Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 37/2013

Teksti: Anna.fi

Tämä viikko on tehokkaan keskittymisen aikaa. Tiedät kyllä mitä todella haluat tehdä milläkin hetkellä.

Viikkohoroskooppi

Maanantai 9.9.2013

Tämä viikko on tehokkaan keskittymisen aikaa Marsin tehdessä neliötä Saturnukselle. Ajan laatua voisi verrata karateen, jossa äärimmäisen tehokas voima kohdistetaan nanometrin tarkkuudella oikeaan kohteeseen. Väärin hallittuna isku voi tappaa ja siksi se täytyy hallita tarkkaakin tarkemmin.

Tiistai 10.9.2013

Kuun aktivoidessa maanantain kuviota, voimme vain edelleen tarkentaa energian kohdistamista. Sinulle vahingollinen tekeminen tuntuu pahalta ja ahdistavalta, eikä sitä kannata nyt jatkaa yhtään pidemmälle. Tiedät kyllä mitä todella haluat tehdä milläkin hetkellä. Uskalla nyt sitoutua hyvältä tuntuviin kohteisiin.

Keskiviikko 11.9.2013

Alitajuntasi toimii tänään varashälyttimenä sellaisissa tilanteissa, jotka ovat vaarassa kääntyä sinua vastaan. Luota tänään vaistoihisi ja vältä tietoisesti sellaisia ihmisiä ja asioita, jotka saavat hälytyskellosi soimaan.

Torstai 12.9.2013

Vaikka tämä viikko on väkisinkin hiukan jähmeä, niin silti myös radikaalisti oivaltava energia on koko ajan läsnä. Kuu aktivoi Marsin ja Uranuksen välistä kolmiota. Vaikutus tuntuu positiivisena levottomuutena ja malttamattomuutena jotain sinulle uutta asiaa tai mahdollisuutta kohtaan.

Viikonloppu

Viikonloppuna voimme heittäytyä romanttisten tunnelmien vaahtokylpyyn Venuksen tehdessä kolmiota Neptunukselle. Rakkausenergia on herkkää ja puhuttelevaa, mutta ei kestä minkäänlaista omistamista. Nyt on hyvä ilmaista rakkautesi sinulle tärkeille ihmisille.

Astro.fi

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

X