Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 12/2015

Teksti:
Anna.fi

Hurja viikko käynnistyy Uranuksen ja Pluton tehdessä neliötä ja täydellisen Auringonpimennyksen osuessa juurikin tälle viikolle. Valtavat kosmiset energiat ovat nyt liikkeellä. Pidä hyvää huolta itsestäsi.

Oinas

16.3.2015

Vaikka luvassa on ongelmia ja vaikeuksia yleisen kommunikaation ja tiedonvälityksen kanssa niin sinulla ei ole mitään hätää. Löydät kuin ihmeen kaupalla oikeat vastaukset ja ratkaisut kaikkiin itseesi kohdistuviin väärinkäsityksiin.

17.3.2015

Uranuksen yhtymä ja Pluton neliö merkkiisi synnyttää todella kovan paineen joillekin kosmisille uudistuksille elämässäsi. Luota hurjimpiinkin ideoihisi ja ole valmis tekemään välttämättömiltä tuntuvat  muutokset niillä elämäsi osa-alueilla, joilla ahdistus kasvaa korkeimmalle. Sinulla välähtää nyt ehdottomasti kirkkaimmin ja välähdyksiin voit luottaa vain sinä.

18.3.2015

Tunnistat alitajuntasi voiman, mutta et pysty tietoisella tasolla käyttämään sen ohjausta hyväksesi. Uiskentele siis sulavasti virran mukana ja muista, ettei logiikalla pärjää tällaisena päivänä. Anna asioiden edetä omalla painollaan ja puutu niihin vasta kun pystyt konkreettisesti tekemään jotain.

19.3.2015

Kuulossasi saattaa olla toivomisen varaa tai sitten jonkun toisen tärkeänä pitämä asia pääsee vain muuten unohtumaan. Siitä tulee sanomista, mutta ellei asia ole sinulle tärkeä, niin mitäpä tuosta.

20.3.2015

Seilaat puolihuolimattomassa myötätuulessa. Ota tämä päivä mahdollisimman rennosti ja hakeudu mielikahvilaasi nautiskelemaan elämän makeutta. Rennon olosi keskellä sinulle tarjotaan mahdollisuutta osallistua johonkin mielenkiintoiseen tilaisuuteen. Vastaa ihmeessä myöntävästi.

21.3.2015

Vallattomuus on tämän päivän valttikortti. Uskalla tehdä jotain odottamatonta ja irrota itsesi tylsistä rutiineista ennen kuin tärinä iskee pahemmin kimppuusi.

22.3.2015

Pystyt hahmottamaan selvästi miten sinun kannattaa toimia tänään eteesi tulevissa tilanteissa. Älä sorru selittelemään vaan pistä toimeksi, sillä kukaan ei aseta tekemisiäsi kyseenalaisiksi. Jos joku kysyy jotakin, niin kannattaa tietysti vastata, mutta muuten voit keskittyä aitoon toimintaan.

Härkä

16.3.2015

Ilmassa on tökkivää energiaa joka voi tehdä sinunkin elämästäsi vaikeaa, jos lähdet mukaan muiden kokemaan paniikkiin. Selvitä yksi asia kerrallaan ja keskity hoitamaan vain oma osuutesi asioista, niin selviät tästä viikosta ilman suurempia menetyksiä.

17.3.2015

Pluton kolmio merkkiisi antaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden käyttää tämän haasteellisen ajan sisältämät mahdollisuudet tehokkaimmin hyväksesi. Sinun tulee luottaa omiin voimiisi ja mahdollisuuksiisi sataprosenttisesti parin lähimmän kuukauden aikana, sillä onnistut taianomaisesti kaikissa tämän jakson aikana käynnistämissäsi projekteissa, joihin uskallat sitoutua ehdoitta.

18.3.2015

Älä epäröi julkistaa mieleesi yllättäen nousevia visioita, sillä niissä on paljon enemmän ideaa kuin pystyt tältä istumalta ymmärtämään. Merkuriuksen ja Neptunuksen sekstiili on merkki sanallisesta ja kirjallisesta lahjakkuudesta, jota kannattaa käyttää hetken mielijohteisiin luottamalla.

