Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 9/2013

Teksti:
Anna.fi

Ilmassa on paljon korkea värähteistä, parantavaa energiaa, ja kosketuksen saaminen omaan sisäiseen viisauteen ja kaikkialla vaikuttavaan universaaliin rakkauteen on poikkeuksellisen helppoa.

Viikkohoroskooppi

Maanantai 25.2.2013

Maanantai alkaa touhukkaissa merkeissä, vaikka tunneilmapiiriä sävyttääkin kummallinen herkkyys ja jopa hämmentynyt olotila. Ihmissuhdeasiat saattavat olla pinnalla, ja erityisesti jos olet tilanteessa, joka on jollain tapaa epävarma. Tunteet läikkyvät ja ailahtelevat päivän mittaa pienestäkin yllykkeestä. Päivän energia huipentuu ilta kymmenen jälkeen, kun saamme täysikuun Neitsyen merkkiin.

Tiistai 26.2.2013

Tiistaissa on toiminnalliset kuviot. Energia on suurta, jopa rajatonta, ja ilman rakentavaa purkautumisväylää myös melko aggressiivista. Rakkauden planeetta Venus on kuitenkin siirtynyt jo aamuyöstä lempeään ja empaattiseen Kalojen merkkiin, ja se muistuttaa meitä myötätuntoisesta suhtautumisesta kaikkeen olevaan. Pane tänään tuulemaan, mutta tee se sydämestäsi käsin, kaikkien yhteiseksi hyväksi!

Keskiviikko 27.2.2013

Keskiviikko vie huomiomme henkisiin ulottuvuuksiin ja tarjoaa kontaktia korkeamman tietoisuutemme kanssa. Ilmassa on paljon korkea värähteistä, parantavaa energiaa, ja kosketuksen saaminen omaan sisäiseen viisauteen ja kaikkialla vaikuttavaan universaaliin rakkauteen on poikkeuksellisen helppoa. Asioiden tiedostaminen voi tuntua aluksi kipeältä, mutta lopulta tuo parannuksen tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Torstai 28.2.2013

Torstai vahvistaa herkkyyttä, epäitsekkyyttä, mukautuvuutta ja hyväntahtoisuutta. Tarve välittää ja ymmärtää voi olla tänään hyvin korostunut. Tämä voi tarkoittaa ihanaa ja rakkaudentäyteistä päivää, mutta myös epärealistisuuden, sinisilmäisyyden ja huijatuksi tulemisen mahdollisuus on olemassa. Ole rehellinen itsellesi ja kuuntele herkin aistein miltä asiat sinusta pohjimmiltaan vaikuttavat.

Viikonloppu

Perjantai tuo jämäkkyyttä, käytännönläheisyyttä ja tahdonvoimaa ajanlaatuun. Parhaimmillaan tämä voi olla hyvin päämäärätietoinen ja sujuvan toiminnallinen päivä, jolloin myös auktoriteetteihin liittyvien asioiden tulisi sujua luontevasti. Elämänenergiaan ja motivaatioon voi tulla tänään vahvistusta, ja suunta on lujasti kohti konkreettisia saavutuksia.

Astro.fi

X