Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 15/2015

Teksti:
Anna.fi

Viikonloppuna asioiden automaattinen sujuvuus paranee vielä entisestään ja oman idean kanssa pitää olla rohkeasti liikkeellä ja valppaana tekemään rohkeita päätöksiä omassa päivittäisessä elämässäsi.

Oinas

6.4.2015

Tänään on loistava päivä tuoda esille omia suunnitelmia ja ideoita, sillä ajatuksillesi on olemassa sosiaalinen tilaus ja tulet oikein ymmärretyksi. Älä peittele omaa innostumistasi, sillä vain olemalla aidosti sen takana, tulet myös kohtaamaan sellaiset ihmiset ja tahot, jotka ovat aidosti tukenasi.

7.4.2015

Elät voimakasta uudistumisen aikaa näinä päivinä. Ota ihmeessä epäröimättä vastaan hyvältä tuntuvat uudet ideat ja mahdollisuudet. Aurinko ja Uranus antavat sinulle hetkellisen kyvyn elää tulevaisuudessa ja siksi tiedät miten missäkin tilanteessa tulee toimia. Muut eivät sinua tietenkään ymmärrä.

8.4.2015

Olet äärimmäisen herkällä päällä tunnistamaan sinulle vahingolliset ihmiset ja asiat, sillä ne herättävät sinussa voimakkaita vihan tunteita. Tänään tulisi silti välttää kaikin keinoin syytösten esittämistä. Tunteet heräävät siksi, että voisit omilla ratkaisuillasi korjata tilanteen kannaltasi paremmaksi.

9.4.2015

Tässä lähipäivinä olet suorassa yhteydessä kosmisiin neuvonantajiin. Ajatuksesi ja ideasi ovat yltiöpäisiä, mutta kumma kyllä ne toimivat niin vapaa-aikana kuin työelämässä. Tätä huikeaa kekseliäisyyden aikaa kannattaa käyttää hyväksi kaikissa mahdollisissa tilanteissa.

10.4.2015

Aurinko ja Merkurius merkissäsi antavat lisää pontta ja uskottavuutta kaikille tänään esittämillesi asioille ja mielipiteille. Nyt kannattaa puhua suu puhtaaksi ja katsoa sitten kuinka hyvään malliin asiat järjestyvät.

11.4.2015

Tämä päivä saattaa tuntua yllättävän takkuiselta, ellet ole vielä löytänyt omaa paikkaasi ja asemaasi tässä elämässä. Turhuudet eivät nyt jaksa kiinnostaa, joten lienee aika uudistaa jotain jo tässä päivässä.

12.4.2015

Elä tätä päivää yksi hetki kerrallaan ja anna itsellesi lupa kunnioittaa tapahtumien luonnollista rytmiä. Kuinka hyvin kaikki voikaan silloin sujua. Nyt ei ole sinun hetkesi toimia, vaan nauttia kaiken jo valmiiksi saamasi hedelmistä. Toiminnan aika koittaa Marsin yhtymän muodossa reilun kuukauden kuluttua.

Härkä

6.4.2015

Jos olet tyytymätön johonkin osaan elämästäsi, niin tänään se korostuu reippaamman puoleisesti, etkä tahdo saada hoidettua mitään asioitasi kunnolla eteenpäin. Siksi sinun tuleekin hoitaa tämä näkyviin tuleva häiriö välittömästi pois päiväjärjestyksestä ja asiat alkavat jälleen luistaa sujuvasti.

7.4.2015

Tämä on astrologinen vapauden päivä myös sinulle. Irrota itsesi päivän rutiineista ja tee jotain sellaista johon et normaalisti ryhtyisi. Voit varmasti havaita ympärilläsi sellaisia ihmisiä, jotka uskaltavat irrottaa itsensä päivittäisestä rytmistä. Liity heidän seuraansa ja nauti yhteisestä hulluudesta.

8.4.2015

Sanat sinkoilevat ajoittain hyvinkin äkäisesti puolelta toiselle, mutta sinun kannattaa pysytellä kiistojen ulkopuolella sillä ne ovat nyt muiden juttuja. Pitäytymällä puolueettomana seuraajana pystyt parhaalla mahdollisella tavalla rauhoittamaan taistelevia osapuolia ja pysyt samalla poissa tulilinjalta.

