Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 30/2013

Teksti:
Anna.fi

Marsin yhtymä Jupiterille aloittaa tämän edelleen loistavana jatkuvan menestysviikon. Laajentuva energia on aina iloista ja innostunutta. Uskalla heittäytyä seikkailuun, jos sellaista tarjotaan.

Viikkohoroskooppi

Maanantai 22.7.2013

Marsin yhtymä Jupiterille aloittaa tämän edelleen loistavana jatkuvan menestysviikon. Laajentuva energia on aina iloista ja innostunutta. Täytä päiväsi mielekkäällä tekemisellä ja ole valmis tarttumaan kaikkiin esille nouseviin uusiin mahdollisuuksiin.

Tiistai 23.7.2013

Tämä päivä tarjoaa yllätyksellisiä löytöjä, joihin kannattaa suhtautua avoimin mielin niiden radikaalista luonteesta riippumatta. Uskalla heittäytyä seikkailuun, jos sellaista tarjotaan.

Keskiviikko 24.7.2013

Tänään on ilmassa hetkellistä tyytymättömyyden energiaa, joka ei kuitenkaan pysty suistamaan menestyksen tunnelmaa pois kollektiivisesta tajunnasta. Anna palaa vain edelleen.

Torstai 25.7.2013

Venuksen ja Neptunuksen oppositio herkistää ihmiset vaistoamaan rakkauselämän häiriötekijät, joiden takana ovat liian korkealle asetetut odotukset omasta kumppanista tai rakastetusta.

Viikonloppu

Utopioiden hävitessä on samalla loistava mahdollisuus rakentaa ihmissuhteita ja kumppanuutta entistä paremmille raiteille Venuksen tehdessä sekstiiliä Saturnukselle. Kaikki realistisella pohjalla olevat suunnitelmat toimivat nyt moitteettomasti.

Astro.fi

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

X