Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 50/2012

Teksti:
Anna.fi
viikkohoroskooppi

Maanantai 10.12.2012

Maanantai on tunnelmaltaan herkkä ja rauhallinen, suorastaan hillitty. Syviäkin tunteita voi olla ilmassa, mutta niistä ei pidetä sen suurempaa meteliä. Mielen pohjalla saattaa tänään kalvaa jotain vanhaa ja kesken jäänyttä, ja tarve sen viimeistelemiseen on suuri. Muutoin päivän energia on leuto ja eleetön, mutta olennaiseen keskittynyt.

Tiistai 11.12.2012

Varhain aamuyön pikkutunneilla kommunikaation ja viestinnän planeetta Merkurius siirtyy laajakatseisen ja seikkailumielisen Jousimiehen merkkiin. Päivässä on tulevaisuuteen suuntautunut lataus, mutta kovin selkeää kuvaa mistään tuskin saa, sillä ”neptuniset usvat” sekoittavat rationaalista ja loogista ajattelua.

Keskiviikko 12.12.2012

Keskiviikossa on pääosin reipas ja positiivinen perustunnelma, ja ilmassa on innostusta ja optimismia. Tunneasioissa on mahdollista tehdä ylilyöntejä, sillä arviointikyky voi heittää ja itsehillintäkään ei ole tänään parhaimmillaan. Mistään kovin isoista asioista tuskin on kysymys, varsinkin jos osaa pysähtyä hetkeksi miettimään mitä oikein on tapahtumassa.

Torstai 13.12.2012

Torstaina syntyy uusikuu innostavassa ja idealistisessa Jousimiehessä, ja päivässä on roppakaupalla energiaa, edistyksellisyyttä ja reippaita käänteitä. Tänään ei kannata jäädä paikoilleen, sillä fyysinen energiataso on korkealla. Tarkkana kuitenkin kannattaa olla, ette satu mitään yllättäviä haavereita täysin ennakoimattomissa olevissa tilanteissa.

Viikonloppu

Perjantain laatu on toimiva, pehmeä ja harmoninen, ja siitä huolimatta selkeä ja päättäväinen. Päivän valtteja on loogista, kirkasta ajattelua tukeva energia, joka pyrkii rakentamaan ja ylläpitämään, mutta uudistumisen ja innovatiivisuuden kautta. Uudet ideat ja oivallukset ovat mahdollisia, ja niihin on mahdollista paneutua kokonaisvaltaisesti ja asialle omistautuen.

Astro.fi

X