9.4.2015

Tänään on nopeatempoinen päivä, jolloin sinun tulee olla mahdollisimman tarkkana yllättäen eteesi tulevien valintojen kanssa. Jotkut ihmiset ympärilläsi ovat menestyksen valokeilassa ja toiset täysin pihalla. Sinun on valittava puolesi huolella ja silti hetkeäkään hukkaamatta.

10.4.2015

Tänään on puhumisen ja kirjoittamisen päivä, joten sinunkin kannattaa rohkaista mielesi ja tuoda rehellisesti esille omat ideasi ja ajatuksesi, vaikka oletkin vähän paitsiossa parhaita apajia ajatellen.

11.4.2015

Ihmistuntemuksesi ja samanaikainen energisyytesi tekee sinusta tänään suositun seuralaisen. Katseet kääntyvät perääsi ihastuneiden huokausten saattelemana, sillä voimasi on kiehtovaa ja puoleensa vetävää.

12.4.2015

Korkeammat voimat ohjaavat tänään kättäsi kunhan maltat pysyä ajan virrassa turhia hosumatta. Hiukan utuinen olo on paras tapa onnistua, mutta silloinkin on motiivin oltava kohdallaan. Teet tällä hetkellä erittäin tärkeitä ratkaisuja kahdeksi vuodeksi eteenpäin ja siksi oikea tunnelma on niin tärkeä.

Kaksoset

6.4.2015

Nyt kannattaa luottaa omaan innostukseesi asiassa kuin asiassa ja kertoa omat suunnitelmasi avoimesti eteenpäin, sillä ajatuksillesi on tilausta ja aivan ihmeellistä ymmärrystä. Kaikki johtuu sinun ja tämän ajan suotuisasta yhteisenergiasta, jota ei tietenkään parane jättää käyttämättä.

7.4.2015

Olet uudistavien energioiden tehokkaassa voimakentässä ja sisältäsi kumpuava muutosten tarve on avain menestykseen elämässäsi. Uskalla murtaa aikaisempia rajoitteita mahdollisimman tietoisesti. Äläkä suotta kuvittele, että saisit ajatuksillesi kovin suurta tukea muualta.

8.4.2015

Tänään joku saattaa hyökätä kimppuusi kovin sanoin, mutta sinulla ei ole mitään syytä hermostua, sillä tiedät toimineesi ainoalla mahdollisella tavalla kyseisessä tilanteessa. Sanailijalla on tänään oma lehmä ojassa ja hänen on omalla toiminnallaan selvittävä eteenpäin. Sinä et voi tällä kertaa auttaa.

9.4.2015

Tämä on hyvää aikaa tehdä ja toteuttaa aikaansa edellä olevia suunnitelmia ja ideoita. Älysi leikkaa loistavasti ja osaat perustella juttusi niin taitavasti, että et itsekään hetken päästä muista, mitä tulit puhuneeksi. Onneksi se ei haittaa, sillä nyt on vaan toimittava ja jätettävä järkeily muiden hoitoon.

10.4.2015

Esittämissäsi sanoissa ja ajatuksissa on tänään selkeästi enemmän voimaa ja vakuuttavuutta, joten uskalla tarttua myös hiukan pelottaviin aiheisiin reippaalla myötäotteella. Sinulle riittää kyllä ymmärrystä.

11.4.2015

Sinua saatetaan pyytää yllättäen johonkin tehtävään, tapahtumaan tai illanviettoon. Kutsu kannattaa ottaa vastaan vaikka vaistosi kilkuttaisivat varoituskelloja. Luvassa on positiivista jännitystä jonka yliherkkä omatuntosi pyrkii rajaamaan pois kokemustesi piiristä.

