Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 9/2015

Teksti:
Anna.fi

Helmikuun viimeinen viikko alkaa hiukan tökkivissä energioissa ja antaa esimakua maaliskuulla päälle iskevistä haasteista. Nyt ovat energiat vähissä vähän kaikilla. Otetaan siis rauhallisesti.

Oinas

23.2.2015

Yleinen energiatason putoaminen koettelee voimakkaammin monia muita kuin sinua. Älä silti suostu ottamaan harteillesi muiden vastuita tai muiden tekemättömiä töitä. Tämä aika painottaa omien ja vain omien velvoitteiden hoitamista. Kaikki muu tuottaa suurempia tai pienempiä ongelmia.

24.2.2015

Elät aikaa jolloin sinulla on kaikki mahdollisuudet kehittää parisuhdettasi ja rakkauselämääsi uudenlaiseen loistoon. Tiedät mitä haluat ja osaat toimia siten, että haaveesi toteutuvat. Tietysti pystyt ratkaisemaan vaikeimmatkin rakkauselämääsi liittyvät ongelmat, jotka vain suostut ottamaan esille.

25.2.2015

Olet erittäin järjestelmällisellä tuulella ja saat asiasi hoitumaan haluamallasi tavalla. Älä siis epäröi tarttua haastaviinkaan tehtäviin. Olet parhaillaan aloittamassa hyvin merkittävää kahden vuoden mittaista projektia elämässäsi. Pidä huolta, että kaikki mitä nyt teet on varmasti sinulle mielekästä.

26.2.2015

Vaistoat ilmassa olevan herkän energian, mutta et voi saada siitä kunnolla kiinni. Tee näistä lähipäivistä mahdollisimman rauhallinen kokonaisuus itsellesi ja kaikille läheisillesi. Anna elämän ohjata askeleitasi yrittämättä itse vaikuttaa suuntaan tai lopputulokseen. Juuri nyt elämä on sinua viisaampi.

27.2.2015

Elät hyvin itseriittoista vaihetta etkä tarvitse muiden apua asioittesi selvittämisessä. Löydät helposti oikeat sanat ja oikeat menetelmät ilmassa olevien suunnitelmiesi eteenpäin viemiseen. Luota hurjempiinkin päähänpistoihisi, sillä tällaisen kuvion aikana lähes kaikki on mahdollista.

28.2.2015

Merkkisi on positiivisessa kulmassa Merkuriuksen ja Jupiterin oppositioon ja siksi muiden välisistä erimielisyyksistä on sinulle selvää hyötyä. Kuuntele sydäntäsi ja tee rohkea valinta omasta suunnastasi. Päätöksilläsi on menestyksen tuuli takanaan, kunhan ne varmasti ovat omiasi.

1.3.2015

Olet yllättävän avoimella tuulella ja kekseliäisyytesi yllättää muiden lisäksi myös itsesi. Nauti tämän päivän tarjoamista uusista virikkeistä ja tempaise itsesi kunnolla irti arkisista rutiineista.

Härkä

23.2.2015

Monella ihmisellä ilmenee tänään vaikeuksia selvitä ottamistaan haasteista ja velvollisuuksista. Sinulla on mahdollisuus ja oikeastaan velvollisuus hyötyä tilanteesta jollain tavalla. Sinulle tarjoutuu ehkä hyvinkin mielenkiintoisia juttuja hoidettavaksi ja tarjoukset kannattaa ehdottomasti ottaa vastaan.

24.2.2015

Rakastetun tai kumppanin sinulle asettamat rajoitteet tuntuvat nyt tavallista raskaammilta ja niistä pitäisi pystyä keskustelemaan avoimesti ja rakentavasti. Huomaat ympärilläsi ihania asioita, jotka toistaiseksi puuttuvat sinun elämästäsi. Nyt tilanne on onneksi korjattavissa, joten tuumasta toimeen.

25.2.2015

Tänään et saa vastentahtoisia asioita sujumaan sitten niin millään ilveellä ja parempi onkin jättää ne suosiolla myöhempään ajankohtaan. Tämä Marsin ja Saturnuksen vauhdittama aika on pyhitetty menestykselliselle tekemiselle joka tuntuu aina hyvältä. Jos siis vähänkään tökkii, niin lopeta vääntäminen.

