Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 25/2013

Teksti: Anna.fi

Väärinkäsitykset tai epämääräiset viestintätilanteet voivat turhauttaa ja saada aikaa arvaamattomia reaktioita. Nyt on hyvä tarkennella ja varmistella sekä pyrkiä olemaan mahdollisimman kärsivällinen.

Viikkohoroskooppi

Maanantai 17.6.2013

Uusi viikko alkaa energisillä ja aktiivisesti toimivilla kuvioilla. Nyt on ilmassa positiivista myötätuulta, innostusta ja uusia ideoita sekä avoimuutta kokeilla uudenlaisia toimintatapoja. Tunneilmasto sen sijaan voi olla hämmentävä tai epävakaa sekä dramaattinen, mutta kyse on lyhytaikaisista, ohimenevistä vaikutteista.

Tiistai 18.6.2013

Tiistai on emotionaalisesti koetteleva päivä, sillä väärinkäsitykset tai epämääräiset viestintätilanteet voivat turhauttaa ja saada aikaan arvaamattomia reaktioita. Nyt on hyvä tarkennella ja varmistella sekä pyrkiä olemaan mahdollisimman kärsivällinen, vaikka tuntuisi siltä, ettei kukaan ymmärrä, vaikka kuinka selittäisi asiaansa, ja omatkin ajatukset vaikuttaisivat vaikeaselkoisilta.

Keskiviikko 19.6.2013

Keskiviikko on täynnä positiivista, laajentuvaa ja hyväntahtoista energiaa. Optimisti omien suunnitelmien suhteen voi olla erityisen korostunutta ja usko tulevaisuuteen on korkealla. Päivän laatu tukee ihanteellisuutta ja idealismia, mutta myös annos realismia on mukana tukemassa toteutuskelpoisia ideoita. Mikäli olet elämässäsi jumiutuneessa tilanteessa, saatat kokea turhautumisen ja vapautumisen tarpeen kasvavan entisestään.

Torstai 20.6.2013

Torstai kirvoittaa syviä tunteita ja saattaa viedä yllättäviin aallokoihin sisimmän syövereihin. Jos tunnet kokeneesi vääryyttä jossain asiassa tai olet erehtynyt astumaan marttyyrin rooliin voi tämä päivä herättää voimakkaan tarpeen taistella omien oikeuksiesi puolesta. Käytä Sisäisen soturisi energiaa korjaamaan vääristyneet toimintamallit ja kanna täysi vastuu valinnoistasi. Uhriajattelu ei anna sinulle mitään nyt eikä tulevaisuudessa.

Viikonloppu

Perjantaina Aurinko siirtyy tunteellisen ja herkkävaistoisen Ravun merkkiin johdattaakseen huomiomme sisäisiin tunnelmiin, lähisuhteisiin sekä itsestä ja muista huolehtimiseen seuraavan kuukauden ajaksi. Päivässä on hyvin ystävällinen ja lämpimän sosiaalinen lataus. Rakkaudesta ja tunteista puhuminen sekä kaikenlainen arvostava palaute saa tänään paljon tukea ajan energialta.

Astro.fi

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

X