Horoskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 15/2013

Teksti: Anna.fi

Vaikka uusi polku inspiroisi kuinka, ei sille kannata lähteä kuin soitellen sotaan.

Viikkohoroskooppi

Maanantai 8.4.2013

Maanantai menee lempeän leppoisissa tunnelmissa, haaveillen, uneksien tai jahkaillen. Ainoastaan varhaisaamu ilta kymmenen jälkeinen aika ovat tänään aktiivisemmalla energialla ladattuja. Muutoin päivä voi sisältää motivoitumisongelmia ja haikailua jonkin sellaisen perään, joka ei ole todellisuutta tässä ja nyt.

Tiistai 9.4.2013

Tiistai ruokkii emotionaalista vuoristorataa tarjoamalla ensin sytykettä nopeille kierroksille ja sähköiselle ilmapiirille ja impulsiivisuudelle. Sitten mennään hitaammin ja ehkä jonkin estäessä aitoa ilmaisua, iltaa kohden tunneilmapiiri muuttuu syvemmäksi ja sävykkäämmäksi, mutta ehkä hieman raskassoutuiseksi ja liian intensiiviseksi kunnes taas tasaantuu. Päivää voi sävyttää vähän vaikeaselkoinen perustunnelma, eikä skarppina olo tunnu luonnistuvan millään.

Keskiviikko 10.4.2013

Keskiviikko synnyttää uusikuun eläinradan ensimmäisessä merkissä Oinaassa. Päivässä onkin uuden alun tunnelmaa, ja ilo ja innostuneisuus uusista mahdollisuuksista ovat melkein käsin kosketeltavat. Vaikka uusi polku inspiroisi kuinka, ei sille kannata lähteä kuin soitellen sotaan. Päivä tukee varauksellisuutta, harkintaa ja asioiden pyörittelyä monelta eri kantilta. Vakava asenne tuo nyt parhaan tuloksen.

Torstai 11.4.2013

Torstai on maanläheinen ja aisteja kutkuttava päivä, jossa on myös ripaus taikaa. Tämä on erinomainen päivä toteuttaa konkreettisesti jotain sellaista, mikä lisää arkeen ripauksen juhlaa tai kenties hiukkasen unelmia ruokkivaa tähtipölyä. Ehkä se on vain tavanomaista loistokkaampi illallinen tai hieronta tuoksuvilla öljyillä, mutta johonkin ihanaan kannattaa panostaa, sillä tämä on parhaimmillaan nautinnollista ja tunnelmaltaan kepeää 

Viikonloppu

Perjantai tarjoaa melko harmonisia kuvioita ja rauhallista tunnelmaa. Kunhan vuorokauden vaihtumisen tienoille sattuvasta parin tunnin alavireisyydestä päästään, on päivä parhaimmillaan cocktail tunteen syvyyttä, intensiivistä muutospainetta ja nostalgiaa. Pluto on tänään ja näinä aikoina laajemminkin erityisen voimakas, ja herkät ihmiset voivat tuntea sen energian vaativana ja transformatiivisena.

Astro.fi

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

X