Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 49/2014

Teksti:
Anna.fi

Lue, mitä tähdet lupaavat viikollesi! 

Oinas

1.12.2014

Vaikka monien muiden asiat tuntuvat tänään menevän pieleen, niin sinulla ei pitäisi olla mitään hätää. Osaat käsitellä alitajuntasi viestejä tavallista viisaammin ja kääntää hankalatkin tilanteet eduksesi. Säilytä siis malttisi ja ole valmis toimimaan voivottelun sijasta.

2.12.2014

Varo tekemästä mitään väkisin vaikka jotkut muut yrittäisivät innostuksissaan painostaa sinua. Tänään ei ehkä ole sinun paras päiväsi, vaikka sisäinen velvollisuudentuntosi saattaa sekin ajaa sinua kokonaan väärän tekemisen pariin. Jos oma motivaatiosi on kohdallaan, ei vaikeuksiakaan ole luvassa.

3.12.2014

Kuu vilkuttelee sinulle naapurimerkistä outoja, mutta samalla kutsuvia alitajuisia viestejään. Älä yritä tänään järkeillä vaan luota omiin tuntemuksiisi, sillä lopulta ne eivät koskaan ole väärässä.

4.12.2014

Jokainen tämän päivän aikana itsellesi suoma ilo ja nautinto tulee moninkertaistumaan elämässäsi. Tilaisuuksista ei pitäisi olla puutetta, sillä Venuksen ja Jupiterin aspekti auttaa sinua saavuttamaan kaiken mikä on sinulle tässä päivässä arvokasta.

5.12.2014

Joudut jollakin tavalla uhmaamaan annettuja sääntöjä viedäksesi omaa suunnitelmaasi eteenpäin, mutta sinulla ei ole epäilystä ideasi toimivuudesta ja siksi asiasta ei koidu suurempia ongelmia. Joku läheisesi saattaa hiukan hermostua innostuksestasi, mutta sekin kuuluu asiaan.

6.12.2014

Tämä on yksi parhaista päivistä päästää luovuutesi ja innostuksesi ohjaamaan sinua uusille urille elämässäsi. Osaat puhua ja esiintyä niin vakuuttavasti, ettei kenellekään tule mieleen asettaa oivalluksiasi kyseenalaisiksi. Pahin uhkasi on oma epäröintisi, johon ei ole pienintäkään aihetta.

7.12.2014

Oivallat tänään loistavasti, millä suunnalla piilevät parhaat mahdollisuudet viedä eteenpäin erästä tällä hetkellä ajankohtaista suunnitelmaasi. Suuntaa askeleesi oikean osoitteeseen ja ammu vaikka lähtölaukaus.

Härkä

1.12.2014

Tulet joutumaan päivän mittaan muutamaan kiperään tilanteeseen, koska saamasi lupaukset eivät yllättäen pidäkään paikkaansa. Ota silti rauhallisesti ja toimi kulloisenkin tilanteen vaatimalla tavalla. Jatkossa ainakin tiedät keneen voit luottaa ja keneen et.

2.12.2014

Onnistut tänään viemään menestyksellisesti eteenpäin tärkeiksi kokemiasi asioita ja saat oikeat henkilöt asettumaan ajamiesi juttujen taakse. Voit heittää pitkän tähtäimen suunnitelmat sikseen ja keskittyä vain suoraan toimintaan, sillä yksi onnistunut ratkaisu johtaa seuraavaan jne.

3.12.2014

Neptunus on sekstiilissä merkissäsi tänään liikkuvaan Kuuhun ja siksi vaistosi toimii tavallista paremmin. Luota hetkellisiin impulsseihin ja anna ajan virran ohjata kulkuasi elämän mielenkiintoisilla poluilla positiivisten yllätysten luo.