12.4.2015

Älä yritä ymmärtää ympärilläsi tapahtuvia, itsellesi myönteisiä asioita järjen avulla. Anna elämän virrata omalla vauhdillaan ja nauti olostasi. Tällä kertaa ei ole sinun asiasi ohjata edes oman elämäsi kulkua, saati sitten muiden. Huomaat kyllä mikä toimii ja mikä ei. Siinä sitä tienviittaa ihan tarpeeksi.

Rapu

6.4.2015

Ajatus ei juokse tänään parhaalla mahdollisella tavalla ja tulet helposti lupailleeksi liikoja yhdestä jos toisestakin asiasta. Vaikka tällä hetkellä kaikki näyttää helpolta ja yksinkertaiselta, niin yhtään aikaan tai päämäärään liittyvää lupausta ei pitäisi mennä antamaan.

7.4.2015

Rimpuilet nyt irti elämääsi häiritsevistä kahleista ja sidonnaisuuksista. Anna ahdistuksen ohjata tämänkertaista vapaustaisteluasi. Ahdistus on elämän lähettämä viesti siitä, että olet myynyt vapautesi liian halvalla ja että nyt on oikea hetki lunastaa aika ja tila takaisin omaan käyttöön.

8.4.2015

Riidankylväjiä tuntuu olevan nyt liikkeellä, mutta jos menet väittelyyn mukaan aggression vallassa, niin häviösi on varma. Hillitse siis itsesi ja päätä tietoisesti pitää kiinni omasta näkemyksestäsi ja ennen kaikkea omista oikeuksistasi. Jos säilytät malttisi, tulet selviämään kirkkaasti plussan puolelle.

9.4.2015

Varo lupaamasta mitään liian pikaisesti näinä päivinä ja muutenkin kannattaa tarkistaa, ettei puheitasi käsitetä väärin. Riski on nyt suunnattoman suuri, sillä ajatusmaailmasi intensiteetti on korkealla ja puhut helposti aivan eri asioita, kuin mitä muut kuuntelevat.

10.4.2015

Olet tänään tavallista rehellisempi itsellesi ja olet valmis tuomaan esille kokemasi vääryydet jopa liiankin hyökkäävästi. Sanoissasi on tavallista enemmän energiaa ja siksi sinun on syytä harkita puheitasi hyvin tarkkaan.

11.4.2015

Tämä on vauhdikas päivä ja parhaimmillaan myös menestyksellinen mikäli pystyt vastaamaan sinulle esitettäviin haasteisiin tai kutsuihin epäröimättä. Elätkö sinä omaasi vai jonkun toisen elämää? Mieti sitä ja vastaa kyllä!

12.4.2015

Alitajuntasi on valmis ottamaan ohjat käsiinsä ja opastamaan sinua oikeisiin paikkoihin oikeaan aikaan. Kuuntele sisältäsi tulevaa ohjausta ja anna jalkojesi viuhtoa omaan tahtiinsa ja omaan suuntaansa. Huomaat löytäväsi tärkeitä ihmisiä ja asioita paikoista, jonne et normaalisti suostu kurkistamaan.

Leijona

6.4.2015

Oivalluksesi juoksevat kirkkaina ja sinun kannattaa lähteä toteuttamaan kaikkia sinua kiinnostavia suunnitelmia, sillä nyt on onnistumisen aika. Saat kaikki ideasi kannalta tärkeät tahot helposti vakuuttuneiksi omasta kannastasi, kunhan vain esität asiasi rehellisesti ja näkyvän itsekkäästi.

7.4.2015

Näet näinä päivinä ajan tuolle puolen ja tiedät vahvasti sisimmässäsi mitä asioita sinun tulee muuttaa päivittäisessä elämässäsi. Tee nämä oikeiksi katsomasi muutokset itsenäisesti ja tehokkaasti, sillä vain sinä voit tietää oikeat ratkaisut omassa elämässäsi.

8.4.2015

Vaikka asioita esitetään tänään hyvinkin kärkevässä sävyssä, niin sinulla ei ole vaikeuksia pitää päätäsi kylmänä, sillä tiedät että syy on muualla. Tänään sinulle on mahdollista löytää loistavia ratkaisuja muiden ihmisten ongelmiin, mutta varaudu siihen ettei neuvojasi haluta ottaa vastaan.