19.3.2015

Osaat asetella sanasi ja ilmeesi näppärästi muiden ajatuksiin sopiviksi ja saat tänään yhden tai useampia ongelmatilanteita onnelliseen päätökseen. Voit käyttää puhelahjaasi hyväksi myös monessa muussa yhteydessä. Ellet keksi mitään niin ole sitten rauhassa onnellinen.

20.3.2015

Tunteesi ohjaavat sinua voimakkaasti tiettyyn suuntaan. Anna tuulen kuljettaa sinua kohtaamaan juuri tänään tärkeältä tuntuva ihminen ja sitten tämän päivän suuri oivallus, jonka hän sinulle välittää. Toimeen on syytä ryhtyä välittömästi.

21.3.2015

Monenlaisia outoja asioita tapahtuu tämän päivän kuluessa ja halutessasi sinunkin tulisi uskaltautua mukaan elämän mielenkiintoiseen arvausleikkiin ilman turhia ennakkoluuloja.

22.3.2015

Tämä on loistava hetki nostaa mielessäsi pyörineet ideat ja suunnitelmat myös muiden kuultaviksi. Saat yllättävän myönteisen vastaanoton jopa itsekin mahdottomina pitämillesi ideoille. Takanasi on aimo annos kosmista voimaa, joka ei jätä sijaa turhille epäilyille.

Kaksoset

16.3.2015

Jos olet tullut luvanneeksi liikoja itsestäsi jossain asiassa, niin nyt saattaa ottaa ohraleipä. Myönnä suosiolla että olosuhteet ovat sinun kannaltasi muuttuneet ratkaisevasti ja etteivät voimasi riitä ihan kaikkeen mitä joku aika sitten suunnittelit. Turha stressi kostautuu ikävinä vastoinkäymisinä.

17.3.2015

Uranuksen sekstiili ja Pluton kvinkunssi merkkiisi luovat mielenkiintoisen tunteen satumaisista mahdollisuuksista, joiden toteuttaminen pelottaa aivan mahdottomasti.  Ahdistava tunnelma toimii parhaimmillaan positiivisena jännitteenä, joka pakottaa ottamaan ratkaisevan askeleen jossain elämällesi juuri nyt äärimmäisen tärkeässä asiassa.

18.3.2015

Intensiivinen sisäinen voima ajaa sinua suoltamaan sanoja joko eetteriin tai paperille. Koeta pysyä tahdissa mukana ja pidä kynä valmiina. Koeta päästää irti kaikesta kritiikistä. Anna tiedon nousta tyhjyydestä ja hiljaisuudesta ilman kontrollia. Järjestelmällisyys ei ole nyt parhaita avujasi.

19.3.2015

Onko kieli solmussa vai miksi et tahdo saada sanottavaasi oikealla tavalla perille? Jätä hankalammat selvitykset suosiolla huomiseen, sillä tänään onnistuu vain totuuden puhuminen ja se ei koskaan ole hankalaa.

20.3.2015

Joku asia painaa mieltäsi. Tiedät kyllä mistä on kysymys. Ota siis yhteyttä asianomaiseen henkilöön ja ota selvää asioiden todellisesta tilasta. Tänään on juuri sopiva aika selvittää mahdolliset epäselvyydet ja ryhtyä välittömiin toimenpiteisiin asian korjaamiseksi.

21.3.2015

Tunnet itsesi vapaammaksi ja rennommaksi kuin tavallisesti. Uskalla siis toteuttaa joku kunnon irtiotto ja tehdä tästä päivästä tai ainakin osasta siitä kokonaan erilainen kokemus.

22.3.2015

Ärsyyntymiskynnyksesi saattaa olla melko matalalla ja vaikka haluat jossain vaiheessa puhua suusi puhtaaksi, niin nyt olisi parempi olla ihan hiljaa. Muiden syyttäminen mahdollisesti kohtaamistasi väärinkäsityksistä heikentää asemaasi huomattavasti ja siksi on parempi miettiä uusia vaihtoehtoja ja olla hiljaa.