4.12.2014

Mikäli joku asia rakkauselämässäsi vaivaa sinua niin juuri nyt, olet oikeassa energiassa ottamaan asian esille kumppanisi kanssa. Voita pelkosi ja uskalla puhua omista tunteistasi. Todellinen rakastettu osaa varmasti kuunnella sinua ja tilanne korjaantuu.

5.12.2014

Et tahdo kestää rajoittavia ihmisiä tai asioita lähelläsi. Ota tarvitsemasi tila ilman hätiköintiä tai suuttumusta, sillä nyt tarvitset vapauttasi enemmän kuin aikoihin voidaksesi tehdä melko radikaaleja muutoksia päivittäiseen elämääsi. Ellet sinä hermoile, ei muillakaan ole mitään hätää.

6.12.2014

Koet suorastaan ahdistavaa painetta selvittää joku sinua vaivaava asia. Pelosta huolimatta tänään on paras mahdollinen hetki ottaa asia esille. Tulet huomaamaan, ettei yksikään pelkosi käy toteen. Samalla elämäsi helpottuu ehkä hyvinkin ratkaisevalla tavalla.

7.12.2014

Ota asiat rauhallisesti vaikka sinulle ehkä tänään väläytellään toinen toistaan loistavampia tulevaisuuden näkymiä. Ole mukana, mutta vältä liian näkyvää innostumista, sillä sinulla on taipumusta tulla huijatuksi..

Kaksoset

1.12.2014

Ajatus kulkee kuin tervassa ja niin sen tänään kuuluukin kulkea. Älä edes yritä hoitaa vaikeiksi muodostuvia juttuja järkevästi, sillä nyt se ei onnistu ja sillä hyvä. Ainoa toimiva tapa on ottaa vain yksi ongelma käsittelyyn ja jättää muut myöhäisempään ajankohtaan.

2.12.2014

Ilmassa on sekavaa energiaa eikä tänään kannata ottaa pieniä epäonnistumisia turhan raskaasti. Keskity asioihin, jotka sujuvat edes tyydyttävästi ja jätä kaikki ahdistavalta tuntuva tekeminen myöhäisempään ajankohtaan. Hankalilla asioilla on nyt taipumus muodostua entistäkin pahemmiksi.

3.12.2014

Tänään sinun on otettava rohkeasti vastuu jokaisesta askeleesta, sillä jollain ihmeen tavalla tiedät minne sinun pitää kulkea, vaikka silmäsi ja korvasi ovat tuolta tiedolta tiukasti suljetut.

4.12.2014

Elät voimakkaassa tunnemaailmassa ja asioilla on nyt vain kaksi puolta. Ole valmis nauttimaan siitä mikä on hyvää ja luopumaan siitä mikä nyppii. Sinusta ei ole tänään olemaan mieliksi kenellekään, joten ole suosiolla rehellinen itsellesi ja tee omat valintasi.

5.12.2014

Joudut hyvin yllättävän valinnan eteen lähipäivinä. Ole valmis tekemään nopeita päätöksiä sydämesi ääntä kuunnellen, sillä aika ja järki eivät nyt riitä oikean vastauksen esiin kaivamiseen keneltäkään toiselta ihmiseltä. Oman juttusi kanssa saat aikaan vaikka mitä, mutta toisten systeemit eivät jaksa kiinnostaa.

6.12.2014

Tänään et tahdo malttaa pysyä nahoissasi uusien ideoiden vaatiessa sinua löytämään aikaa niiden toteuttamiseen. Kaiva tarvitsemasi aika vaikka kiven alta, sillä jokainen sekunti, jonka tällaisena päivänä asetat innostuksesi käyttöön sisältää ihmeellistä ilon ja menestyksen nektaria.

7.12.2014

Kuun sekstiili Jupiterille antaa onnekkaan ja menestystä tarjoavan energian tälle päivälle. Ehtona on ainoastaan se, että uskallat päättää koko päivän asioista ihan vain omasta puolestasi. Mieti mitä tänään haluat ja se on sinun.