26.2.2015

Nyt on oikea hetki luottaa alitajunnan ja intuition viesteihin ja pyrkiä seuraamaan niiden viitoittamaa tietä avoimesti ja luottavaisesti. Tämä on herkkää aikaa sekä sinun elämässäsi että maailmassa yleensä ja kuulut niihin, joilla on kyky vaistota elämän käsikirjoitus ja toteuttaa sitä omalla luovuudella.

27.2.2015

Älä suotta ihmettele ellet tahdo saada itseäsi kunnolla ymmärretyksi. Ajatuksesi ja ideasi ovat tänään vähän aikaansa edellä, eikä kovin monen oivalluskyky riitä näkemään visiota sinun tavallasi. Älä suotta yritä taivuttaa muita puolellesi. Tee omassa rauhassasi se, minkä koet oikeaksi ja katso mitä tapahtuu.

28.2.2015

Merkuriuksen ja Jupiterin neliö merkkiisi saattaa sinut vastakkain aikaisempien puheittesi ja lupaustesi kanssa. Niiltä osin kun olet maalaillut liian vauhdikkaita visioita, joudut nyt kohtaamaan pettymyksiä ja vastoinkäymisiä. Varo syyttämästä muita tämän hetken ongelmista. Kaikki on kiinni sinusta.

1.3.2015

Jos huomaat pienenkään masennuksen tai alakuloisuuden yrittävän hiipiä kimppuusi johonkin aikaan päivästä niin anna sen maistaa omaa lääkettään ja keksi jotain piristävää.

Kaksoset

23.2.2015

Jos tänään ei kulje, niin sitten se ei kulje. Älä yritä pakottaa itseäsi mihinkään minkä suinkin voi jättää vaikkapa huomiseksi. Lepo on tarpeen ja suorastaan välttämätöntä Auringon ja Saturnuksen tehdessä neliötä merkkiisi. Voit ihan itse päättää olla hakkaamatta päätäsi seinään, muuten sattuu.

24.2.2015

Parisuhteeseen ja rakkauselämääsi liittyvät muutokset, uudistukset tai yhteiset suunnitelmat toteutuvat nyt parhaalla mahdollisella tavalla. Älä siis jää miettimään ajankohdan osuvuutta, vaan lähde rohkeasti viemään ideoitasi eteenpäin. Toimiva suhde ei koskaan pysähdy paikoilleen.

25.2.2015

Löydät ihmeellisellä tavalla parhaat mahdolliset ratkaisut kaikkiin ongelmiisi lähipäivien aikana ja pääset hyvin eteenpäin elämässäsi. Käytä tätä erinomaista jaksoa kaikin tavoin hyväksesi ja keskitä energiasi vain sellaisiin asioihin, jotka todella kiinnostavat ja innostavat sinua.

26.2.2015

Vaistosi ovat herkistyneet tunnistamaan vaaran merkkejä päivittäisessä elämässäsi. Tutki huolella jokainen epävarmalta tuntuva asia ennen sen toteuttamista käytännössä. Älä yritä selittää tuntemuksiasi, sillä kukaan ei voi ymmärtää selityksiäsi ja ne jotka ymmärtävät, ovat valmiita valehtelemaan sinulle.

27.2.2015

Nyt kannattaa toteuttaa omia ideoita tai neuvotella asioista päättävien kanssa omista suunnitelmistasi, sillä pystyt yhdistämään omat tavoitteesi sujuvasti toisten vastaaviin. Monet ovat nyt valmiit tukemaan sinua, sillä pystyt esittämään asiasi niin vakuuttavasti, ettei epäilyksille jää tilaa.

28.2.2015

Merkuriuksen kolmio merkkiisi velvoittaa sinut julkistamaan päässäsi pyörivät suunnitelmat, joille on nyt olemassa selvääkin selvempi tilaus. Osaat asetella sanasi ja kirjoituksesi ymmärrettävään muotoon, eikä kukaan koe tarpeelliseksi asettua vastustamaan näkemyksiäsi.

1.3.2015

Olet vauhdikkaalla tuulella ainakin osan tästä päivästä. Ethän päästä sinulle tänään ilmenevää tilaisuutta luisumaan käsistäsi vain siksi että tottumuksesta on tullut toinen luontosi. Tee jotain tavallisesta poikkeavaa ja nauti siitä.

