Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 10/2012

Teksti:
Anna.fi
viikkohoroskooppi

Maanantai 5.3.2012

Maanantaissa on aktiivinen ja mieltä kiihdyttävä syke. Tämä on hyvä päivä ideoida, oivaltaa tai käydä suorasukaisia keskusteluja. Toisaalta saatat kohdata äkillisiä tapahtumia, joihin et mitenkään olisi voinut varautua etukäteen. Erityisesti viestintään, kommunikointiin sekä kaupankäyntiin ja logistiikkaan liittyvät asiat voivat olla tänään arvaamattomia ja yllättäviä. Hyvä asenne on odottaa odottamatonta, tai mikä parasta, olla odottamatta yhtään mitään.

Tiistai 6.3.2012

Tiistai on tunnelmaltaan romanttinen ja lempeä. Päivä sopii erinomaisesti haaveilemiseen, luovaan työskentelyyn sekä herkkiin hetkiin hyvän ystävän tai kumppanin kanssa. Mikäli joudut puurtamaan tänään yksitoikkoisten rutiinien parissa, mielesi saattaa haikailla jotain viihdyttävämpää tai jotain merkityksellisempää. Luo unelmistasi totta kuuntelemalla niitä keskittyneesti ja ryhtymällä toimiin, jotka vievät sinua konkreettisesti lähemmäs niiden toteutumista.

Keskiviikko 7.3.2012

Keskiviikko sisältää vaihtelevia tunnetiloja, muutoksia ja levottomuutta. Huomista täysikuuta edeltävä ”hullu kuu” saattaa kuohuttaa, ja olo voi olla hieman jäsentymätön. Mutta ei hätää, tilanteet ja tunnelmat ovat vain pelkkiä laineita meren pinnalla. Jos hengität rauhallisesti ja keskityt oleelliseen, huomaat kaiken olevan pohjimmiltaan hyvin. Käytännöllinen asenne toimii tänään erityisen hyvin tilanteissa, joissa tunteet meinaavat vyöryä yli.

Torstai 8.3.2012

Täysikuu Neitsyessä valaisee tänään talven jäljiltä likaisia nurkkia armottoman pikkutarkasti. Tämä on erinomainen päivä tulla tietoiseksi elämäsi epäkohdista, siitä mikä ei toimi ja siitä mikä vaatii kunnon siivousta. Onko kyseessä ihmissuhteesi, tunne-elämäsi vai työasiat? Nyt on aika panna hihat heilumaan ja keskittää hetkellisesti lisääntynyt toimintatarmosi sellaiseen mikä ole selkeää tai järjestyksessä. Kun oikaiset asiat nyt, saat olla siitä kiitollinen joskus myöhemmin.

Viikonloppu

Perjantai on tunnelmaltaan hieman hapuileva ja tasapainoa hakeva. Jos sinulla on taipumusta reagoida herkästi muiden jopa ääneen lausumattomiin toiveisiin, vahvistuu se tänään entisestään. Parhaimmillaan saat kohdata tilanteita, joiden myötä ymmärrät miten muita miellyttämällä poljet itsellesi tärkeitä asioita. Päätöksen teko voi olla tänään erityisen vaikeaa, ellet huomaa että ratkaisu löytyy sieltä mitä itse haluat, eikä sieltä miten muut sinun odottavat toimivan.

Astro.fi

X