Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 2/2012

Teksti:
Anna.fi

Maanantai 9.1.2012

Tämä viikko on melkoista Venuksen ja Merkuriuksen tykitystä, joka alkaa haasteellisesti Merkuriuksen neliöllä Uranukseen ja jatkuu yhtymällä Plutoon loppuviikolla. Melkoista jytinää on luvassa kaiken kommunikaation alueella ja itse kunkin sopeutumiskyky tulee olemaan koetuksella.

Tiistai 10.1.2012.

Täysikuu valvotti jo viime yönä ja levottomuus jatkunee meillä kuuhulluilla vähintään ensi yöhön saakka. Oivalluksia kannattaa kirjoitella ylös ellei saa unen päästä kiinni. Visioita on liikkeellä valtavat määrät.

Keskiviikko 11.1.2012 

Auringon kolmio Marsille Maaelementin merkissä luo hurjaa positiivista toiminnallisuutta kaikkeen mielekkääseen tekemiseen. Ja nyt tosiaan kannattaa laittaa ideoita ja suunnitelmia liikkeelle ilman liian tarkkaa kontrollia. Tekeminen tuo tulosta – ei tarkkuus.

Torstai 12.1.2012

Venuksen kolmio Saturnukselle tarkoittaa suosiollista aikaa oman arvomaailman toteuttamiselle käytännössä. Tee asioita, joista todella pidät. Nauti elämästäsi ja huomaat pääseväsi eteenpäin yllättävän vaivattomasti ja silti tehokkaasti.

Viikonloppu

Viikonloppuna riittää säpinää niin liike-elämässä kuin rakkaudessa ja sanojen merkitys moninkertaistuu. Pidä siis huolta, että puhut vain asioita, jotka varmasti ovat totta sinulle itsellesi. Menestys seuraa rohkeaa ilmaisua.

Astro.fi

X