Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 6/2014

Teksti:
Anna.fi

Alkuviikosta Kuu aktivoi astrotaivaalla T-ristiä, ja tällöin on syytä pitää pää kylmänä.  Viikon lopulla Merkurius tarjoaa monenlaisia yllätyksiä.

Viikkohoroskooppi

Maanantai 3.2.2014

Varjoalueella oleva Merkurius alkaa perääntyä tällä viikolla. Nyt kannattaa olla tarkkana kaikkien ratkaisujen kanssa. Alitajunnan varoitukset on viisasta ottaa huomioon ennen valinnan tekemistä.

Tiistai 4.2.2014

Tänään on jälleen herkkä päivä Kuun aktivoidessa T-ristiä astrotaivaalla. Seuraile tunnetilaasi ja pidä pää kylmänä kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Hermostuminen merkitsee nyt pelin menettämistä.

Keskiviikko 5.2.2014

Aggressiivista energiaa on liikkeellä hurjat määrät. Sinulla on mahdollisuus kääntää se tukemaan omaa päämäärääsi, kunhan huolehdit, että seuraat innostuksesi suuntaa hetkeäkään epäröimättä.

Torstai 6.2.2014

Merkurius lähtee perääntymään tänään, joten varaudu monenlaisiin yllätyksiin niin kotona, töissä kuin vapaa-aikana. Muista myös, että joustavuus on voittajan merkki.

Viikonloppu

Viikonloppuna vallitsee hiuka raskassoutuinen energia, joka pyrkii opastamaan sinut pois alueilta, joilla sinun ei kuuluisi olla. Älä siis haaskaa voimavarojasi: ellei kulje, anna olla kulkematta.

Astro.fi

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

X