Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 21/2013

Teksti:
Anna.fi

Jotkin suhteellisen pienet asiat saattavat ärsyttää ja voit löytää itsesi tilanteista, jotka tuntuvat kummasti hiertävän kuin pieni kivi kengässä. Mitä pidempään tätä katselet ja kasvatat turhautumistasi, sitä suuremmalla paineella ärtymys purkautuu myöhemmin.

Viikkohoroskooppi

Maanantai 20.5.2013

Maanantai voi nostaa kiperiä tilanteita ja ihmissuhteisiin ja rakkauselämään liittyviä kipeitä kokemuksia pintaan. Loukkaantuneisuus ja hylätyksi tai torjutuksi tulemisen tunne voivat aktivoitua nyt hyvin pienestäkin ärsykkeestä. Kannattaa tutkia tarkkaan reagoitko aidosti tähän tilanteeseen tässä ja nyt, vai onko kyseessä jokin vanha trauma joka vaatii kohtaamista ja irti päästämistä.

Tiistai 21.5.2013

Tiistaina Aurinko aloittaa kuukauden mittaisen matkansa vilkkaassa ja uteliaassa Kaksosissa. Päivän laatu on Kaksosten merkille ominaiseen tapaan älyllisesti aktiivinen ja kaikenlaista viestintää, kommunikointia ja mielen toimintoja tukeva. Anna ajatusten virrata ja ole avoin uusille ideoille. Päivän haaste liittyy jumiutumiseen ja pakkomielteiseen oikeassa olemiseen tai tarpeeseen salailla jotakin. Vältä nämä kompastuskivet ja pidä mielesi valppaana ja joustavana.

Keskiviikko 22.5.2013

Keskiviikko sopii hyvin terapeuttisiin keskusteluihin ja luotetun henkilön kanssa asioiden jakamiseen. Tänään voi olla mahdollista puhua sellaisistakin asioista, jotka aiemmin ovat tuntuneet liian kipeiltä. Käytä päivän energia parantaviin sanoihin keskittymiseen, sen sijaan että käyttäisit tarkkanäköisiä huomioitasi aseena. Muista että sanat voivat viiltää syvältä. Voit oivaltaa jotain merkittävää kun katsot asioita sisäisestä viisaudestasi käsin.

Torstai 23.5.2013

Torstain energia on tiivistä ja syvää, ja jopa hieman raskasta. Intensiivisiä tunteita voi olla läsnä päivän tilanteissa, mutta hillintä ja kontrolli ovat rajoittamassa suoraa tunneyhteyttä ja avointa jakamista. Sisäänpäin kääntyminen ja omien tarpeiden, totuuksien ja motiivien tutkiminen voi olla tänään hyvin antoisaa ja antaa kimmokkeen suunnan vaihtamiseen jollakin elämäsi alueella.

Viikonloppu

Perjantaissa on pientä kytevää kipinää ilmassa. Jotkin suhteellisen pienet asiat saattavat ärsyttää ja voit löytää itsesi tilanteista, jotka tuntuvat kummasti hiertävän kuin pieni kivi kengässä. Mitä pidempään tätä katselet ja kasvatat turhautumistasi, sitä suuremmalla paineella ärtymys purkautuu myöhemmin. Toki voit ottaa myös aktiivisemman asenteen ja purkaa tilanteen latauksen suoralla ja avoimella keskustelulla.

Astro.fi

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

X