Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 28/2013

Teksti: Anna.fi

Uskalla unelmoida, sillä koko tämä kuukausi on täynnä aivan uskomattomia mahdollisuuksia. Lomalla voi tapahtua mielenkiintoisia uusia kohtaamisia. Luota hetkellisiin oivalluksiin ja tartu tilaisuuksiin.

Viikkohoroskooppi

Maanantai 8.7.2013

Maanantai on yllättävän rakkauden päivä Venuksen tehdessä kolmiota Uranukselle. Nyt kannattaa osallistua mahdollisimman avoimin mielin kaikkiin tapahtumiin ja myöntyä yllättäviin kutsuihin. Pidä huolta vapaudestasi ja nauti elämästäsi täysin siemauksin.

Tiistai 9.7.2013

Kommunikaatio pelaa tänään tavallista tehokkaammin ja nyt kannattaa julkistaa omia suunnitelmia ihan urakalla. Mitä innostuneemmin asiasi osaat esittää, sitä parempia tuloksia voit myös odottaa. Uskalla unelmoida suuresti, sillä koko tämä kuukausi on täynnä aivan uskomattomia mahdollisuuksia.

Keskiviikko 10.7.2013

Kuu aktivoi Venuksen ja Uranuksen kolmiota ja ilmassa on aimo annos eroottista jännitettä. Lomalla voi tapahtua mielenkiintoisia uusia kohtaamisia. Itse asiassa niitä voi tapahtua ihan missä tahansa. Luota hetkellisiin oivalluksiin ja tartu tilaisuuksiin.

Torstai 11.7.2013

Tunnetason energiat ovat korkealla ja Ravun merkkiin saapunut Mars synnyttää positiivista toimintaa tunteiden tiukassa ohjauksessa. Ihmisten välinen lämpö ja empaattisuus ohjaa päätöksiä ja ratkaisuja tämän päivän aikana.

Viikonloppu

Kuu rakentaa tänään upeaa leijakuviota kultaisen kolmion kärjille ja intuitio ohjaa kaikkia ihmisiä tavallista tehokkaammin tekemään oikeita päivittäisiä ratkaisuja. Mahdolliset stressaavat tunnelmat opastavat vapautumaan alitajuntaa kahlitsevista ihmisistä ja toiminnasta.

Astro.fi

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

X