Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 39/2013

Teksti: Anna.fi

Torstai on tärkeä päivä ihmissuhteiden kannalta. Viikonloppuna Merkuriuksen vaikutus puolestaan saattaa näkyä itsetuntokysymyksinä. 

Viikkohoroskooppi

Maanantai 23.9.2013

Heti aamupäivästä tyhjän päälle jäävä Kuu Härässä luo leppoisan ja levollisen tunnelman koko päivään. Tänään mielihyvän tavoittelu voi olla niin korostunutta, että arkivelvollisuuksien täyttäminen saattaa tuntua haastavalta urakalta, ellet sitten elä sellaista elämää, josta nautit juuri sellaisenaan.

Tiistai 24.9.2013

Aktiivisuustaso nousee aamupäivällä heti puoli yhdentoista jälkeen, kun Kuu siirtyy Kaksosiin. Päivän tunnelma tukee vahvasti mielikuvitusta ja luovuutta, mutta väärinkäsitysten mahdollisuus on olemassa, mikäli annat ajatusten ja sanallisen ilmaisun rönsyillä liikaa.

Keskiviikko 25.9.2013

Hiertävät ja hieman kiusalliset alitajuiset energiat ovat tänään valloillaan ja nostavat herkästi päätään eri tilanteissa. Nihkeä olo kertoo todennäköisesti siitä, että olet koettanut lakaista maton alle jotain sellaista, joka olisi parasta kohdata ja hoitaa rohkeasti silmätysten.

Torstai 26.9.2013

Tämä on epäilemättä tärkeä päivä ihmissuhteiden kannalta. Venus tekee kaunista kolmiota Jupiterille antaen ylellisen silauksen arkeen. Kuu tukee tilannetta kuvioilla, jotka lisäävät harmoniaa, romantiikkaa, herkkyyttä, intohimoa ja tunteen syvyyttä tähän varsin rakkaudentäyteiseen päivään.

Viikonloppu

Merkurius tekee tänään kinkkistä kulmaa Khironille, mikä saattaa näkyä epämieluisia tunteita herättävinä keskusteluina tai itsetuntokysymyksinä. Myös Auringon aspektit ovat tänään haasteelliset, joten omaan suuntaan ja motivaatioon liittyvät pohdinnat voivat tuoda hyviä oivalluksia siitä mitä elämältä oikeasti haluat.
         

Astro.fi

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

X