Horoskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 13/2012

25.3.2012 Teksti: Anna.fi

viikkohoroskooppiMaanantai 26.3.2012

Maanantaina kannattaa ottaa ihan rauhallisesti ja pyrkiä välttämään tiukkaan määriteltyjä suunnitelmia sen suhteen, miten asioiden pitäisi sujua. Päivän laatu on nimittäin niin alitajuisten ristiriitojen lataama, että vaikka suuntaatkin yhteen suuntaan, jokin sisimmässäsi jarruttaa ja ohjaa aivan toiseen suuntaan. Parasta siis nauttia siitä mitä on, ja herkutella hetkillä, joita todellisuus tarjoaa sille, joka sitä osaa arvostaa.   

Tiistai 27.3.2012

Tiistaiaamu valkenee hieman saamattomissa merkeissä ja mukavuudenhalu tai turhautuneisuudella ladatut odotukset tulevasta päivästä innostavat pikemminkin vetämään peittoa korviin kuin tarttumaan innokkaana päivän toimiin. Iltaa kohden tunnelma kuitenkin muuttuu virkeämmäksi ja selkeämmäksi. Inspiroituneet keskustelut ja ajatusten jakaminen toisten kanssa voivat olla tänä iltana erityisen antoisia.

Keskiviikko 28.3.2012

Keskiviikko voi nostaa tärkeitä ihmissuhteisiin liittyviä teemoja pintaan. Erityisesti parisuhteen yhteiset suuntaviivat voivat olla nyt mietinnän alla. Nyt on hyvä hetki punnita menneisyyttä, samalla kun ajatukset ovat suuntautuneina kohti tulevaisuutta. Kysy itseltäsi millaisia muutoksia tässä hetkessä pitäisi tehdä, jotta tunteita ehkä jo pitkään hiertäneet asiat voisi saada oikaistua. Ethän anna menneisyytesi olla esteenä sille elämälle, jota haluat viettää?   

Torstai 29.3.2012

Torstai on energialtaan jykevä päivä. Ilmassa on vahvaa rakenteiden uudistamisen painetta, mutta hyvin dynaamisessa ja perusteellisessa muodossa. Tämä on hyvä päivä sanoa painavat sanansa jonkin asian suhteen, edistää omaa päämääräänsä sinnikkäästi ja kunnianhimoisesti, tai muuten vain tehdä vakuuttava vaikutus ihmisiin, joiden haluat näkevän sinut luotettavana ja vakavasti otettavana menestyjänä.     

Viikonloppu

Perjantaina tunteet ovat syviä ja arvaamattomia. Tietynlainen ailahtelevaisuus sävyttää päivän tunnelmaa, sillä alitajuiset virtaukset ovat nyt vahvoja, ja yhteys omiin vaistoihin ja intuitioon on poikkeuksellisen voimakas. Tänään voit saada selville, mitä oikeasti jostakin asiasta elämässäsi ajattelet, vain seuraamalla omia reaktioitasi. Vaikka mielesi sanoisi toista, tunteet eivät tänään suostu hiljentymään järkeilyn alle.

Astro.fi

Kommentit (3)

tjaa.. noi horoskoopit on täyttä puppua, siis mulla ei menny mikään pieleen, vaikka oli tarkka suunnitelma kellon mukaan… ja toiseksi, mulla ei IKINÄ ole päiuvä menny niin ko tuolla lukee!!!! eli täyttä P.askaa

siis näähä o iha täyttä pÄÄskäää, lukeeko nää oikeesti joku, toi joka kirjotti nää on varmaa jossai sienississä, tai ainaki vähintää jos aletaan kirjottaa että dydaamisesti ajattelin energisesti vessassa miettittyäni vaikesasti luettuani ajatustani joka tuli seinän takaa naapuriltani joka hyprettaavisevasti, mikä prkl sana toiki on no noi ne keksii tostaki sanan no kuitenni, ni sitte jatkuu että todellisesti heilut ja herkuttelet siinä paskassa missä ennenkin ja odotat sitä ihmeellistä muutosta mitä vittu ei ikinääää tule ja elät onnelisesti vähintää perjantaihi tai sen velan maksun loppuun tai no ainki yritit ja vähintään huomenna tai toisessa elämässä sama tulee uudestaa samantyyline samantyyline loppu sulle piis.

Luithan sinäkin ;D
Eiköhän horoskoopit ole tarkoitettu pääsääntöisesti viihteeksi. Ja sen tehtävän ne ainakin minun mielestäni täyttävät mainiosti.

tjaa.. noi horoskoopit on täyttä puppua, siis mulla ei menny mikään pieleen, vaikka oli tarkka suunnitelma kellon mukaan… ja toiseksi, mulla ei IKINÄ ole päiuvä menny niin ko tuolla lukee!!!! eli täyttä P.askaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosittelemme