Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 38/2012

Teksti:
Anna.fi
viikkohoroskooppi

Maanantai 10.9.2012

Maanantaina voi olla vaikea kuulla omaa ääntään muiden toiveilta ja tarpeilta. Päätöksen tekeminen ei ole tänään suositeltavaa, sillä omat ajatukset ovat helposti hämärtyneinä ja päätöksen tekoon voisi vaikuttaa liikaa muiden odotukset ja konfliktin pelko. Päivän tunnelma on myötäävä, kompromissihakuinen, mutta sisäisesti latautunut. Älä hukkaa itseäsi muihin, vaan kuuntele tunteitasi jokaisessa tilanteessa.

Tiistai 11.9.2012

Tiistai sisältää syviä ja intensiivisiä sävyjä. Kiinnitä huomiosi siihen, mikä elämässäsi ei enää palvele tarkoitustaan. Uskallatko päästää irti ja antaa sen mennä, vai takerrutko siihen vanhasta tottumuksesta tai siksi että kuvittelet sen vielä muuksi muuttuvan? Luovu tänään jostakin tietoisesti, ja ymmärrä mikä viisaus piilee elämää ylläpitävässä irti päästämisessä.

Keskiviikko 12.9.2012

Jo pitkään ajanlaatua sävyttänyt Uranuksen ja Pluton neliö on jälleen tänään tarkkana, ja julistaa muutoksen, uusiutumisen ja vanhan kyseenalaistamisen sanomaa. Tilanteestasi riippuen se voi olla rakenteellinen uudistus, täyskäännös, irtiotto tai suoranainen romahdus. Käytä ajan voimat hyväksesi, äläkä yritä paikkailla sellaista, mikä on hajoamassa siksi että sinä voisit vapautua ja kasvaa.

Torstai 13.9.2012

Torstai on omiaan herättelemään vanhoja kolotuksia ja haavoja tökkimällä joko fyysisiin tai henkisiin kipupisteisiimme. Oivallukset ovat käsillä, mutta ne eivät tule aivan itsestäänselvässä muodossa. Nyt tarvitaan hiljaisuutta ja hidastempoista kuulolla oloa, jotta hankalien tilanteiden sisältämät viestit tulisivat myös tietoiselle mielelle ymmärrettäväksi informaatioksi.

Viikonloppu

Perjantaina voivat ideat olla villejä, uraauurtavia, rajuja tai ravisuttavia. Myös puhutut sanat voivat olla sekä nopeita että kohteeseen osuessaan pommin kaltaisia. Tänään nostetaan kissa pöydälle, päivän energia on niin latautunut, että on todennäköisesti aivan mahdoton olla sanomatta suoraan asioita juuri niin kuin niistä ajattelee. Ja sehän on hyvä juttu, eikö?

Astro.fi

X