Rapu

16.3.2015

Moni asia voi tällä viikolla jumiintua käsittämättömällä tavalla harmittomilta vaikuttavien tietokatkosten vuoksi, mutta tällä kertaa osaat omalta osaltasi hoidella asiat kuntoon vaivattomasti. Muutkin tulevat pyytämään apuasi, mutta heidän kohdallaan on kysymys asioista, joista tulisi selvitä omin nokkinensa.

17.3.2015

Pluton oppositio ja Uranuksen neliö merkkiisi ei jätä sinulle pienintäkään mahdollisuutta tinkiä omista tarpeistasi tai periaatteistasi ilman ratkaisevilta tuntuvia menetyksiä. Nyt on pystyttävä päivittäin kuuntelemaan sisäistä ohjausta, joka ilmoittaa, minne et voi mennä ja mitä et missään nimessä voi tehdä. Samalla sitoutuminen sinulle arvokkaaseen projektiin tuottaa aivan uskomattomia tuloksia pitkälle tulevaisuuteen.

18.3.2015

Mikään ei tunnu olevan sinulle tänään mahdotonta. Keksit yllättäviä ja samalla toimivia ratkaisuja mahdottomina pidettyihin ongelmiin. Ainoa mitä tarvitset, on riittävästi liikkumatilaa ajatustesi toteuttamiseksi myös käytännössä. Älä yritä saada mitään valmiiksi; riittää kun saat homman alkuun.

19.3.2015

Olet hyvin vastaanottavaisella tuulella ja sinun on helppo ymmärtää mitä muut ajavat takaa. Osaat yhdistää muiden tavoitteet omiin päämääriisi, jolloin yhteistyölle ei ole enää mitään esteitä.

20.3.2015

Hetkellinen inspiraatio iskee keskellä päivän tohinaa. Seuraa nopeasti syttyvää innostuksen aaltoa niin kauan kun se jaksaa sinua kuljettaa. Tärkeintä on pystyä toimimaan nopeasti, sillä tässä päivässä esiintyvä mahdollisuus katoaa yhtä nopeasti kuin syntyykin. Aikaa ei ole hukattavaksi.

21.3.2015

Kaikki liian ahtaiksi ja sitoviksi käyneet olosuhteet kaatuvat tänään niskaasi ja olet valmis koviinkin otteisiin vapautesi puolesta. Ahdistus on onneksi vain väliaikaista ja pienen puhurin jälkeen elämä on jälleen tasapainossa.

22.3.2015

Pystyt tänään sopeutumaan yllättäviin tilanteisiin ja tekemään nopeita ratkaisuja. Luota vain itseesi sillä osaat asetella sanasi paremmin kuin hyvin. Sinulla on hetkellisesti käytössäsi selvätietoisuuden arvokas lahja ja siksi sinun ei tarvitse etukäteen miettiä sanojasi. Oikeat sanat vain purkautuvat huuliltasi.

Leijona

16.3.2015

Mitä hankalampi asia osuu ratkaistavaksesi, sitä tiukempi ote on paikallaan. Juttu kääntyy eduksesi, jos pystyt keskittymään kunnolla ja hoitamaan asian omaan arvostelukykyysi luottaen. Tänään ei kannata edes yrittää miellyttää muita, jos haluat pitää oman purtesi oikeassa suunnassa.

17.3.2015

Uranuksen kolmio ja Pluton kvinkunssi luo elämääsi aivan uskomattoman vahvan uudistumispaineen, joka kannattaa ottaa vastaan positiivisena ja rakentavana energiana. Voit hyvällä syyllä luottaa tunteeseen, ettei mikään mahti maailmassa pysty pysäyttämään sinua. Voit menestyksekkäästi toteuttaa minkä tahansa mieleesi välähtävän idean, kunhan teet sen täysin itsenäisesti ja muista riippumatta.

18.3.2015

Voimakas sisäinen pakko ajaa sinua kertomaan jonkun sinua vaivanneen asian. Älä anna pelon hallita itseäsi vaan sano rohkeasti sanottavasi. Tämä mieltäsi ehkä jo pidempään hiertänyt juttu pulpahtaa pintaan lupaa kysymättä ja siinä samassa se tulee nostaa pöydälle. Helpottaa muuten kummasti.