Rapu

23.2.2015

Vaikka yleinen energiataso on matalalla, ei se silti kosketa sinua yhtä ankarasti kuin monia muita. Aurinko on kolmiossa merkkiisi ja sinulla riittää luovuutta omien juttujesi toteuttamiseen, kunhan jätät muiden ongelmat heidän itsensä hoidettavaksi. Ota silti rauhallisesti ja vältä hosumista.

24.2.2015

Tunnet voimakasta tarvetta päästä uudistamaan elämääsi tavalla tai toisella ja koet toisen asettamat rajoitukset tavallista raskaampina. Älä kuitenkaan unohda, että olet itse ollut hyväksymässä kaikki nykyiseen tilanteeseen johtaneet tapahtumat. Voit korjata tilanteen vain omaa osuuttasi muuttamalla.

25.2.2015

Tänään et tahdo millään jaksaa paneutua asioihin, jotka eivät vie omaa elämääsi eteenpäin vaan hermostut helposti pienestäkin vastoinkäymisestä. Hermostuminen johtuu ajan laadusta, joka tänään suosii voimakkaalla myötätuulella kaikkea mielekästä ja hyvältä tuntuvaa tekemistä.

26.2.2015

Elät erästä luovuutesi herkimmistä vaiheista. Ole valmis seuraamaan alitajuntasi ohjausta Pölhö Kustaan lailla liikoja järkeilemättä, sillä pystyt kulkemaan suuren hengen johdatuksessa ja tekemään hetkeäkään miettimättä suuria ratkaisuja elämässäsi. Ota vastaan luovuutesi uudet mahdollisuudet juuri nyt.

27.2.2015

Jos sinulla on pakonomainen tarve päästä viemään jotain ideaasi eteenpäin, niin tänään kannattaa uhmata kaikkia auktoriteetteja ja puskea homma liikkeelle, vaikka väkisin. Tuloksia ei ole aikaa jäädä miettimään silloin kun on toiminnan aika. Neuvotteluihin ei nyt kannata haaskata kallista aikaasi.

28.2.2015

Jos huomaat olevasi hiukan aggressiivisella tuulella, niin älä pidä sitä haitallisena asiana. Tässä hetkessä on joku suuri mahdollisuus, josta et saa kiinni, ellet ole valmis seisomaan lujasti ajatustesi takana. Siksi sinulla on ylimääräinen annos adrenaliinia veressäsi. Käytä se tehokkaasti.

1.3.2015

Olet halukas kokemaan tai kokeilemaan jotain tavallisesta poikkeavaa eikä kenenkään ole syytä asettua vastustavalle kannalle. Osaat pitää tehokkaasti puolesi, joten pallo on sinulla.

Leijona

23.2.2015

Joku asia jumiintuu tänään pahannäköisesti paikoilleen, mutta voit korjata tilanteen jos uskallat toimia omalla tavallasi vastoin muiden odotuksia. Älä anna alitajuisen pelon estää sinua kunnioittamasta omaa tekemistäsi ja oman elämäsi tarkoitusta, vaikka joutuisit kohtaamaan jopa vihamielistä käyttäytymistä.

24.2.2015

Sinulla on loistava tilaisuus uudistaa rakkauselämääsi selkeällä ja konkreettisella tavalla näiden päivien aikana. Pistä toki toimeksi, mikäli sinulla on ensimmäistäkään kiinnostavaa suunnitelmaa vireillä, sillä menestyksellinen aika menee nopeasti ohitse ja jäät helposti soittelemaan toista viulua.

25.2.2015

Lähipäivien aikana tiedät tarkalleen miten toimia missäkin tilanteessa ja oikein käytettynä tämä energia tietää kauaskantoisia onnistuneita ratkaisuja, jotka siivittävät sinut menestyksen vauhdikkaille raiteille. Kaikki omat suunnitelmasi ovat onnettaren suosiossa ja nyt niitä kannattaa viedä vauhdilla eteenpäin.

26.2.2015

Vaistosi kehottavat sinua toteuttamaan jonkun aivan älyvapaalta tuntuvan idean ilman ennakkovalmisteluja. Suunnitelmasi onnistuu kyllä jos vain uskallat toimia täysin omalla luvallasi ja omalla vastuullasi. Jos haluat jakaa vastuun päätöksestä, voit sanoa hyvästit koko idealle.