9.4.2015

Nyt on syytä olla luottavaisella mielellä omaan ilmaisukykyysi. Saat sanottavasi perille yllättävän helposti. Turha siis jäädä tuppisuuksi missään tilanteessa. Mikäli sinulle tarjotaan mahdollisuutta esiintymiseen, kirjoittamiseen tai muuhun kommunikointiin, niin vastaa epäröimättä ’kyllä’.

10.4.2015

Tunnet olosi tänään tavallista varmemmaksi ja olet valmis esittämään ideoitasi ja mielipiteitäsi toisten kannanottoja pelkäämättä. Tietoisena tästä toimivasta energiasta voit saada monta asiaa kolahtamaan kohdalleen.

11.4.2015

Hetkelliset ahdistuksen tuntemukset ovat viestejä jostakin kesken olevasta asiasta, joka pitäisi ottaa vielä tänään tehokkaasti käsittelyyn. Tiedät kyllä mistä on kysymys, joten älä siinä enää ihmettele vaan toimi.

12.4.2015

Sinusta saattaa tuntua että juuri tänään pitäisi hoitaa monta kesken olevaa asiaa, mutta varo yrittämästä liikaa. Päivään mahtuu vain 24 tuntia ja Marsin neliö pitää huolen, ettei kiintiötä ylitetä. Mielikuvituksesi luulee ehtivänsä vaikka minne, mutta päivän mittaan karvas totuus selviää kovakalloisemmallekin.

Neitsyt

6.4.2015

Jos haluat ihan välttämättä hoitaa tänään jonkun asian eteenpäin, niin olet luultavasti oikeilla jäljillä. Älä anna pienten pelkojen estää itseäsi, sillä pelkojen voittaminen on nyt ajan henki. Saatuasi suun auki, sujuu loppu melkein itsestään. Kakaise siis homma käyntiin ja katso mitä tapahtuu.

7.4.2015

Elämä tarjoaa sinulle näinä päivinä rohkeaa ja menestyksekästä hyppyä tuntemattomaan. Jos löydät voimaa toteuttaa aikeen, niin hyvä. Älä yritä paeta pelkoa tai epävarmuutta minkäänlaisiin selityksiin. Vain pelkurit jäävät selittelemään menestyjien hypätessä uusiin haasteisiin. Kumpiin sinä kuulut.

8.4.2015

Vaikka yrittäisit kuinka varovaisesti puuttua johonkin havaitsemaasi epäkohtaan, niin tänään siitä nousee vähän isompi haloo. Asia kuitenkin painaa mieltäsi, etkä saa rauhaa, ellet nosta kissaa pöydälle. Lopulta tilanne selviää täysin sinun eduksesi ja huomaat kuinka turhaa toisten reaktioiden pelkääminen on.

9.4.2015

Innostava ja haastava idea putkahtaa päähäsi lähipäivinä ja vaikka sen toteuttaminen pelottaa niin nyt kannattaa käydä tulta päin. Et pysty millään ilveellä perustelemaan suunnitelmaasi etukäteen, mutta liikkeelle lähdettyäsi homma tulee sujumaan loistavasti. Voita pelkosi ja pistä pallo pyörimään.

10.4.2015

Jos tunnet vastustamatonta tarvetta nostaa jonkun sinua vaivanneen asian esille juuri tänään niin älä ihmeessä jää miettimään vaan toimi. Mitä pidempään mietit, sitä varmemmin juttu jää harkinnan asteelle. Esiin nostettuna se korjautuu yllättävän helposti.

11.4.2015

Tänään kannattaisi tehdä mahdollisimman itsenäisiä ja jopa uhmakkaita siirtoja, sillä ne johdattavat sinua outoon mutta varmasti oikeaan suuntaan. Ihminen ilman pientä seikkailua silloin tällöin on henkisesti kuollut.

12.4.2015

Anna itsellesi lupa toimia intuitiosi ohjauksessa. Tee mitä mieleesi juolahtaa ja täysin epämääräisessä järjestyksessä. Menestystä on luvassa vain rohkeimmille seikkailijoille ja heillekin vasta epämääräisen ajan kuluessa. Jos rutiinit täyttävät tiukasti päiväsi, niin unohda koko menestysmahdollisuus.