19.3.2015

Kohtaat tänään tilanteen, jossa sinun pitää uskaltaa sanoa oma mielipiteesi jossakin vaikeassa asiassa tai jollekin hankalana pidetylle tyypille. Tunnelmat eivät ehkä nouse kattoon, mutta jo huomenna kaikkien on helpompi hymyillä.

20.3.2015

Mikä sinua mahtaakaan nyt ahdistaa. Kaikki asiasi eivät ehkä ole oikeilla jengoilla. Kuuntele missä ahtaus tiivistyy ja ole valmis taistelemaan tiesi vapauteen. Jos ahdistavan olon aiheuttaa joku toinen ihminen, niin sinun tulisi pystyä vielä tänään ratkaisemaan häneen liittyvä ongelma.

21.3.2015

Olet ajoittain hullun hauskalla tuulella etkä malta pakottaa itseäsi päivittäisiin raameihin ainakaan ihan kokonaan. Järjestä itsellesi jotain vaihtelua, sillä luovuus ei elä pysähtyneessä tilassa.

22.3.2015

Jos huomaat jonkun asian vaivaavan itseäsi, niin tänään kannattaa nostaa kissa pöydälle ja puhua asiat selviksi, vaikka kuinka pelottaisi. Tärkeintä sinun kannaltasi on olla äärimmäisen rehellinen omille tunteillesi ja puhua vain niiden pohjalta. Ellet laita itseäsi likoon, et voi onnistua.

Neitsyt

16.3.2015

Varo kaikkea sanasotaa ja väittelyä tällaisena aikana. Häviämisen riski on suunnattoman suuri. Viisainta olisi etsiä ilmastointiteippiä suun eteen, sillä muuten lauot sattuvia totuuksiasi varmasti vääriin kohteisiin. Viisainta olisi tehdä selkeät johtopäätökset ja korjata oma osuutesi ilman turhia puheita.

17.3.2015

Pluton kolmio ja Uranuksen kvinkunssi lataa merkkiisi aivan uskomattoman voimalatauksen, johon vain sinulla on käyttö ja hallintaoikeus. Ketään muuta ei saa päästää vaikuttamaan päivittäisiin päätöksiisi, sillä tällainen luovuus vaatii sinulta täydellisen luottamuksen jokaiseen ottamaasi askeleeseen. Älä anna alitajuisen pelon estää sinua tekemästä isoja ratkaisuja, jotka vaikuttavat monien ihmisten elämään.

18.3.2015

Tänään vaistoat tavallista tarkemmin, mikäli joku yrittää tehdä sinulle tai jollekin ystävällesi jotain vilppiä. Puutu epäröimättä asiaan, mutta älä yritä löytää järjellistä selitystä. Voit ainoastaan kertoa, miltä sinusta tuntuu ja tehdä ratkaisusi sillä perusteella ja antaa myös muiden tehdä omansa.

19.3.2015

Reagoit tänään tavallista voimakkaammin sinua kohtaan esitettyyn arvosteluun. Nyt kannattaisi kuitenkin kuunnella eikä loukkaantua. Loukkaantuminen on aina merkki omasta epävarmuudestasi, johon ei varmasti ole mitään syytä. Viisas kun olet.

20.3.2015

Koet hetkellisen katkoksen alitajuntaasi ja tunteisiisi etkä oikein pysty ottamaan kantaa sinulle esitettyihin kysymyksiin. Älä turhaan yritä selvittää muille sellaisia asioita, jotka eivät ole täysin selviä edes itsellesi.

21.3.2015

Sisäinen pakko ajaa sinua taistelemaan vapautesi ja riippumattomuutesi puolesta heti kun vähänkään tunnet olosi liian rajatuksi tai uhatuksi. Ota oma tilasi kaikessa rauhassa, sillä päätät itse elämästäsi.

22.3.2015

Hyviä juttuja osuu tänään kohdallesi, mutta varo silti innostumasta liikaa. Hosumalla onnistut vain pilaamaan hyvin alkaneen uuden suunnitelman. Etene rauhallisesti ja silti äärimmäisen määrätietoisesti kohti ideasi toteuttamista. Löydät oikeat menettelytavat vasta itse tilanteessa. Ennakointi ei nyt toimi.

