Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 12/2013

Teksti:
Anna.fi

Ilmassa on huikean luovaa ja mahdollisesti arvaamattomilla tavoilla ilmentyvää energiaa.

Viikkohoroskooppi

Maanantai 18.3.2013

Maanantai on pääasiassa vilkas ja sosiaalinen päivä, muutamin rajoituksin. Ilmassa on avoimuutta ja uteliaisuutta sekä halua solmia kontakteja, mutta jokin saattaa harata vastaan. Kenties resurssit eivät riitä tai vastakaiku ei ole toivotunlaista. Ei kuitenkaan kannata luovuttaa, sillä kärsivällisyys tänään voi saada asiat luistamaan erinomaisesti huomenna.

Tiistai 19.3.2013

Tiistaissa on älyllistä aktiivisuutta ja sosiaalista liikettä. Viestintä saattaa olla vilkasta, ja tarve asioiden loppuunsaattamiseen voi jäädä yleisen touhotuksen jalkoihin. Päivässä on hitunen tyhjäntoimittamisen tunnelmaa. Tänään on helppo jäädä jonkin asian yhteydessä suustaan kiinni ja huomata äkisti, että aikaa aiottujen tehtävien hoitamiseen ei enää olekaan riittävästi.

Keskiviikko 20.3.2013

Keskiviikkona alkaa Oinaiden aika, sillä Aurinko siirtyy kuukaudeksi tuohon aloitteelliseen, energiseen ja impulsiiviseen merkkiin. Päivässä on vahva uuden alun tunnelma, ja pääasiassa tunnelma on harmoninen ja toimiva. Intensiivisyys ja pakkomielteet voivat koitua tämän ajan kompastuskiveksi, sillä syvästi tunteellinen alitajuinen lataus sävyttää päivän laatua.

Torstai 21.3.2013

Torstai on laadultaan uutta synnyttävä, emotionaalinen, vakavamietteinen ja vakaa. Päivässä on erittäin tunnollinen sävy, ja kaikki toimet mitkä liittyvät syviin tunnesiteisiin tai luottamusta vaativiin asioihin ovat nyt suosiollisia. Nyt on hyvä hetki kylvää siemeniä – vertauskuvallisia tai konkreettisia – ja panostaa muutenkin kestäviin arvoihin ja sitoumuksiin joiden toivoo tulevaisuudessakin vielä pätevän.

Viikonloppu

Perjantaissa on dynaaminen ja impulsiivinen tunnelma. Ilmassa on huikean luovaa ja mahdollisesti arvaamattomilla tavoilla ilmentyvää energiaa. Tapaturma-alttius voi olla normaalia suurempi, joten tarkkaavaisuus ja harkinta ovat nyt hyvät avut kenelle tahansa. Älä kuitenkaan erehdy hissuttelemaan, sillä tänään kannattaa uskaltaa ottaa yllättävä askel aiempaa vapautuneempaan ja itsenäisempään suuntaan!

Astro.fi

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

X