27.2.2015

Vaadit nyt oikeutetusti tilaa omille ajatuksillesi ja suunnitelmillesi, jotka ovatkin tällä kertaa hyvin tärkeitä tulevaisuutesi kannalta. Ole valmis etsimään uusia reittejä ideasi toteuttamiseksi, sillä väärät tahot ja väärät ihmiset osaavat tällä erää heittäytyä uskomattoman hankaliksi. Suunnan vaihto auttaa varmasti.

28.2.2015

Jupiter ottaa merkistäsi vastaan Merkuriuksen oppositiota ja niinpä olet tekemisissä jonkun hyvin arvokkaan vastoinkäymisen tai ongelman kanssa. Elät oman menestyksesi kulta-aikaa, mutta joku osa ei ole oikealla kohdallaan. Nyt on maltettava selvittää, mikä on pielessä ja lähdettävä vasta sen jälkeen eteenpäin.

1.3.2015

Olet tänään yllättävällä ja hiukan vallattomalla tuulella. Nauti hetkellisestä vallattomuudestasi ja uhmakkuudestasi, sillä juuri tätä päivää ja tätä tilaisuutta ei tule koskaan uudelleen. Huomenna olet yhtä kokemusta rikkaampi tai köyhempi.

Neitsyt

23.2.2015

Juuri näihin aikoihin alkaa mittasi täyttyä ääriään myöten jotakin elämääsi tähän asti kuulunutta asiaa kohtaan, joka tällä hetkellä tuntuu ainoastaan vievän viimeisetkin voimanrippeesi. Auringon oppositio tuo tarpeettomaksi käyneen asian konkreettisesti eteesi ja sinun tehtäväsi on vain päästä siitä eroon.

24.2.2015

Et ole valmis mukautumaan rakastettusi määräyksiin tai odotuksiin vaan haluat päästä toteuttamaan omia arvojasi ja haaveitasi. Se on vääjäämätön oikeutesi ja sinulla on nyt energiaa ja voimaa laajentaa liian ahtaaksi käynyttä reviiriäsi! Älä turhaan yritä muuttaa muita, riittää kun muutut itse.

25.2.2015

Jos tunnet vahvaa tarvetta muuttaa jotakin konkreettisessa päivittäisessä elämässäsi niin rohkaise mielesi sillä tänään siihen on hyvä mahdollisuus. Asiat, jotka eivät ole kohdallaan tuntuvat erittäin ahdistavilta, eikä ahdistus helpota ennen kuin otat itseäsi niskasta ja lähdet korjaamaan tilannetta.

26.2.2015

Näet elämäsi yllättävän selkeässä valossa ja saat voimakkaan vahvistuksen aikaisemmille aavistuksillesi. Luota siihen mitä näet, vaikka se ei kaikilta osiltaan ole kaunista katseltavaa, ja toimi sen mukaan. Tämä aika paljastaa itsepetokset ja harhat, jotta osaisit tehdä oikeita valintoja.

27.2.2015

Jos tunnet tänään tarvetta puhua suusi puhtaaksi jostakin asiasta, niin uskalla toki tehdä se. Muuten tuntuu pitkään ahdistavalta ja joku sinulle tärkeä asia ei pääse etenemään haluamallasi tavalla. Näet ihmeen selvästi mikä nyt on pielessä ja siihen sinun on uskallettava puuttua, jotta tilanne korjaantuisi.

28.2.2015

Et ole ihan parhaalla tuulella selittelemään tekemiäsi päätöksiä ja siksi onkin parasta pitää suu kiinni. Tiedät kyllä mitä olet tekemässä ja tässä vaiheessa sen täytyy riittää. Luonto testaa, oletko varmasti todella ideasi takana. Jos olet, niin muiden epäilyt eivät saa sinua pyörtämään päätöksiäsi.

1.3.2015

Kaipaat pientä vaihtelua elämääsi eikä sinun kannata jättää käyttämättä tänään ilmenevää ja mukavalla tavalla elämääsi virkistävää mahdollisuutta vaikka siitä tulisikin myöhemmin vähän sanomista. Sinä itse teet elämästäsi tylsän tai kiinnostavan.