Vaaka

16.3.2015

Vaikka asiat tuntuvat etenevän tavallista hitaammin ja vaikeammin niin silti sinun kannattaisi juuri nyt ottaa puheeksi mieltäsi eniten vaivaava epäselvyys joko kotona tai työpaikalla. Ellet yhtään ymmärrä mistä voisi olla kysymys, niin ole onnellinen ja nauti hyvin onnistuneesta elämästäsi.

17.3.2015

Uranuksen oppositio ja Pluton neliö asettavat sinut maailmassa tapahtuvien välttämättömien muutosten kosmiseksi vartijaksi elämäsi mielekkyyden hinnalla. Kaikkiin ahdistaviin tilanteisiin ja ympäristötekijöihin täytyy nyt suhtautua suurella tarkkaavaisuudella ja olla valmis tekemään päivä toisensa jälkeen elämääsi ja olotilaasi helpottavia irtiottoja vaikeiksi heittäytyvistä asioista ja ihmisistä.

18.3.2015

Päähäsi nousee voimakkaita ja vaativia ajatuksia, mutta et tahdo saada niitä sanalliseen muotoon, sillä pelkäät jonkun loukkaantuvan. Pelko on täysin turha, mutta asioiden esille tuominen on pelottavaa. Olemalla tietoinen pelottavasta tunteesta, voit jopa saada asiasi hoidettua.

19.3.2015

Joku sinulle tärkeä suunnitelma ei tunnu etenevän lainkaan oikeaan suuntaan vaikka kuinka selittäisit. Lopeta siis selittely ja sano sama suomeksi niin johan alkaa tapahtua. Totuus toimii aina.

20.3.2015

Innostavat ja masentavat fiilikset ovat tänään melkoisessa aaltoliikkeessä. Älä jää kiinni kumpaankaan vaan tallaa suloisen turtumuksen tilassa läpi tästä päivästä. Jos sinulle tarjoutuu joku aloittamisen mahdollisuus, niin sellaiseen kannattaa tarttua tukevalla otteella.

21.3.2015

Nokkapokka on todennäköinen seuraus mikäli joku yrittää tänään esittää sinulle kehnolta tuntuvia vaatimuksia. Tänään et ota vastaan uhkauksia etkä rajoituksia.

22.3.2015

Jos kohtaat tänään ahdistavia tilanteita, joissa et saa sanottua sitä mitä pitäisi, niin pysähdy ja mieti ihan rauhassa mikä sinua estää purkamasta sydäntäsi niille, joita asia ensisijaisesti koskee. Luultavasti et löydä yhtään todellista syytä jättää tilannetta roikkumaan, joten avaa sanaisa arkkusi.

Skorpioni

16.3.2015

Yleisesti maailmanmenoa vaivaavista esteistä ja hidasteista huolimatta pystyt näkemään missä mennään ja osaat kehitellä oikeat ratkaisut vaikeimpiinkin pulmiin. Olet melkoinen selviytyjä, mutta silti kannattaa pitää sormet erossa muiden ongelmista. Niihin sekaantuminen ei nyt maksa vaivaa.

17.3.2015

Pluton sekstiili ja Uranuksen kvinkunssi synnyttävät hurjan tarpeen pysyä liikkeellä ja päästä toteuttamaan jotain suurta haavettasi. Ellet saa aikaa järjestymään tähän mielessäsi välkkyvään loistavaan ideaan, muuttuu elämäsi ahdistavammaksi ja ahdistavammaksi, kunnes olet valmis ottamaan ratkaisevan askeleen ja sanomaan kyllä tälle mahdollisuudelle.

18.3.2015

Aavistat yllättävän voimakkaasti tulevaisuuteen liittyviä tapahtumia ja tiedät miten tulisi toimia edessä olevien tilanteiden parhaaksi mahdolliseksi hyödyntämiseksi. Osaat asettaa sanasi ja tekstisi juuri oikeaan muotoon, kunhan et ala miettimään niitä sen enempää.

