Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 19/2011

Teksti:
Anna.fi
viikkohoroskooppi

Maanantai 9.5.2011

Tämä on todellinen mahdollisuuksien viikko Merkuriuksen ja Venuksen tehdessä Yhtymää Jupiterille ja sekstiilia Neptunukselle. Menestyksellinen viikko kaikelle ihanalle ja nautinnolliselle tekemiselle elämässäsi.

Tiistai 10.5.2011

Rakkauselämässä kuohuu nyt vauhdikkaasti, sillä jokainen omia arvojaan kunnioittava ihminen saa osakseen tavallisesta poikkeavaa viehätysvoimaa. Ihastumiset ovat sitten sen mukaisia.

Keskiviikko 11.5.2011

Kun puheetkin sitten luistavat mestarilliseen malliin, niin monta uutta rakkaussuhdetta löytää päivänvalon tällä viikolla. Muutenkin tämä on huikea viikko kaikille hyvältä tuntuville aloituksille.

Torstai 12.5.2011

Marsin sekstiili Neptunukselle lataa tähän päivään ja tulevaan viikonloppuun aimo annoksen alitajunnan energiaa, joka sekoittuu tunne-elämän ihanuuksiin joskus hyvinkin hämmentävällä tavalla.

Viikonloppu

Viikonloppu värittyy aikaisempien kulminaatioiden mukaisesti kiihkeäksi romanssien ilotulitukseksi, sillä viikonloppuna ei toteudu mitään suurempaa aspektia. Nauttikaamme siis iloisesta ja vauhdikkaasta viikonlopusta sydämemme kyllyydestä.

Astro.fi

X