on tänään poikkeuksellisen piristävää ja miellyttävällä tavalla totutusta poikkeavaa.

Viikonloppu

Perjantai on toiminnallinen ja tunnelmaltaan lämmin mutta aktiivinen päivä. Tämä on loistava ajankohta harrastaa jotakin virkistävää puuhaa hyvässä seurassa. Vapaa-ajan toiminnoiksi sopivat parhaiten jotkin liikunnalliset kisailut tai käytännölliset askareet. Ilmassa on huumoria ja näyttämisen halua, mutta suhteellisen maltillisessa muodossa, joten ylilyöntien vaaraa ei pitäisi olla.

Astro.fi

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi