Horoskoopit 8.7.2012

Viikkohoroskooppi viikolle 28/2012

Teksti: Anna.fi

viikkohoroskooppiMaanantai 9.7.2012

Maanantai on aktiivinen päivä täynnä toiminnallista energiaa. Jos energia jää pyörimään vailla sopivaa purkautumisväylää tai toiminnan kohdetta, saattaa se ilmentyä ärtymyksenä, impulsiivisina oikkuina ja turhautumisen tunteina.

Tiistai 10.7.2012

Jos sinulla on tänään mahdollisuus valita vapaasti se mihin energiaasi käytät ja millä tavalla toimit, voit saada poikkeuksellisen paljon aikaan. Ilmassa on itsenäistä ja kapinallista energiaa, joka ei suhtaudu hyvin rajoituksiin eikä ulkopuoliseen ohjaukseen.

Keskiviikko 11.7.2012

Keskiviikko on tunnelmaltaan hieman haasteellinen päivä, sillä asiat eivät nyt tunnu ottavan tulta alleen, eikä suunnitelmien toteuttaminen ole niin yksinkertaista kuin toivoisi. Päivän energia on vähän eksyksissä ja hajanainen, ja jokin este tai hidaste voi tulla eteen.

Torstai 12.7.2012

Torstaissa on pääasiassa pehmeä ja aistillinen tunnelma. Päivä on suotuisa rakkauden ja romantiikan kannalta, sillä ilmassa on lempeyttä ja harmoniaa. Myös erilaiset luovat, rauhaa ja kauneutta elämään lisäävät asiat voivat olla tänään korostuneesti esillä.

Viikonloppu

Perjantaina uudistusten, vallankumousten ja äkillisten yllätysten planeetta Uranus pysähtyy, ja sen teema on poikkeuksellisen voimakkaasti läsnä ajan laadussa. Tämä on oikea aika pohtia niitä elämänalueita, jotka sinun elämässäsi kaipaavat muutosta, ja erityisesti sitä mikä on muutoksen tiellä?

Astro.fi

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi