Horoskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 13/2013

Teksti: Anna.fi

Asiat etenevät parhaimmillaan hyvin luontevasti ja aimo annos onneakin saattaa olla matkassa mukana, mikäli oikeiden asioiden kanssa ollaan tekemisissä.

Viikkohoroskooppi

Maanantai 25.3.2013

Maanantaissa on ristiriitaa rationaalisen, analyyttisesti järkiperäisen näkökulman ja maailmoja syleilevän mystisen asenteen välillä. Mieli voi käydä kierroksilla ja mikäli päivän päämäärät jäävät tuumailuasteelle, saattaa turhautuminen hiertää tavallista ärhäkämmin. Päivän pahin kompastuskivi on alemmuuskompleksi, joka juontaa juurensa vanhoista uskomuksista.

Tiistai 26.3.2013

Tiistai on energialtaan aloitteellinen, optimistinen, onnekas ja sujuva. Asiat etenevät parhaimmillaan hyvin luontevasti ja aimo annos onneakin saattaa olla matkassa mukana, mikäli oikeiden asioiden kanssa ollaan tekemisissä. Tänään kannattaa tarttua toimeen ja uskaltaa toteuttaa jotain mikä on ollut mielessä jo pitkään. Tai kenties kyseessä on jokin aivan uusi idea, joka vaatii vain rohkeaa ja innostunutta asennetta?

Keskiviikko 27.3.2013

Keskiviikon energia on voimakas ja latautunut. Täysikuu Vaa’assa tiivistää tunteita ja nostaa pintaan voimakkaita reaktioita. Tämän päivän laadussa kiteytyy mahdollisuus suureen läpimurtoon tai vaikeuksien voittamiseen silkalla sitkeydellä ja mielenvoimalla. On tärkeää löytää intensiivisille tunteille sopiva purkautumisväylä, sillä jos painekattila on porissut liedellä pitkään, tämä on todennäköisesti se ajankohta jolloin höyryt on päästettävä pihalle.

Torstai 28.3.2013

Torstain tunnelma on hienostunut, harmoninen ja kerrassaan sivistynyt. Ilmassa on hyväntahtoisuutta ja hienotunteisuutta – tarve sopia ja neuvotella asioista ja toimia viisaasti harkiten asioita kaikkien kantilta on nyt korostunut, joten päivä sopii erinomaisesti erilaisiin keskusteluihin tai päätöksen tekemiseen. Jos elämässäsi on jokin riitatilanne meneillään, rauhan solmiminen voi nyt olla mahdollista.

Viikonloppu

Perjantaissa on aivan uskomaton muutosvoima ja kapinallisesti vanhoja rakenteita ravisteleva lataus. Tänään on mahdollista ymmärtää enemmän – nähdä, kuulla ja oivaltaa sellaista, mihin aiemmin ei ole ollut valmis. Suomujen putoaminen silmiltä voi kirpaista, tai sitten kyseessä voi olla riemullisen valaiseva kokemus, jolloin voi suorastaan tuntea oman tietoisuuden tasonsa ottavan ison harppauksen kohti laajempaa näkemystä.

Astro.fi

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

Annan uutiskirje

Kiinnostavimmat jutut hyvinvoinnista, ihmisistä ja suhteista

Lue myös

X