Rapu

1.12.2014

Hermosi saattavat kiristyä useampaan otteeseen päivän kuluessa kun selvinä pitämäsi asiat alkavat yllättäen kaatua päällesi muiden syödessä urakalla sanojaan. Varo syyttelemästä ketään, sillä tänään sattuu vain olemaan tällainen sekava päivä, jolloin muidenkin suunnitelmat kaatuilevat.

2.12.2014

Sinulla on energinen lataus päällä ja mielekkäällä tavalla suunnattuna se tuo tullessaan odottamatonta menestystä. Älä turhia jarruttele. Pystyt laittamaan konkreettisia palikoita paikoilleen huimalla vauhdilla, kunhan pidät langat selvästi omissa käsissäsi.

3.12.2014

Neptunus ja Kuu ovat herkässä kulmassa merkkiisi ja antavat mahdollisuuden suurille intuitiivisille oivalluksille jossain vaiheessa päivää. Kun jalkasi alkavat tahdottomasti viedä sinua jonnekin, niin älä pistä hanttiin.

4.12.2014

Nyt saattaa tuntua siltä, että joku asia rakkauselämässäsi on ajautunut umpikujaan, mutta todellisuudessa juuri nyt kannattaa aloittaa kerän purkaminen. Omien tunteiden avoin tilittäminen on ainoa keino päästä keskinäisessä suhteessa eteenpäin ja pysähtyneellä suhteella ei kukaan tee yhtään mitään.

5.12.2014

Kaipaat muutosta päivän rutiineihin eikä tästä päivästä tule onnistunutta ellet pysty edes hetkeksi riistäytymään irti arjen rytmistä. Vapaaehtoisesti ympärilläsi olevat ihmiset tai instituutiot eivät sinua päästä irrottelemaan, joten varaudu astetta järeämpiin toimenpiteisiin lähtöä tehdessäsi.

6.12.2014

Ajaudut tänään tilanteeseen, jossa sinua ehkä jo pitkään vaivannut asia nousee yllättäen esille. Sano todellinen mielipiteesi muiden reaktioita pelkäämättä ja pysy omassa totuudessasi asian sitten edetessä pidemmälle. Voi olla että käännät oman kelkkasi toiseen suuntaan ennen kuin päivä on pulkassa.

7.12.2014

Tiedät että jotain sinulle tärkeää ja menestyksellistä voisi tapahtua juuri tänään, mutta älä edes kuvittele löytäväsi sitä, ellet pysty tekemään tästä päivästä mahdollisimman mukavaa ja innostavaa tapahtumaa itsellesi.

Leijona

1.12.2014

Vaikka ympärilläsi vallitsee tänään melkoinen sekamelska pystyt itse pitämään ajatuksesi kasassa ja selviät yllättävän hyvin hankalistakin tilanteista. Parhaassa tapauksessa pystyt monella tapaa hyötymään tästä myllerryksestä kunhan et lähde selvittelemään muiden ongelmia.

2.12.2014

Ahdistus saattaa iskeä yllättävän ankarana keskellä päivää ilman mitään selvää syytä. Löysää silloin suosiolla tahtia ja pidä kahvi-/teetauko miettiäksesi seuraavaa siirtoa tavallista tarkemmin. Ahdistavan olotilan tarkoitus on nostaa joku tärkeä asia ensimmäiseksi työjärjestyksessä.

3.12.2014

Kuun neliö merkkiisi antaa sinulle ainutlaatuisen herkkyyden vaistota vaaran paikat tässä päivässä. Älä siis pistä nokkaasi sinne, missä tunnistat negatiivisia värähtelyitä. Säästyt monelta harmilta.

4.12.2014

Säteilysi heijastuu kaikkialle ympärillesi ja olet tänään haluttua seuraa. Nauti täysin siemauksin tästä päivästä, sillä kaikki mitä saat, todellakin kuuluu sinulle. Todellinen rakkaus on tarjolla kaikille, mutta sen voi saada vain sellainen joka on juuri nyt valmis vastaanottamaan sen mitä elämällä on tarjota.