Vaaka

6.4.2015

Joudut helposti napit vastakkain sellaisten henkilöiden kanssa, jotka tietäen tai tietämättään vaikeuttavat sinulle tärkeiden suunnitelmien toteutumista. Tällaisissa oppositiotilanteissa sinun tulee muistaa, että olet ihan varmasti menestyksen raiteilla, jos pystyt pitämään oman kantasi loppuun saakka.

7.4.2015

Kohtaat näinä päivinä silmästä silmään ne tekijät ja ihmiset, jotka tavalla tai toisella kahlitsevat elämääsi. Olet valmis taistelemaan vapaudestasi sekä kotona, vapaa-aikana että työelämässä. Tällaisena aikana sinulla on voimaa ja tahtoa pitää puolesi vallankäyttäjiä vastaan.

8.4.2015

Joudut tänään vastaamaan jostakin aikaisemmasta lupauksestasi, jota et ehkä pystykään pitämään. Älä silti hermostu sillä olosuhteet ovat muuttuneet ja ainoa hyvään lopputulokseen johtava menetelmä on myöntää virhe tapahtuneeksi. Saatat joutua hetkeksi huonoon valoon, mutta se on pieni hinta rauhasta.

9.4.2015

Asiat etenevät nyt niin nopeasti että putoat kuin eno veneestä mikäli yrität järkeillä oikeat ratkaisut. Älä siis selitä vaan pistä toimeksi. Uskalla toimia hetken mielijohteesta muiden odotusten vastaisesti ja tulet löytämään salaisen reitin menestyksen viljaville pelloille.

10.4.2015

Mikäli joudut jossakin tilanteessa toimimaan vastoin omaa käsitystäsi, niin nyt saatat yllättää itsesi ja ilmoittaa kylmän rauhallisesti, että enää se ei onnistu. Ja heti helpottaa.

11.4.2015

Älä ihmettele jos tänään kohtaat ihmisiä, jotka saavat veresi kiehumaan. Jollain tavalla he pystyvät manipuloimaan elämääsi. Älä anna heille tätä mahdollisuutta suuttumalla sen enempää. Käytä kiehuva voimasi sellaisen päätöksen tekemiseen, joka palauttaa ohjat omiin käsiisi.

12.4.2015

Vaikka mielesi saattaa tuntua kirkkaalta ja haluaisit pistää kunnolla tuulemaan, niin kannattaa ottaa mahdollisimman rauhallisesti, ettet kompastu omiin jalkoihisi. Tärkeintä on keskittyä hoitamaan sinusta itsestäsi tärkeimmältä ja kiireisimmältä vaikuttava asia pois päiväjärjestyksestä.

Skorpioni

6.4.2015

Tunnet tänään olosi ahdistavaksi sellaisissa tilanteissa, jotka ovat jääneet jollain tavalla keskeneräisiksi. Nyt on aika hoitaa asia lopullisesti kuntoon. Tiedät kyllä mikä asia juuri nyt jarruttaa jonkun tärkeämmän asian toteuttamista. Sen kun hoidat alta pois, niin sitten taas kulkee ja kovaa.

7.4.2015

Nyt on aika tehdä uskomattoman rohkeita päätöksiä tai aloituksia elämässäsi. Tiedät sen kyllä, mutta mistä mahtaa löytyä tarvittava rohkeus. Suurimmalle osalle merkkisi edustajia sitä ei löydy mistään ja tärkeät ratkaisut jäävät tekemättä. Mitäpä, jos päättäisit kuulua tuohon pieneen menestyjien joukkoon.

8.4.2015

Ole varovainen puheissasi tai lupauksissasi tämän päivän aikana, sillä asiat eivät ole niin selviä ja yksinkertaisia kuin miltä ne ensin näyttävät. Otat tavallista jyrkemmin kantaa kiperiin kysymyksiin tietämättä kaikkia taustatekijöitä. Jossain vaiheessa huomaat haukkuneesi väärää puuta ja anteeksipyyntö on paikallaan.