Vaaka

23.2.2015

Ne asiat, joita kohtaan tunnet tänään selvää ahdistusta, vaativat nyt selkeitä muutoksia. Älä kanna vastuuta asioista, jotka eivät sinulle kuulu. Mieti mitä ylimääräisiä hommia päivääsi keskimäärin liittyy ja tee mahdollisimman selkeä päätös sellaisten jättämisestä pois, niin pian kuin suinkin.

24.2.2015

Jos sinulla on joku asia kesken tai muuten vaiheessa rakkauselämässäsi, niin nyt sinulla on energiaa ja rohkeutta laittaa asiat uuteen järjestykseen. Ellei suhteesi ole oikeilla raiteilla, niin ruoho näyttää tällä hetkellä paljon vihreämmältä aidan toisella puolella. Totuus paljastuu kuitenkin nopeasti.

25.2.2015

Tämän kuvion aikana energiaa riittää melkein mihin tahansa, mutta jos haluat menestyä niin suuntaa se vain ja ainoastaan itseäsi kiinnostaviin kohteisiin. Terve itsekkyys on valttia tämän päivän pokeripöydässä. Panokset ovat suurempia kuin äkkiä osaisit kuvitella, joten käytä valttikorttisi oikein.

26.2.2015

Elämä saattaa näinä päivinä paljastaa todeksi jonkun pahan aavistuksesi. Jos näin käy, niin varo osoittamasta ketään syyttävällä sormella, sillä kukaan ei ole pettämässä sinua. Uskalla kohdata omat, liian suuret kuvitelmasi ja hyväksy mahdolliset pettymykset itsesi aiheuttamiksi. Muilla ei siihen ole valtaa.

27.2.2015

Osaat ennakoida muiden toiveita ja odotuksia ainutlaatuisella tavalla, joka takaa heidän tärkeän tukensa kaikille suunnitelmillesi. Tietenkään kukaan ei tällaista asiaa toitota suureen ääneen edes sinulle. Sinun on vain toimittava tästä hetkellisestä edustasi tietoisena ja käytettävä sitä hyväksesi juuri nyt.

28.2.2015

Ajatuksesi juoksevat terävästi ja pystyt perustelemaan näkemyksesi niin selkeästi, ettei niiden eteenpäin vieminen tuota mitään ongelmia. Käytä tätä aikaa tehokkaasti hyväksesi ja vie suunnitelmiasi vauhdilla eteenpäin. Uskalla ottaa rohkeita askeleita hyvältä tuntuvaan suuntaan.

1.3.2015

Sinulta löytyy yllättävää seikkailumieltä johonkin aikaan päivästä. Toteuta itseäsi rohkeasti ja tee tästä päivästä erilainen kokemus, sillä jokainen uudella tavalla toteuttamasi hetki tekee elämästäsi mielenkiintoisen.

Skorpioni

23.2.2015

Vaikka pystytkin toimimaan rationaalisesti tälle päivälle kertyvien ongelmien keskellä, niin älä silti ota kantaaksesi muiden ongelmia, joita sinulle mitä todennäköisimmin tarjotaan ehkä useammaltakin taholta. Tänään on tärkeää antaa jokaisen kantaa omat sitoumuksensa ja oppia niistä jotakin.

24.2.2015

Tiedät tavallista selvemmin mitä haluat rakkauselämältäsi ja tunnet syvää ahdistusta kaikissa tilanteissa, joissa odotuksesi eivät toteudu. Ahdistavaa olotilaa ei ole syytä painaa pimentoon, sillä sen ainoa tarkoitus on rohkaista sinua välttämättömiin muutoksiin parisuhteessasi.

25.2.2015

Tiedät kyllä mitä pitäisi tehdä saadaksesi elämäsi paremmalle mallille, mutta joku vain estää sinua toimimasta. Nyt kannattaa tarttua härkää sarvista ja tehdä se ensimmäinen merkittävä siirto. Koko paketti ei tule kuntoon kerralla, mutta onnistunut aloitus on ratkaisevassa asemassa ja nyt on paras hetki aloittaa.

26.2.2015

Nyt on eräs elämäsi antoisimmista ajoista tehdä totta unelmistasi. Älä epäröi aloittaa asioita jotka nyt yllättäen tulevat sinulle mahdollisiksi. Luovuutesi puhkeaa kukkaan yhdellä tai useammalla alueella ja selvänäköisyytesi auttaa sinua tarttumaan tilaisuuksiin ja elämään ne todeksi.