5.12.2014

Aurinko paistaa tavallista kirkkaammin tomumajaasi, joten älä pidättele itseäsi. Seuraa jokaista innostuksen antamaa johtolankaa. Suuntasi on varmasti oikea silloin, kun tunnet aidosti nauttivasi siitä mitä olet tekemässä. Saat aivan ihania uusia oivalluksia, joita ei saa jättää odottamaan huomista päivää.

6.12.2014

Jos jollakin tänään säteilee, niin sinulla. Luota siihen mitä päästäsi nousee esille ja vie juttua niin pitkälle kuin suinkin on mahdollista, sillä ensimmäisen innostuksen voima on arvaamattoman suuri lopputuloksen kannalta, etenkin tällaisten planeetta-energioiden läsnä ollessa.

7.12.2014

Joku sinulle tärkeä asia saa tänään uutta tuulta siipiensä alle. Käytä tilaisuus hyväksesi ota vastaan kaikki mahdollinen apu jota tarjotaan. Olet monella tapaa onnettaren suosiossa.

Neitsyt

1.12.2014

Älä ihmettele elleivät jutut ja ajatukset osu yksiin ystäviesi tai tuttaviesi ajatusten kanssa, sillä tänään on suuri väärinkäsitysten päivä, jolloin moni asia menee pieleen kenenkään sitä tarkoittamatta. Syy mahdollisiin väärinkäsityksiin on ainoastaan itse kunkin asialle laittamissa odotuksissa.

2.12.2014

Nyt kannattaa saattaa loppuun tai viedä eteenpäin tärkeinä pitämiäsi uudistuksia tai suunnitelmia. Saat yllättävää tukea kaikille sellaisille hankkeillesi, jotka ovat lähellä sydäntäsi ja joiden toteuttamisesta koet aidosti nauttivasi. Menestys on tällä kertaa aivan ulottuvillasi, muutaman rohkean ratkaisun takana.

3.12.2014

Kuun kolmio merkkiisi vaikuttaa positiivisella tavalla alitajuntaasi Neptunuksen suosiollisella avustuksella. Tänään tiedät vaistomaisesti, minne sinun pitää milloinkin mennä ja mitä tehdä. Älä epäröi vaistojesi viisaita neuvoja.

4.12.2014

Kiinnität tänään huomiota asioihin, jotka eivät palvele sinun arvomaailmaasi. Tilanteet saattavat kärjistyä hankaliksi etenkin parisuhteessa ellet ymmärrä omaa vastuutasi siinä mitä nyt on ympärilläsi. Itse olet sen kaiken itsellesi valinnut ja ellei tunnu hyvältä niin valitse tänään viisaammin.

5.12.2014

Tunnet syvää tyytymättömyyttä joihinkin paikoilleen pysähtyneisiin asioihin elämässäsi. Nyt kannattaa ottaa härkää sarvista ja purkaa turhat sitoumukset, vaikka se sitten aiheuttaisikin tavallista ankarampaa arvostelua. Tämä on erittäin vahvaa vapautumisen aikaa, eikä se jätä sinua pulaan.

6.12.2014

Et pysty suoralta kädeltä sulattamaan kaikkea mitä sinulle tänään yritetään tarjota. Tuo epäilyksesi esille, mutta varo tuomitsemasta koko ideaa, sillä jutussa on erittäin merkittäviä aineksia myös sinulle. Katsele asiaa mieluummin tarkkailijan silmin ja vapauta itsesi negatiivisesta ennakko asenteesta.

7.12.2014

Vaikka kaiken pitäisi olla ihan hyvin, saattaa moodi blues iskeä odottamatta kimppuusi. Älä aja tunnetta pois, sillä se valmistaa sinua johonkin tulossa olevaan takaiskuun tai pettymykseen..