9.4.2015

Jonkun tällä hetkellä mieltäsi vaivaavan ja ahdistavan asian hoitaminen olisi syytä aloittaa, ellei heti niin viimeistään parin päivän sisällä. Radikaalia juttua ei ole mahdollista perustella hyväksyttävällä tavalla ja ainoa mahdollisuutesi on toimia omalla oikeutuksella, ilman muiden tukea.

10.4.2015

Tänään sinulla on voimakas tunne siitä, että joku sinua vaivannut asia täytyy saada selvitettyä. Ajankohta on varmasti paras mahdollinen, joten asiaan! Vaikka tiedät jonkun ottavan nokkiinsa, niin silti asia kannattaa hoitaa pois päiväjärjestyksestä.

11.4.2015

Parhaimmillaan sinulle sataa useampiakin mahdollisuuksia tehdä tästä päivästä kiinnostava ja erilainen. Vastaa ainakin yhteen myöntävästi, sillä juuri tällaisissa yllättävissä tarjouksissa on elämisen makua.

12.4.2015

Sinulla on käytössäsi suuri annos luovaa energiaa mihin tahansa haluamaasi tarkoitukseen. Tartu ihmeessä tuumasta toimeen äläkä ihmettele. Luovuudellesi ja sen tuomalle menestykselle on vain yksi pieni ehto: Sinun täytyy nauttia siitä, mitä olet tekemässä. Muuten tästä latauksesta puuttuu ruuti ihan kokonaan.

Jousimies

6.4.2015

Nyt kannattaa lähteä toteuttamaan mielessäsi pyörineitä suunnitelmia oikein todenteolla, sillä näinä päivinä osaat puhua oikeat asiat oikeille ihmisille. Sanoillasi on ihmeitä tekevä voima ja siksi kannattaa puhua vain sinulle todella tärkeitä asioita. Elleivät ne nyt mene jakeluun, niin ei sitten ikinä.

7.4.2015

Muutat nyt maailmaa oman elämäsi välityksellä ja kosmiset tekijät auttavat sinua kaikessa mikä liittyy henkilökohtaisen elämäsi uudistamiseen. Anna luovuudellesi kaikki mahdollinen tila toimia vapaasti ja ennakkoluulottomasti uusissa ja innostavissa tilanteissa.

8.4.2015

Sinulta saatetaan tulla kysymään kantaa kahden tai useamman ihmisen välisiin erimielisyyksiin ja yllättäen huomaat että sinulla on ratkaisu pulmaan kuin pulmaan etkä anna henkilökohtaisten suhteiden vaikuttaa ratkaisuusi. Selkeytesi ja suoruutesi tulevat palkituksi hiukan myöhemmin. Huomaat sen kyllä.

9.4.2015

Seilaat näinä päivinä kosmisilla taajuuksilla ja pystyt oivaltamaan uusia asiayhteyksiä ja tekemään tärkeitä tulevaisuuteesi liittyviä päätöksiä. Näiden päätösten edessä sinun tulee olla riittävän rohkea ja itsenäinen, sillä monet ovat niistä kateellisia ja tekevät mitä tahansa estääkseen sinua onnistumasta.

10.4.2015

Ajatuksesi toimivat kirkkaasti ja tiedät miten mikäkin asia kannattaa esittää, jotta se tulisi oikein ymmärretyksi. Nyt kannattaa olla aktiivinen ja viedä itsellesi tärkeitä asioita eteenpäin kaikilla sektoreilla.

11.4.2015

Et tahdo saada kunnon otetta sellaisiin asioihin, joiden motivaatio on kateissa. Ellei joku asia ota sujuakseen niin jätä se mieluummin tältä päivältä hoitamatta, sillä elämäsi kannalta menestyksellistä on vain mielekäs tekeminen.