19.3.2015

Saat yllättävää ja omaa päämäärääsi tukevaa palautetta hyvin suorittamastasi tehtävästä. Tilanne kannattaa käyttää välittömästi ja häikäilemättä hyväksi, sillä muuten kullan ja kunnian nappaa joku muu eikä hän kutsu sinua juhliinsa.

20.3.2015

Oivalluksen lamppu välähtää johonkin aikaan päivästä niin voimakkaasti että sinun on pakko rynnätä toteuttamaan sitä välittömästi. Varo kynnystä ja muita vaarallisia ulokkeita, mutta älä anna minkään mahdin maailmassa estää sinua toteuttamasta oivallustasi.

21.3.2015

Et pysty täysin hallitsemaan tunteitasi tilanteissa, joissa sinulta vaaditaan jotain sellaista joka ei sinua lainkaan kiinnosta. Uskalla tällaisessa tilanteessa pitää puolesi. Onhan tämä sinun elämäsi.

22.3.2015

Tänään osaat esittää asiasi niin vakuuttavalla tavalla, että kaikkea mitä sanot, kunnioitetaan tavallista enemmän. Kannattaa lausua ajatukset ääneen, vaikka et itsekään tietäisi muuta kuin alkutahdit. Loppuselvitys syntyy sitten ihan itsestään ja asiasi etenevät lyhyessä ajassa uskomattoman pitkälle.

Jousimies

16.3.2015

Tällä viikolla eivät asiat selviä puhumalla vaan pikemminkin päinvastoin. Ole hiljaa ja mieti todella tarkkaan ennen kuin suostut pukahtamaan, puhkumisesta puhumattakaan. Näet monet asiat kokonaan uudessa valossa, mutta ainoa jolta voit vaatia muutosta asenteeseensa, olet sinä itse.

17.3.2015

Uranuksen kolmio ja Pluton semisekstiili merkkiisi on yksi tämän planeettaparin vahvimmista ja positiivisimmista asemista kymmeniin vuosiin ja se tulee toistumaan useita kertoja lähivuosien aikana. Nyt on yksi tällainen huippujakso ja se kannattaa käyttää massiivisella tavalla hyväksesi jonkun uuden idean tai oivalluksen toteuttamiseen samalla kun jätät vanhan elämän taaksesi.

18.3.2015

Mikäli elämässäsi on mitään sinun kannaltasi väärään suuntaan kulkevia asioita niin nyt et voi olla havaitsematta mitä nuo asiat tai ihmiset ovat. Tieto ongelmien laadusta ja aiheuttajasta suorastaan hyppää silmillesi, vaikka et silti pysty todistamaan muille, mistä on kysymys. Hyvä, että itse tiedät.

19.3.2015

Kalikka saattaa kolahtaa aika ilkeästi omaan nilkkaan. Tämän päivän kuluessa joudut vastaamaan aikaisemmin antamistasi aiheettomista lupauksista. Kestä kirvely kuin mies vaikka olisitkin nainen. Et ole ensimmäinen etkä viimeinen, joka syö sanansa. Kaikkihan sitä tekevät, miksi olisit poikkeus?

20.3.2015

Kuka sinua yrittää jujuttaa? Tänään vainuat vilpin tekijät jo kilometrien päästä. Jos jokin epäilyttää, niin kannattaa nostaa kunnon haloo ja katsoa mistä oikein on kysymys. Ellei varoittavaa ennakkoaavistusta ilmene niin kaikki on hyvin ja voit luottaa siihen mitä olet tekemässä.

21.3.2015

Ilkikurinen virne kasvoillasi olet tänään parhaimmillasi. Olet valmis haastamaan paikoilleen juuttuneen elämäsi ja kaikki siihen kuuluvat henkilöt uuteen elämään ja liikkeeseen.

22.3.2015

Hermostut helposti sinuun kohdistetusta kritiikistä ja ammut kovilla takaisin. Nyt olisi kuitenkin viisainta hillitä luontoaan ja välttää sotimista edes sanoilla. Näet kyllä liiankin selvästi mikä ei mene ihan putkeen elämässäsi, mutta ainoa jolla on valta muuttaa tilannetta, olet sinä itse.