Vaaka

1.12.2014

Sinulla on tänään monia muita paremmat edellytykset pitää ajatuksesi selkeinä ja toimivin, vaikka ympärilläsi saattaa nyt velloa oikea ongelmien meri. Ongelmat kasaantuvat tällä kertaa niille, jotka ovat puhuneet suulla suuremmalla eivätkä nyt pystykään lunastamaan lupauksia.

2.12.2014

Olet melko energisellä tuulella ja saatat innostua jostakin asiasta ihan liian kanssa. Pidä jalat maassa kun touhuat, niin ei tule ikäviä yllätyksiä. Marsin neliö houkuttelee haukkaamaan liian suuren palan kerralla ja sillä tavalla moni hyvä juttu keikahtaa aivan turhan päiten.

3.12.2014

Tunnelmat saattavat tänään kiristyä hetkellisesti hyvinkin ahdistaviksi, mutta sitä ei pidä kokea negatiivisena ilmiönä. Kuu ja Neptunus yrittävät vain ohjata sinut paremmalle polulle, kuin mitä olet tällä hetkellä kulkemassa.

4.12.2014

Tämä päivä on täynnä energiaa ja lopulta suuriakin mahdollisuuksia. Toteuta kaikkia mahdollisia pieniä haaveitasi ja nauti elämästäsi täysin siemauksin, sillä tämän päivän pienetkin ilot tulevat osumaan polullesi vielä monta kertaa..

5.12.2014

Elämä hymyilee sinulle yllätyksellisesti, mikäli uskallat tänään seurata aivan omaa polkuasi ja tehdä asioita omalla tavallasi ja omalla ajallasi. Ei ole niin suurta väliä, missä vaiheessa päivää pistät systeemit sekaisin, kunhan vain teet sen.

6.12.2014

Voimakkaat ja itsellesi täysin selvät ideat eivät mene tänään läpi ilman vahvaa ja jopa vallankumouksellista asennetta. Ole valmis taistelemaan ideasi tai suunnitelmasi puolesta, sillä vain oma innostuksesi on tärkeää menestymisesi kannalta. Innostus on ainoa todellinen menestyksen suuntaviitta.

7.12.2014

Sinun kannattaa tänään huomata hyväntuuliset ja auttavaiset ihmiset ympärilläsi, sillä sinua odottaa joku mukava yllätys heidän taholtaan. Ethän karkaa liiaksi omiin oloihisi.

Skorpioni

1.12.2014

Pääsi saattaa olla hiukan sekaisin ja ajatukset hukassa, mutta anna sen vaan olla sillä tavalla. Järkipelillä tämänkertainen elämä menee vielä pahemmin poskelleen. Tämä päivä ja sen tapahtumat eivät ehkä ole lainkaan selitettävissä ja siksi on parasta olla vaan kuutamolla tai täysi nolla.

2.12.2014

Sinussa on tänään alkuihmisen energiaa ja voimasi tunnossa saatkin asiat hoitumaan mallikkaasti eteenpäin. Myös ympäristö osaa olla oikealla tavalla tukenasi, jos vain suostut jakamaan ideaasi ja tekemistäsi muiden kanssa. Nyt kannattaa toimia ennakkoluulottomasti ja avoimesti.

3.12.2014

Kuun oppositio tekee tästä päivästä vaistojen suurta juhlaa, koska Neptunus on samaan aikaan positiivisessa kulmassa merkkiisi. Pakonomainen tarve ajaa sinua juuri oikeisiin tilanteisiin ja oikeiden ihmisten luo.

4.12.2014

Joku rakkauteen ja kumppanuuteen liittyvä epäselvä asia vaatii tänään huomiotasi. Älä epäröi lähteä selvittämään asiaa, sillä se on ainoa oikea ratkaisu. Menettämisen pelko saa meidät tyytymään joskus käsittämättömän rajattuihin olosuhteisiin, mutta nyt on vapautumisen aika.