12.4.2015

Elämällä saattaa olla varattuna joku ikävä yllätys varallesi jos innostut ajamaan jotakin itsellesi tärkeää asiaa liian tarmokkaasti eteenpäin. Älä silti lannistu, sillä hetkellinen epäonni vain testaa todellisia motiivejasi. Epäonnea ei nimittäin esiinny siellä missä itse tekeminen maistuu hyvältä.

Kauris

6.4.2015

Mikäli kohtaat tänään epämiellyttäviltä tuntuvia asioita niin älä edes yritä hoitaa niitä kunnialla eteenpäin, sillä jotain voi mennä vielä pahemmin poskelleen, eikä selittäminen auta tippaakaan. Ole mieluummin hiljaa ja tee omat toiminta strategiasi olosuhteita kunnioittaen.

7.4.2015

Et kestä sitovia tai omistavia ihmisiä lähelläsi näiden päivien aikana. Olet valmis melkoisiin ratkaisuihin vapautesi ja riippumattomuutesi puolesta. Tiedostamalla tämänkertaisen vapauden kaipuusi, osaat ottaa oikealla tavalla etäisyyttä sinua rajoittaviin ihmisiin ja olosuhteisiin.

8.4.2015

Jos huomaat olevasi tänään tavallista kriittisemmällä tuulella niin koeta tietoisesti välttää tilanteita, joissa voisit joutua väittelyyn. Suutut liian helposti ja arvostelukykysi saattaa pettää pahemman kerran. Pidä tietoisesti kiinni todellisista oikeuksistasi ja omasta näkemyksestäsi, niin riitaa ei tarvita.

9.4.2015

Olet lähipäivinä jopa ylivirittyneessä tilassa ja siksi sinun tulee varoa liian nopeita päätöksiä ja sitoumuksia; sopimuksista puhumattakaan. Ihanteellisissa olosuhteissa pystyt kyllä kaikkeen, mitä nyt mieleesi juolahtaa, mutta yksikin ylimääräinen rajoite suistaa pikajunasi kiskoilta.

10.4.2015

Tunnet tänään tavallista selvemmin mikä asia tai mitkä ihmiset imevät energiaasi. Tänään on myös paras hetki vapauttaa itsesi näistä olosuhteista ilmoittamalla, että kiitti, mulle riitti.

11.4.2015

Älä hukkaa tätä päivää, sillä kaikki mihin tartut innostuneena ja motivoituneena saa aivan erityistä, menestykseen johtavaa tuulta purjeisiinsa. Anna itsellesi lupa valita tekemisesi uudella tavalla.

12.4.2015

Onnekkaat sattumukset viitoittavat nyt kulkuasi. Päästä irti päiväsi lukujärjestyksestä ja anna tapahtumien johdattaa sinua oikeaan suuntaan. Mars ja Neptunus antavat sinulle sisäistä voimaa ja tietoa suurtenkin päätösten toimeen panemiseksi lähipäivien aikana.

Vesimies

6.4.2015

Saat todennäköisesti loistavia ideoita päähäsi tämän päivän aikana ja nyt niistä kannattaa pitää kunnolla kiinni, sillä ne todella toimivat ja tuovat tullessaan odottamatonta menestystä kuukausiksi eteenpäin. Älä jää epäröimään kateellisten panettelua, vaan ole valmis tekemään omat ratkaisusi.

7.4.2015

Oivalluskykysi on nyt huippuvireessä ja sinun kannattaa toteuttaa mieleesi tulevia uudistuksia suurella luottamuksella. Innostuksesi ei varmasti ole väärässä, mutta monet ovat silti kanssasi eri mieltä. Sellainen kuuluu nyt asiaan ja vain sinulle kateelliset heittäytyvät todella hankaliksi.

8.4.2015

Tänään syntyy väittelyitä ja kiistoja tavallista helpommin, mutta sinun roolisi on toimia sovittelijana, sillä tunnut nyt tietävän oikeat kompromissit vaikeampiinkin välirikkoihin. Moni yrittää pestata sinua puhumaan puolestaan, mutta sellaiseen ei saa tässä vaiheessa mennä sortumaan.

