Horoskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 1/2013

Teksti: Anna.fi

Maanantai 31.12.2012

Uudenvuoden aaton päivän tunnelmassa on päällisin puolin iloa ja sosiaalisuutta, mutta syvemmällä tasolla vallalla ovat melkoisen vakavat, intensiivisesti latautuneet ja keskittyneet voimat. Kommunikaation ja ajattelun symboli Merkurius siirtyy tänään käytännölliseen ja kurinalaiseen Kauriiseen. Uudenvuoden lupaukset saavatkin täten hyvän ja vakavasti otettavan sävyn.

Tiistai 1.1.2013

Tiistaissa on aktiivinen ja mielikuvitusta kiihottava lataus. Päivän kuviot ovat enimmäkseen pehmeitä ja harmonisia. Juttu saattaa luistaa tavanomaista paremmin ja asiat sujua normaalia sutjakkaammin, erityisesti jos kyse on jostakin uudesta ja mielenkiintoisesta. Tämä on visionäärien ja innovatiivisten unelmoijien päivä. Nyt ei ainoastaan luoda kuvaa tulevasta, vaan tartutaan toimeen ja hypätään uusille urille.

Keskiviikko 2.1.2013

Keskiviikko nostaa pintaan alitajuisia, hiertäviä kohtia. Kun jokin ei toimi, se pitää ensin tiedostaa jotta sen voisi parantaa. Tänä päivänä tiedostaminen on mahdollista, mikäli suhtaudut jokaiseen vastoinkäymiseen ja pieneenkin toimimattomaan tilanteeseen oppaanasi ja kuuntelet siihen kätkettyä viisautta ja muutostoivetta.

Torstai 3.1.2013

Torstaina mentaalinen energia on huipussaan, ja mieli voi käydä tänään isoilla kierroksilla. Käytä päivän uudistusmielinen ja kapinallinen lataus vanhan kyseenalaistamiseen, mutta älä uuvuta itseäsi analysoimalla asioita liian kriittisesti. Erityisesti kannattaa kuulostella omia ajatuksiaan ja uskomuksiaan. Mitkä ajatusmallit joutaisivat romukoppaan ja mitä haluaisit valita tilalle?

Viikonloppu

Perjantaissa on sujuva, optimistinen ja toimiva energialataus. Ilmassa on hienotunteisuutta ja diplomatiaa, kykyä kuunnella ja olla aidossa vuorovaikutuksessa, mutta myös voimauttavaa, eteenpäin työntävää asennetta. Tämä voisi olla hyvä päivä sellaisille neuvotteluille, joissa tarvitaan ymmärtäväisyyttä ja tekoja pelkkien puheiden sijaan.

Astro.fi

X