5.12.2014

Voimattomuus ja haluttomuus voivat tehdä tästä päivästä todella hankalan ellet ole valmis repimään itseäsi irti edes osasta päivän rutiineista. Kunnioita omaa nautinnon haluasi ja suo itsellesi jotain, mistä olet aikaisemmin jyrkästi kieltäytynyt. Elät tätä päivää vain tämän kerran, joten miksi suotta jarrutella.

6.12.2014

Jonkun lennokkaat suunnitelmat ovat selvästi ristiriidassa sinun näkemyksesi kanssa. Älä puutu asiaan tai sen toteuttamiseen millään tavalla, mutta jättäydy itse epäilyttäviltä tai muuten vastenmielisiltä vaikuttavien suunnitelmien ulkopuolelle. Menestys tulee aina ilon ja innostuksen vaatteissa.

7.12.2014

Ole tänään tarkkana hetkellisen ahdistuksen yllättäessä, sillä juuri tuohon hetkeen kätkeytyy varoitus jostakin tulossa olevasta ongelmasta. Muuta rutiinejasi heti kun olo alkaa tuntua ahtaalta, niin helpottaa kummasti.

Jousimies

1.12.2014

Eipä ole ajatusten kirkkaudessa kehumista tällaisena päivänä. Puheet ja ajatukset menevät sitä lahjakkaammin sekaisin mitä järkevämmin yrität kyseessä olevaa asiaa käsitellä. Viisainta olisi olla hiljaa koko päivä, mutta jos on ihan pakko puhua niin koeta ainakin puhua lyhyesti.

2.12.2014

Järjestelykykysi pelaa tänään loistavalla tavalla, vaikka et oikeastaan tunne tekeväsi juuri mitään asioiden eteen. Anna siis asioiden sujua itsestään ja tartu vain sellaisiin asioihin, joiden huomaat olevan valmiiksi sopivassa myötätuulessa.

3.11.2014

Kuun kvinkunssi merkkiisi nostaa esiin nopeita välähdyksiä ja tunnelmia, jotka suorastaan pakottavat sinua tekemään välittömiä, päiväsi rytmiä ehkä paljonkin muuttavia päätöksiä. Luota ihmeessä näihin pakottaviin välähdyksiin.

4.12.2014

Tämä päivä on täynnä mahdollisuuksia, joiden hyödyntäminen edellyttää sinulta kykyä tehdä elämästäsi tunti tunnilta paremmaksi muuttuva kokemus. Onnetar kulkee rinnallasi kaikissa rakkauselämääsi liittyvissä päätöksissä. Elämästä nauttiminen on yksi arvokkaimmista henkisistä lahjoista.

5.12.2014

Olet hyvin kekseliäs ja innostut uusista asioista. Älä jarruttele, sillä tänään toteuttamasi asiat vievät elämääsi vauhdilla oikeaan suuntaan. Olet täynnä energiaa ja uskallusta, jotka vain lisääntyvät jokaisen uuden tempauksen myötä. Sinua hallitsemaan tai omistamaan pyrkivät ihmiset ovat nyt hyvin hankalia.

6.12.2014

Oivalluskykysi on tänään korkealla tasolla ja tämä päivä kannattaakin käyttää itsellesi tärkeiden neuvotteluiden tai suunnitelmien toteuttamiseen. Menestystä on luvassa kaikissa asioissa, joista tänään jaksat olla innostunut. Älä suotta mieti juttusi tulevaisuutta sillä huominen syntyy tästä päivästä.

7.12.2014

Vaikka monet epäilyt saattavat vaivata sinua niin älä missään nimessä mene tekemään liian hätiköityjä päätöksiä yhdenkään suunnitelman osalta suuntaan tai toiseen. Odota rauhallisesti. Huomenna olet jo paljon viisaampi.

