Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 13/2012

Teksti:
Anna.fi
viikkohoroskooppi

Maanantai 26.3.2012

Maanantaina kannattaa ottaa ihan rauhallisesti ja pyrkiä välttämään tiukkaan määriteltyjä suunnitelmia sen suhteen, miten asioiden pitäisi sujua. Päivän laatu on nimittäin niin alitajuisten ristiriitojen lataama, että vaikka suuntaatkin yhteen suuntaan, jokin sisimmässäsi jarruttaa ja ohjaa aivan toiseen suuntaan. Parasta siis nauttia siitä mitä on, ja herkutella hetkillä, joita todellisuus tarjoaa sille, joka sitä osaa arvostaa.   

Tiistai 27.3.2012

Tiistaiaamu valkenee hieman saamattomissa merkeissä ja mukavuudenhalu tai turhautuneisuudella ladatut odotukset tulevasta päivästä innostavat pikemminkin vetämään peittoa korviin kuin tarttumaan innokkaana päivän toimiin. Iltaa kohden tunnelma kuitenkin muuttuu virkeämmäksi ja selkeämmäksi. Inspiroituneet keskustelut ja ajatusten jakaminen toisten kanssa voivat olla tänä iltana erityisen antoisia.

Keskiviikko 28.3.2012

Keskiviikko voi nostaa tärkeitä ihmissuhteisiin liittyviä teemoja pintaan. Erityisesti parisuhteen yhteiset suuntaviivat voivat olla nyt mietinnän alla. Nyt on hyvä hetki punnita menneisyyttä, samalla kun ajatukset ovat suuntautuneina kohti tulevaisuutta. Kysy itseltäsi millaisia muutoksia tässä hetkessä pitäisi tehdä, jotta tunteita ehkä jo pitkään hiertäneet asiat voisi saada oikaistua. Ethän anna menneisyytesi olla esteenä sille elämälle, jota haluat viettää?   

Torstai 29.3.2012

Torstai on energialtaan jykevä päivä. Ilmassa on vahvaa rakenteiden uudistamisen painetta, mutta hyvin dynaamisessa ja perusteellisessa muodossa. Tämä on hyvä päivä sanoa painavat sanansa jonkin asian suhteen, edistää omaa päämääräänsä sinnikkäästi ja kunnianhimoisesti, tai muuten vain tehdä vakuuttava vaikutus ihmisiin, joiden haluat näkevän sinut luotettavana ja vakavasti otettavana menestyjänä.     

Viikonloppu

Perjantaina tunteet ovat syviä ja arvaamattomia. Tietynlainen ailahtelevaisuus sävyttää päivän tunnelmaa, sillä alitajuiset virtaukset ovat nyt vahvoja, ja yhteys omiin vaistoihin ja intuitioon on poikkeuksellisen voimakas. Tänään voit saada selville, mitä oikeasti jostakin asiasta elämässäsi ajattelet, vain seuraamalla omia reaktioitasi. Vaikka mielesi sanoisi toista, tunteet eivät tänään suostu hiljentymään järkeilyn alle.

Astro.fi

X