Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 40/2012

Teksti:
Anna.fi
viikkohoroskooppi

Maanantai 1.10.2012

Maanantaissa on nopeatempoista sykettä, ja erityisesti vuolaat, tunnepitoiset keskustelut, sekä impulsiiviset tiuskahdukset saattavat kuulua päivän sisältöön. Myöhäisiltaa kohden tunnelma harmonisoituu huomattavasti, ja vaikka päivällä olisi tullut riideltyäkin, voi nukkumaan mennä hyvissä rakkauden vallitessa.

Tiistai 2.10.2012

Tiistain teema liittyy pääasiassa ihmissuhteisiin, ja vuorokauden ensimmäisten tuntien koleudesta ja kireydestä selvittyä edessä häämöttää lempeä ja lämminsydäminen päivä. Mikäli elämässäsi on jokin suhdekuvio päätöstä vailla, tämä päivä voi antaa asioille uuden suunnan.

Keskiviikko 3.10.2012

Rakkauden, arvojen ja naiseuden planeetta Venus siirtyy tänään Neitsyen merkkiin. Päivän perusenergia on maltillista, maanläheistä ja käytännöllistä, ja kaikki tämä hyvin harmonisessa ja lempeässä muodossa. Pienet huomaavaisuudet ja lähimmäisenrakkauden osoittaminen voivat tuoda tänään erityisen paljon iloa elämään.

Torstai 4.10.2012

Torstaina voit joutua hiomaan jotakin ideaa tai suunnitelmaa, sillä jotain pientä mutkaa voi tulla matkaan asioiden toteuttamisen tielle. Tunneilmastoa sävyttävät mahdollinen hämmennys tai pettymyksen tunteet. Sillä vaikka tämä päivä on parhaimmillaan suuren luovuuden ja vaistonvaraisuuden aikaa, niin myös illuusioiden poksahtaminen jonkin asian suhteen on mahdollista.

Viikonloppu

Perjantai on syvien aatosten ja syvällisten keskustelujen aikaa. Kaikenlainen harkitsevaisuutta ja varovaisuutta vaativien asioiden toteuttaminen sopii tälle päivälle hyvin, mutta älä anna realismin muuttua epäluuloisuudeksi tai pessimismiksi. Nyt ollaan asioiden ytimissä ja rationaalisuus ja rakentava ajattelu ovat huipussaan.

Astro.fi

X