Kauris

16.3.2015

Vaikka tunnetkin olevasi vahvoilla tähän viikkoon kuuluvien sekaannusten keskellä, niin varo visusti tunkemasta lusikkaasi muiden imeliin liemiin. Joinakin päivinä ongelmien tarkoitus on saada ihminen tiedostamaan omat virheensä ja nyt on sellainen aika. Tällöin on parasta pitää huolta vain omista asioista.

17.3.2015

Pluto ottaa merkistäsi vastaan Uranuksen neliötä ja tämä kuvio antaa sinulle eläinradan suurimmat ja ehdottomimmat energiat minkä tahansa haaveesi tai missiosi toteuttamiseen. Jollain arvaamattomalla tavalla sinun suunnitelmasi on linkittynyt kosmiseen uudistumisprosessiin ja tulee siksi saamaan tuekseen uskomattoman myötätuulen kaikilta asiaan liittyviltä tahoilta.

18.3.2015

Tee tilaa ympärillesi ja ole valmis toteuttamaan mieleesi nousevia jopa utopistisilta tuntuvia ideoita. Vaistosi on tällä kertaa varmasti oikeassa, eikä sinulla ole mitään ongelmaa saada myös muut ymmärtämään ideaasi. Vain kateelliset pistävät nyt hanttiin oikein tosissaan, mutta mitäs sinä siitä.

19.3.2015

Tuotat toisille hyvää mieltä positiivisilla kommenteillasi. Tänään kannattaa esittää vilpittömät kiitokset kaikille, jotka vain suinkin saat mieleesi sekä varmuuden vuoksi vielä muutamalle täysin tuntemattomalle tyypille. Kiitos palaa aina esittäjälleen korkoa kasvaneena.

20.3.2015

Mukava päivä luvassa, jos maltat irrottaa otteesi päivän rutiineista ja suot itsellesi oikeuden edes yhteen makuhermoja tai muita aisteja hivelevään nautintoon. Ilon ja innostuksen keskeltä löytyy myös sinulle tärkeä ihminen.

21.3.2015

Reagoit tänään ajatustakin nopeammin sellaisiin henkilöihin ja tilanteisiin, joiden koet jollain tavalla uhkaavan henkilökohtaista vapauttasi. Suojautuminen on täysin aiheellista.

22.3.2015

Ymmärrät tänään ainakin hetkellisesti miten sinun kannattaisi lähitulevaisuudessa toimia edessäsi olevan ratkaisun loppuun viemiseksi. Kun lamppu sitten syttyy, tulee sinun olla valmis toimimaan äärimmäisen nopeasti ja itsenäisesti. Jos aiot vaivata muita tällä asialla, niin se vilahtaa ohitsesi.

Vesimies

16.3.2015

Monenlaisia tiedon kulkuun liittyviä esteitä ja harmeja voi nousta eteesi tämän viikon aikana, mutta pitämällä pääsi kylmänä, huomaat selviäväsi niistä ihmeen helposti. Hosuminen ja turha höpöttäminen suistavat tieltä hyvänkin suunnistajan, joten liiku erityisen rauhallisesti asiasta toiseen.

17.3.2015

Pluton semisekstiili ja Uranuksen sekstiili antavat sinulle tavallisesta poikkeavia mahdollisuuksia tehdä hyvin vapaalla sapluunalla omia suunnitelmiasi ja kaiken lisäksi toteuttaa ne menestyksellisesti. Sinulle ei aseteta alitajuisia paineita ja siksi tämän ajan mahdollisuudet ovat täysin omissa käsissäsi. Rento ja vapautunut visioittesi toteuttaminen tuottaa parhaat tulokset.

18.3.2015

Alitajuntasi käy jopa ylikierroksilla, mutta tällä kertaa asiat tulee jättää aavistusten tasolle. Visioiden toteuttaminen käytännössä ei ole juuri tällä hetkellä ajankohtaista. Visiot ovat silti ihan tosia ja käyttökelpoisia. Niille löytyy tehokasta käyttöä hiukan myöhemmin. Älä siis hautaa ideoitasi.