27.2.2015

Et kestä tänään toisten ohjausta tai määräilyä omissa asioissasi. Eikä tarvitsekaan. Sinulla on oikeus omaan elämään, omin ajatuksiin ja omiin odotuksiin. Pinna palaa ja väärinkäsitykset leimahtavat ilmiliekkeihin, mikäli yrität vasten tahtoasi sopeutua kenenkään neuvoihin tai toiveisiin.

28.2.2015

Joskus elämä tökkii vähän enemmän ja tämä on sellaista aikaa. Kohtaamillasi pettymyksillä on kuitenkin oma arvokas tarkoituksensa. Vaikeuksia syntyy aina kun asetat odotuksesi tulevaisuuteen sen sijaan, että katsoisit mikä juuri nyt tuntuu parhaalta tekemiseltä. Vain ylisuuret odotukset tuottavat pettymyksiä.

1.3.2015

Jos tilan tai ajan puute saa sinut tuntemaan olosi ahdistuneeksi jossain vaiheessa päivää niin mikä estää sinua hiukan muuttamasta päivän rytmiä. Lääke mahdolliseen ahdistukseen on aina välittömässä läheisyydessäsi. Olotilan helpottaminen on joskus pienestä kiinni.

Jousimies

23.2.2015

Tänään on päivä, jolloin kaikki voi mennä pieleen tai ainakin tökkiä oikein olan takaa. Syynä voi olla vain yksi tai sitten useampia tarpeettomia sitoumuksia, jotka uudelleen ja uudelleen sekoittavat luonnollisen rytmisi. Voit vapautua näistä taakoista vain omalla päätökselläsi et kenenkään muun.

24.2.2015

Sinulla on nyt hallussasi ihmeellinen taito saada tahtosi ja toiveesi lävitse tilanteessa kuin tilanteessa ja etenkin rakkauselämäsi käänteissä. Käytä tätä hehkeää energiatilaa häikäilemättä hyväksesi ja anna itsellesi lupa nauttia kaikesta siitä ihanasta, mitä elämä nyt eteesi kuljettaa.

25.2.2015

Mahtava päivä laittaa asioitasi uuteen järjestykseen tai solmia konkreettisia sopimuksia omien suunnitelmien toteuttamiseksi. Älä epäröi ainuttakaan mieleesi juolahtavaa ideaa vaan lähde epäröimättä toteuttamaan niitä niin pitkälle, kuin ne suosiolla suostuvat tällä kertaa menemään. Askel se on pienikin askel.

26.2.2015

Vainuat mahdolliset vaaran merkit jo matkojen päästä. Sinun tulisi nyt luottaa vaistoihisi ja ottaa kunnolla selvää asioista, jotka sinua painavat. Ihmisellä ei ole ensimmäistäkään aiheetonta huolta, mutta vain pieneen osaan voi itse vaikuttaa. Valitse nyt ne osat, joihin voit konkreettisesti ja välittömästi puuttua.

27.2.2015

Olet harvinaisen kekseliäällä päällä ja löydät juuri oikeat sanat oikeaan aikaan. Sinua kuunnellaan ja saat pääsääntöisesti tahtosi läpi niin pienissä kuin suurissakin asioissa. Käytä tilaisuutta hyväksesi ja valitse tärkeimmät suunnitelmasi hoidettaviksi ihan lähipäivien aikana. Jotenkin kaikki onnistuu.

28.2.2015

Jupiterin kolmio antaa hyvät eväät menestyksekkäille suunnitelmille, jotka osaat esitellä niin houkuttelevasti, ettei niitä voi vastustaa. Tällaisena aikana saat tärkeät tahot taaksesi olemalla avoin ja rehellinen omissa pyrkimyksissäsi. Älä aliarvioi itseäsi, vaan luota siihen minkä tiedät oikeaksi.

1.3.2015

Saat johonkin aikaan päivästä loistavan ja samalla arveluttavan idean piristää kanssasi olevia ihmisiä. Älä turhaan jarruta itseäsi. Uskalla nauraa elämälle ja anna sama mahdollisuus muillekin.