9.4.2015

Mietintämyssysi käy kuumana näinä päivinä eikä sinulla ole mitään syytä jättää siitä nousevia oivalluksia toteuttamatta. Nyt onnistuvat mitä ihmeellisemmät suunnitelmat, kunhan olet liikkeellä omana itsenäsi, etkä sekoita muita omiin juttuihisi. Silloin on vaara menettää kaikki.

10.4.2015

Ideasi ja suunnitelmasi kiteytyvät tavallista selkeämpään asuun aivoissasi eikä niitä kannata jättää sinne pyörimään. Kerro ideoistasi rohkeasti kaikille, jotka jaksavat kuunnella. Saat tukea ajatuksillesi yllättäviltä tahoilta.

11.4.2015

Etsit tänään omaa suuntaasi ja jokainen elämääsi väärään suuntaan vievä asia osaa heittäytyä todella hankalaksi. Pysäytä turha hosuminen välittömästi ja katso uudelleen huomenna.

12.4.2015

Vaikka tunnetkin tarvetta pistää asiasi kerralla järjestykseen, niin tänään kaikki ei suju ihan odottamallasi tavalla, joten anna järjestyksen syntyä ihan itsestään tai olla syntymättä. Rentoudu ja katsele elämää ympärilläsi. Huomaat ettei sinun järjestyksesi pysty maailmaa miksikään muuttamaan.

Kalat

6.4.2015

Jos tunnet jonkun asian askarruttavan nyt mieltäsi niin älä epäröi ottaa sitä esille vaikka tuntisitkin olosi harvinaisen epävarmaksi. Aika on oikea rohkeille ja ennakkoluulottomille Ratkaisuille, jotka eivät juuri tällä kertaa ole muille selitettävissä. Teet vain sen mikä nyt pitääkin tehdä.

7.4.2015

Jos mieleesi juolahtaa tässä lähipäivinä joitakin mullistavia ajatuksia omasta elämästäsi niin uskalla ihmeessä lähteä tekemään niistä totta. Tässä päivässä on niin suuri vapautta kunnioittava voima, että jokainen ennalta suunnittelematon ratkaisu johtaa väistämättä menestyksekkääseen lopputulokseen.

8.4.2015

Anna muiden hoitaa omat kiistansa ja varo puuttumasta niihin millään tavalla. Kysymys on aivan eri asioista kuin mistä ääneen puhutaan. Sekaantuminen tulee vain saattamaan sinut huonoon valoon molempien osapuolten silmissä ja siksi on viisainta pitää nokka solmussa ja ajatukset omassa päässä.

9.4.2015

Tänään on harvinaisen vauhdikas päivä, mutta sinun ei kannata rynnätä ihan jokaiseen lähtöön, sillä sinun kohdallasi maltti on valttia. Katsele vaan tarkasti ympärillesi ja lyöttäydy niiden joukkoon, jotka tuntuvat tietävän mitä tekevät. Tähtäin korkealla ja jalat maassa on oikea järjestelmä.

10.4.2015

Tunnet hienoista voimattomuutta ja saamattomuutta sellaisissa asioissa, joita et uskalla tai pysty viemään eteenpäin sinulle sopivalla tavalla. Selittely ei enää maistu ja parasta olisikin sanoutua irti rasittaviksi käyneistä osista elämääsi.

11.4.2015

Tunnet hienoista voimattomuutta ja saamattomuutta sellaisissa asioissa, joita et uskalla tai pysty viemään eteenpäin sinulle sopivalla tavalla. Selittely ei enää maistu ja parasta olisikin sanoutua irti rasittaviksi käyneistä osista elämääsi.

12.4.2015

Tänään asiat sujuvat parhaiten turhia miettimättä. Katso minne askeleesi sinua johdattavat ja anna suunnitelmiesi muuttua pitkin päivää. Hulluna on hyvä olla vaikka elämäsi tunkiolla ja aivan ihmeellisistä paikoista menestyksen avaimet nyt eteesi putkahtavat.

Lue myös:

Annan viikkohoroskooppi ajalle 1.4.-16.4.
Kuukausihoroskooppi 4/2015
Urahoroskooppi 2015 – Millainen olet töissä tähtimerkkisi mukaan?

X