Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 40/2013

Teksti: Anna.fi

Tällä viikolla voi olla ilmassa emotionaalista kontrollointia ja tunneilmaisun pidättelyä. Ethän niele tunteita ylläpitääksesi rauhaa.

Viikkohoroskooppi

Maanantai 30.9.2013

Viikon alun astrologinen ilmasto on tyyntä myrskyn edellä. Päällisin puolin vallitsee harmonia, mutta pinnan alla kytee. Emotionaalista kontrollointia ja tunneilmaisun pidättelyä voi olla ilmassa. Ethän niele tunteita ylläpitääksesi rauhaa.

Tiistai 1.10.2013

Päivän keskeisin teema liittyy ihmissuhteisiin ja vahvoihin tunnelatauksiin, jotka voivat purskahdella pitkin päivää. Erityisesti rakkaussuhteissa oleva jännite saa nyt lisää voltteja Kuun asemalta. Jollet pysty ilmaisemaan tunteitasi toivomallasi tavalla, turhautuneisuus saattaa purkautua kiukutteluna.

Keskiviikko 2.10.2013

Merkurius tekee kaunista kolmiokulmaa Neptunukselle yhtä aikaa Auringon ja Venuksen intensiivisesti latautuneiden Pluto-kontaktien kanssa. Syvyyttä ja paloa ei tästä päivästä puutu. Mielikuvituksen, luovuuden ja romantiikan siivin voidaan selvittää merkittäviä kompastuskohtia lähisuhteissa.

Torstai 3.10.2013

Irrationaalinen, kapinallinen ja räjähdysherkkä energia jyllää ajassa pyrkien pöllyttämään hämähäkinseitit nurkista ja muuttamaan paikoilleen jämähtäneet kuviot paremmin nykyhetken tarpeita vastaaviksi. Mitä suurempi on muutospaine, sitä parempi mennä mukaan vain elämän virtaan.

Viikonloppu

Motivoituminen tiettyjen asioiden hoitamiseen voi tänään olla tavanomaista vaikeampaa, sillä ilmassa on yhtä aikaa mukavuudenhalua ja kapinahenkistä itsepäisyyttä asennetta, että minähän teen vain mitä haluan. Kuuntele sisäisiä tuntojasi ja pohdi tänään, mitä elämässäsi teet vain miellyttääksesi muita ja mitä todellisuudessa itse ajattelet näistä asioista.

Astro.fi

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

X