Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 18/2011

Teksti:
Anna.fi

Maanantai 11.4.2011

Toukokuun ensimmäinen viikko ei pidä sisällään yhtään isompaa planeettaohitusta, joten aikaa seurataan Kuun tekemien ohitusten tahdissa. Nämä ovat siis niitä, jotka toistuvat tasaiseen tahtiin kuukausittain ja siksi osa teksteistä on monille jo tuttuja ennestään.

Tiistai 12.4.2011

Uusikuu sentään tuo hiukan säpinää toukokuun ensimmäiselle viikolle ja suosittelee minkä tahansa uuden asian käynnistämistä. Uusikuu symboloi kerran kuukaudessa uutta alkua ja tällä kertaa tuo uusi alku toteutuu Härän merkissä ja Härän vakaalla mentaliteetilla.

Keskiviikko 13.4.2011

Muuten tämä viikko on kuitenkin perustaltaan yhtä jännitteinen kuin aikaisemmat ja nyt on viisasta ottaa hiukan enemmän levon kannalta koko tämä kuukausi. Kesäkuussa sitten taas jyrisee hiukan mittavampi muutosenergia.

Torstai 14.4.2011

Tähän päivään kannattaa sisällyttää pientä yllättävää momenttia, sillä Kuun ja Uranuksen sekstiili lupailee onnekkaita sattumia oudoissa paikoissa ja tilanteissa.

Viikonloppu

Toivottavasti sää hellii tänä viikonloppuna, sillä astrologinen aika on edelleen mitä otollisinta rentoutumiselle ja akkujen lataamiselle.

Astro.fi

X