Kauris

1.12.2014

Monenlaista sekoilua ja uskomattomia väärinkäsityksiä nousee pintaan kaikkialla ympärilläsi. Ongelmat saattavat toki sivuta sinuakin, muta älä mene niihin mukaan ellet halua tulla syyttömänä tuomituksi. Tänään on kaikin puolin sekava päivä, mutta se ei onneksi johdu sinusta.

2.12.2014

Sellaiset asiat jotka koet mielekkäiksi onnistuvat nyt yli kaikkien odotustesi. Mars on merkissäsi sekstiilissä Saturnukseen ja järjestelykykysi on huippuluokkaa. Älä turhaan yritä hillitä intoasi, sillä nyt syntyy tulosta kaikilla mielekkäiksi kokemillasi sektoreilla.

3.12.2014

Tänään sinun ei kannata jäädä miettimään monia erilaisia vaihtoehtoja, sillä valitseminen aiheuttaa vain pettymyksiä. Valintojen sijasta on pystyttävä tekemään välittömiä päätöksiä omiin tunteisiisi luottaen.

4.12.2014

Tyytymättömyytesi kipuaa huippulukemiin sellaisissa tilanteissa, joissa et pääse toteuttamaan omaa arvomaailmaasi. Tänään voit korjata tilannetta tiedostamalla mikä sinua nykyisessä elämässäsi eniten rassaa. Ei olisi pahitteeksi miettiä mitä sinä itse voisit tehdä tilanteen hyväksi.

5.12.2014

Vaikka tunnet olosi energiseksi, niin et ole lainkaan valmis tekemään asioita muiden haluamalla tavalla. Nyt on oikea aika määritellä täsmälleen oma suuntasi ja pistää tietoisesti hanttiin kaikille hiukankaan ikäviltä tuntuville asioille.

6.12.2014

Joudut helposti ristiriitatilanteisiin joidenkin asioiden edetessä liian nopeasti suhteessa sinun suunnitelmiisi. Nyt kannattaisi olla puuttumatta asioiden kulkuun, sillä kehnoiltakin vaikuttavat tapahtumat palvelevat sinun tulevaisuuttasi, vaikka et sitä pysty tällä hetkellä järjellä ymmärtämään.

7.12.2014

Jos joku henkilö saa sinut tänään hermostumaan, niin kannattaa tiedostaa että hänen ajamansa asia tietää sinulle jonkinasteisia pettymyksiä mahdollisesti jo lähitulevaisuudessa. Älä anna pakottaa itseäsi mihinkään.

Vesimies

1.12.2014

Oivallat kuin ihmeen kaupalla joitakin sinulta piilossa pidettyjä asioita, joiden esille tuleminen helpottaa erään sinulle tärkeän ratkaisun päätökseen saattamista. Älä siis hermostu ikävästä salailusta vaan toimi kylmän rauhallisesti selville saamiesi tosiasioiden pohjalta.

2.12.2014

Elät aikaa jolloin tietyt asiat on pakko tehdä tietyllä tavalla. Et pysty juurikaan tinkimään omasta ajastasi etkä aikataulustasi ja riittää kun tiedostat tämän. Kaikki sujuu loistavasti, kun et edes pyri täyttämään kenenkään toisen odotuksia. Juuri nyt sinulla on aikaa ja energiaa vain omiin tarpeisiin.

3.12.2014

Vaistosi tykyttävät herkemmin kuin Hämähäkkimiehellä ja tunnut vain tietävän mitä nurkan takana odottaa. Miksi suotta hakkaisit päätäsi seinään, kun voit ihan hyvin olla menemättä sinne, minne jalkasi eivät nyt halua kulkea.

4.12.2014

Nyt kannattaa nauttia jokaisesta hetkestä tässä päivässä ja muistaa että tämä on sinun ikioma ja ainutkertainen elämäsi. Onni seuraa iloa. Ole siis iloinen ja anna iloisuuden ohjata sinua oikeaan suuntaan elämässäsi. Rakkaus ja rakastettu löytää tiensä sen luo, joka on jo löytänyt oman onnensa.