19.3.2015

Älä ihmettele ellet saa tänään kunnolla otetta muiden innostukseen, sillä ajatusmaailmasi kulkee nyt omia outoja polkujaan ja kuulosi on lievästi sanoen valikoiva. Kyllä se sitten aikanaan välähtää sinullekin.

20.3.2015

Nyt on syytä juhlia tai pitää muuten vain hauskaa ilman erityistä aihetta. Tarjoa ystävillesi vaikkapa leivoskahvit juhlan kunniaksi. Sano että juhlit tätä elämää ja arvokasta ystävyyttä heidän kanssaan. Tämä pieni ele palkitsee sinut vielä moneen kertaan.

21.3.2015

Jos joku tulee tänään ehdottamaan jotain tavallisesta arkirutiinista poikkeavaa, niin olet kai valmis lähtemään leikkiin mukaan. Elämä on täynnä mukavia yllätyksiä jos uskaltaa vilkaista.

22.3.2015

Pystyt tänään tiedostamattasi lukemaan muiden ajatuksia ja osaat sovittaa omat sanasi siten että asiat etenevät haluamaasi suuntaan. Asiaa ei kannata ruveta sen enempää miettimään, sillä kaikki tapahtuu vaistomaisesti tai ei ollenkaan. Riittää kun luotat itseesi ja seisot järkkymättä näkemyksesi takana.

Kalat

16.3.2015

Juttu ei oikein luista ja ajatus tökkii pahemman kerran kaikissa sellaisissa asioissa, joita yrität viedä päätökseen pelkällä tahdon voimalla, vailla todellista motivaatiota. Merkurius vaikuttaa merkissäsi ajatustoimintaa selkiinnyttävällä tavalla, mutta vain silloin kun olet varmasti omien juttujesi parissa.

17.3.2015

Pluton sekstiili ja Uranuksen semisekstiili antaa sinulle luvan viedä omia suunnitelmiasi eteenpäin vaivattomasti ja samalla menestyksellisesti täysin omalla tahdillasi. Mitään ulkoista pakkoa tai puristusta ei tämän kuvion osalta ole luvassa ja siksi menestyksellinen etenemisesi toteutuu parhaiten levollisessa ja luottavaisessa ilmapiirissä. Heittäydy ajan virtaan ja uskalla nauttia jokaisesta päivästä. Muuta ei tarvita.

18.3.2015

Ajatus ja ideat pulppuavat sisältäsi kirkkaina ja selkeinä ohjeina edessäsi olevien ratkaisujen tekemiseksi. Luovuutesi on oikeassa vireessä, eikä sinulle tuota ongelmia lukea toisten ajatuksia kulloinkin esillä olevassa asiassa. Tästä syystä saat omat näkemyksesi niin helposti lävitse.

19.3.2015

Juttu luistaa kuin rasvattuna ainakin osan päivää. Mieti mitä asioita sinulla on selvitettävänä, sillä olet hetken aikaa kommunikaation mestari, joka osaa puhua oikealla tavalla oikeille ihmisille.

20.3.2015

Näet selkeästi mikä tässä päivässä toimii ja mikä ei. Luota näkemykseesi ja ole valmis aloittamaan hyvältä tuntuvia uusia asioita juuri tänään. Jos ryhdyt mihinkään vastentahtoisesti, se tietää välittömiä ongelmia.

21.3.2015

Päivän hiukan riehakas tunnelma ei varsinaisesti kosketa juuri sinua, mutta älä anna minkään estää myös sinulta pientä asiaan kuuluvaa tai kuulumatonta vaihtelua.

22.3.2015

Oivalluksesi ja älynväläyksesi ovat tänään kirkkaita ja toimivia. Nyt on syytä rohkaista mielensä ja tuoda esille kaikenlaisia uudistuksia, joita mielessäsi liikkuu. Osaat esittää asiasi vastaansanomattoman tehokkaasti eikä kenelläkään ole kanttia asettua vastustamaan ehdotuksiasi.

Lue myös:

Annan viikkohoroskooppi ajalle 13.3.-19.3.
Kuukausihoroskooppi 3/2015
Urahoroskooppi 2015 – Millainen olet töissä tähtimerkkisi mukaan?

X