Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 36/2013

Teksti:
Anna.fi

On oivallinen hetki tehdä suunnitelmia tai sopimuksia ja hoitaa keskeneräisiä asioita pois päiväjärjestyksestä. Superviikon energioilla mennään vielä syyskuun ensimmäinen viikko.

Viikkohoroskooppi

Maanantai 2.9.2013

Superviikon energioilla mennään vielä syyskuun ensimmäinen viikko, sillä mitään muuta ratkaisevaa ei tälle viikolle astrotaivaalla ole olemassa. Maanantaina on hyvä ja energinen päivä pistää yksi jos toinenkin vaiheessa oleva projekti kunnolla käyntiin.

Tiistai 3.9.2013

Tänään kannattaa ottaa ilo irti elämästä ja tehdä jotain radikaalisti erilaista ihan vaan huvin vuoksi. Muutenkin tämä päivä tuottaa loistavia oivalluksia kaikilla elämänalueilla ja ajatukset kannattaa toteuttaa käytännössä.

Keskiviikko 4.9.2013

Vaistot ohjaavat elämää tänään tavallista voimakkaammin ja asioihin on hankala saada konkreettista otetta. Leijuva tunnelma auttaa parhaassa tapauksessa näkemään piilossa olleet epäkohdat aiempaa selvemmin, jolloin niihin myös kannattaa puuttua.

Torstai 5.9.2013

Uusikuu tekee tästä päivästä loistavan ajankohdan kaikille mielenkiintoisille aloituksille millä tahansa elämänalueella. Kuunvaihe suosii myös aloitteen tekijöitä. Pidä siis huoli, että olet ensimmäisenä äänessä heti, kun jotain kivaa juolahtaa mieleesi.

Viikonloppu

Kuu aktivoi tänään omassa merkissään liikkuvaa Merkuriusta ja siksi nyt on oivallinen hetki tehdä suunnitelmia tai jopa sopimuksia. Muutenkin on hyvä hoitaa keskeneräisiä asioita pois päiväjärjestyksestä.

Astro.fi

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

X