Kauris

23.2.2015

Moni on halukas pinoamaan lisää velvollisuuksia harteillesi juuri tänään. Varo kaikkea mielistelyä ja kieltäydy päättäväisesti kaikesta, joka vähänkään maistuu ikävältä tekemiseltä. Sinussa on kyllä erityistä puhtia, mutta sitä ei voi valjastaa kenenkään muun kuin sinun päämääräsi toteuttamiseen.

24.2.2015

Kyllästyt nyt alta aikayksikön liian paikoillaan junnaavaan elämään ja sen tulee myös kumppanisi tuntemaan nahoissaan, ellei ole valmis hyväksymään sinun esittämiäsi uudistuksia. Osaat heittäytyä todella ilkeäksi, elleivät asiat suju odottamallasi tavalla, mutta se ei missään nimessä ole oikea keino.

25.2.2015

Sinulla on oma käsityksesi siitä miten haluat hoitaa asioitasi ja elämääsi. Tänään et kestä että kukaan tulee neuvomaan tai määräämään sinua. Jos yrität sopeutua muiden asettamaan aikatauluun, niin huomaat nopeasti kuinka pahasti se pystyy sekoittamaan sinun elämäsi ja suunnitelmasi.

26.2.2015

Sinulla on näinä päivinä käytössäsi luovaa ja toteuttavaa energiaa niin paljon että saat varmasti paljon näkyvää aikaiseksi, jos vain haluat. Visioita liukuu tajuntaasi kovalla vauhdilla ja tällä kertaa ne ovat merkkejä todellisista mahdollisuuksista, joihin on uskallettava tarttua omalla, yksinäisellä päätöksellä.

27.2.2015

Älä yritä tänään selittää hyvältä tuntuvia ideoita kenellekään merkittävälle henkilölle. Uskalla vain toimia ja tehdä omia päätöksiä niin pitkälle kuin se kussakin tilanteessa on mahdollista. Muut eivät nyt pysty kohoamaan kanssasi samalle aaltopituudelle, ja sitä sinun on pidettävä lähtökohtana.

28.2.2015

Jupiter tekee haasteellista kuviota merkkiisi ja vaatii sinulta ehdotonta rehellisyyttä kaikissa puheissasi. Huomaat joidenkin asettamiesi odotusten jäävän toteutumatta, mutta juuri siinä ovat nyt menestyksen avaimet. Mieti mitä olet tehnyt liikaa väkisin ja onnistut korjaamaan tilanteen eduksesi.

1.3.2015

Hetkelliset oivallukset iskevät sellaisella voimalla että niitä on pakko päästä jollakin tavalla toteuttamaan käytännössä. Suurin ongelma lienee ajan puute. Sinun on vain otettava tarvitsemasi aika, sillä muuten jotain tärkeää jää tapahtumatta.

Vesimies

23.2.2015

Tänään on monilla edessä hankaluuksia ja vastoinkäymisiä. Sinun ei tarvitse pyynnöistä huolimatta antaa vetää itseäsi mukaan muiden ongelmiin. Tämän päivän ongelmat ovat poikkeuksetta itse aiheutettuja ja niistä ei voi ottaa opikseen, jos sinä kuittaat ne tavalla tai toisella omaan piikkiisi.

24.2.2015

Pystyt järjestelemään ihmissuhteisiin ja rakkauselämään liittyviä asioita yllättävän tehokkaasti kunhan uskallat kysyä itseltäsi, missä tänään mennään ja mitä millekin asialle mahdollisesti voisi tehdä. Arvomaailmasi toimii nyt hyvässä yhteydessä muuhun maailmaan ja saat toiveesi toteutumaan.

25.2.2015

Osaat tänään kohdistaa energiasi oikeisiin kohteisiin ja tehdä nopeita, johdonmukaisia ratkaisuja. Keskity asioihin, jotka koet itsellesi tärkeiksi, sillä tänään jokainen mielekkääksi kokemasi juttu lähtee etenemään hurjalla vauhdilla. Pyhitä tämä päivä omille jutuillesi ja mielijohteillesi, jos haluat potkua elämääsi.

26.2.2015

Hei missä nyt mennään ja mitä täällä oikein tapahtuu? Et ehkä saa kunnolla juonesta kiinni, mutta tällä kertaa onkin parempi katsella päältä, mitä tässä maailmassa oikein on tapahtumassa. Et pääse vaikuttamaan asioiden kulkuun, mutta voit matkustaa siivellä, jos annat ohjausluvan itselleen elämälle.