5.12.2014

Älä anna minkään pidätellä sinua lähipäivien aikana toteuttamasta uusia ideoitasi ja ajatuksiasi, sillä niissä on juuri oikea elämisen maku. Menestys seuraa jokaista innostunutta askeltasi lähes välittömästi ja rohkaisee sinua etenemään yhä pidemmälle valitsemallasi tiellä.

6.12.2014

Jos sinulla on mitään keskeneräisiä tai hankalia asioita rästissä niin tänään kannattaa ottaa ne käsittelyyn. Osaat ajatella ja puhua selkeästi sekä yhdistää näennäisesti ristiriitaisia asioita toimimaan harmoniassa keskenään. Nyt on hyvä aika kehitellä kokonaan uusia ideoita ja puhua niistä.

7.12.2014

Onnetar on nyt tarttunut takkiisi päivittäistä menestystä tarjotakseen ja tätä olotilaa kannattaa hyödyntää kaikissa mahdollisissa tilaisuuksissa ja vaikkapa arpoja myyvällä kioskilla.

Kalat

1.12.2014

Osut kuin taikaiskusta paikalle todistamaan joidenkin puheiden tai lupausten petollisuutta. Älä hermostu kummallekaan osapuolelle, vaan tee omat ja selvät johtopäätöksesi. Niiden mukaan toimimalla voit varmistaa oman asemasi tukevuuden.

2.12.2014

Päivässä on luontevaa rakentamisen energiaa. Saat helposti aikaan enemmän kuin muina päivinä ja keskittyminen olennaiseen tapahtuu kuin itsestään. Saat loksahtelemaan paikoilleen monia sellaisia asioita, jotka tähän asti ovat tuntuneet mahdottomilta.

3.12.2014

Päivän mittaan saat ainakin yhden loistavan päähänpiston, josta et lopulta löydä järjen hiventäkään. Silti se on loistava ja sitä kannattaa seurata ennakkoluulottomalla asenteella. Yllätys on positiivinen.

4.12.2014

Erotat tässä päivässä sellaiset tekijät, jotka estävät sinua olemasta onnellinen. Heti kun tällaisia tekijöitä ilmaantuu voit myös tehdä jotain asian hyväksi. Ensimmäinen ehto asioiden korjaamiseksi on tiedostaa, että kukaan muu kuin sinä itse, ei pysty tekemään elämästä sinun näköistäsi.

5.12.2014

Keskittymiskykysi ei ole tänään parhaimmillaan missään rutiiniksi muodostuneessa hommassa. Uskalla värittää tämä päivä omilla väreilläsi kuin uudet väriliidut saanut lapsi. Jokainen päivä on täynnä ihania yllätyksiä, kunhan vain annat itsellesi luvan ottaa vastaan uusia kokemuksia.

6.12.2014

Et ehkä pysty tänään käsittämään kaikkea mitä ympärilläsi tapahtuu. Varo liian voimakkaita kannanottoja, sillä tässä päivässä on ainutlaatuista toimivuutta, joka ei ole sinun ohjattavissasi. Anna asioiden edetä siihen suuntaan kuin ne nyt ovat menossa ja sovita siihen oma elämäsi turhia kapinoimatta.

7.12.2014

Jos vaistosi tänään varoittavat sinua jostakin sinulle yllättäen tarjottavasta mahdollisuudesta, niin asia kannattaa tarkistaa huolellisesti. Ellet pääse tarkistamaan tavaraa, niin unohda koko juttu.

Lue myös:

Annan viikkohoroskooppi ajalle 28.11.–4.12. 

Kuukausihoroskooppi 11/2014

Miten eri horoskooppimerkkien edustajat suutelevat?

X