27.2.2015

Pystyt tänään yhdistelemään ja oivaltamaan aikaisemmin jopa mahdottomilta tuntuvia asioita niin että ne sopivat sinun suunnitelmiisi. Kekseliäisyydelle kannattaa antaa tilaa jättämällä joitakin rutiineita seuraavalle viikolle. Kun idea pukkaa päähän on toiminnan aika, tai sitten se jää siihen.

28.2.2015

Kaikki asiat eivät tänään suju aivan niin kuin pitäisi, mutta siitä voi olla sinulle arvaamatonta hyötyä. Korjaat nyt omien, liian optimistisella tavalla antamiasi lupausten tai odotusten satoa. Ole valmis katsomaan hiukan taaksepäin ja tyynesti korjaamaan suunnitelmiasi, niin selviät paljon helpommalla.

1.3.2015

Mielialasi saattavat vaihdella hyvin voimakkaasti pitkin päivää. Se kuuluu tähän päivään, joten älä ota siitä turhaa päänsärkyä vaan anna se toisille. Elä sinä tunnelmiesi mukaan laidasta laitaan.

Kalat

23.2.2015

Energiasi ovat yhdessä matalammista vaiheistaan ja siksi koet armotonta väsymystä kaikkea sellaista kohtaan, mikä ei enää kuulu sinulle. Väsymys ja uupumus ovat tärkeitä merkkejä muutosten tarpeellisuudesta, mutta niitä ei ole helppo seurata. Tämä on sinulle luopumisen aikaa jostakin vanhasta.

24.2.2015

Kaipaat liikettä ja väriä elämääsi etkä voi olla tunnistamatta tielläsi olevia esteitä. Uskalla puuttua sinua parisuhteessasi vaivaaviin rajoitteisiin oikealla asenteella. Olet nyt itse valmis muuttamaan asioita ja silloin on uskallettava toimia ilman lupahakemuksia.

25.2.2015

Saturnus hidastaa tänään menoasi etkä voi välttyä huomaamasta ketkä ovat vaikeuksien takana. Mieti ovatko he todella välttämättömiä elämäsi osasia ja jos ovat niin minkä aseman olet heille antanut. Lopulta määräät vain itse omista rajoitteistasi ja jos haluat lisää tilaa, niin vain sinä voit antaa sitä itsellesi.

26.2.2015

Olet nyt alitajuntasi porteilla ja pystyt tiedostamaan sisimpäsi viestejä siitä mihin suuntaan sinun olisi juuri nyt lähdettävä elämääsi kuljettamaan. Järjen valo ei loista ihan kirkkaimmillaan ja itsellesi selvien asioiden selittäminen tuppaa epäonnistumaan surkeasti, joten älä selittele vaan toimi omassa ohjauksessasi.

27.2.2015

Saat päähäsi mielenkiintoisia oivalluksia, joita haluat päästä myös toteuttamaan. Hermostut jos joku asettuu vastustamaan sinua tai tuntuu muuten olevan kanssasi erimieltä. Hermoilun sijasta sinun tulee toteuttaa oivalluksesi muiden lupaa tai suostumusta kyselemättä. Nyt saat paljon näkyvää aikaan.

28.2.2015

Sanoillasi ja puheillasi on odottamattoman suuri merkitys jollekin mielessäsi pyörineelle suunnitelmalle. Nyt kannattaa tuoda mahdottomalta tuntuva idea päivänvaloon. Et saa ideallesi sen suurempaa hyväksyntää, mutta oikea energia lähtee liikkeelle ja hiukan myöhemmin se on muuttunut todeksi.

1.3.2015

Jos tunnet jonkun ihmisen tai asian ahdistavan sinua tämän päivän aikana niin uskalla tuoda se esille. Avoimuus on ainoa oikea mahdollisuus helpottaa omaa oloa edes hiukan pysyvämmällä tavalla, voit yllättyä myönteisistä seurauksista.

Lue myös:

Annan viikkohoroskooppi ajalle 20.2.–26.2.
Kuukausihoroskooppi 2/2015
Urahoroskooppi 2015 – Millainen olet töissä tähtimerkkisi mukaan?

X