Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 2/2013

Teksti:
Anna.fi

Maanantai 7.1.2013

Maanantaissa on intensiivisesti latautunut, mutta hieman pidättelevä tunnelma. Tarve kontrolloida tai hillitä energiaa saattaa itse asiassa saada juuri päinvastaisen reaktion aikaan, joten on parempi toimia keskittyneesti ja paneutua tehtäviin huolellisesti mutta intohimoisesti, kuin yrittää estää asioiden luonnollista kulkua. Parhaimmillaan voit saada tänään paljon hyvää aikaan.

Tiistai 8.1.2013

Tiistai tuo mukanaan leppoisan ja sosiaalisen latauksen. Päivässä on iloa ja optimismia sekä melkoisen suurpiirteinen tunnelma. Tänään on hyvä päivä innostua jostakin uudesta tai vain tavata ystäviä ja tehdä jotain reipasta ja virkistävää. Tunteiden paisuttelu on päivän mahdollinen varjopuoli, mutta sekin on vain hetkellinen ja pääasiassa myöhäisiltaan ajoittuva vaihe.

Keskiviikko 9.1.2013

Keskiviikkona rakkauden ja sosiaalisten suhteiden symboli Venus siirtyy konservatiiviseen ja arvoiltaan rakentavaan Kauriin merkkiin. Päivässä on ristiriitainen lataus, sillä Venus on aloittamassa uutta puhtaalta pöydältä, mutta päivän muut kuviot eivät vielä tue uusia aloituksia. Nyt onkin hyvä kaavailla tulevaa ja tehdä harkittuja suunnitelmia.

Torstai 10.1.2013

Torstai on tunnelmaltaan voimakkaasti ihmissuhteisiin, rakkauteen ja erityisesti pysyvyyteen tähtääviin sosiaalisiin rakennelmiin liittyvä päivä. Ilmassa on paljon lempeyttä, herkkyyttä ja jopa romanttista tunnelmointia. Rakkaussuhde joka on nyt kytemässä tai saamassa uutta aloitusta, voi kokea tänään tärkeitä hetkiä.

Viikonloppu

Perjantaina syntyy uusikuu Kauriissa, ja ajan laatu on tiivistynyt kuin versomista odottava siemen mullassaan. Vuorokauden alkupuoliskoa sävyttää hienoinen epämääräisyys ja unenomainen hämmennys, mutta iltaa kohden tunnelma kirkastuu ja selkeytyy. Tälle päivälle saattaa ajoittua jokin uusi aloitus, jonka päälle rakentuu myöhemmin avautuvia ja suuren merkityksen saavia asioita.

Astro.fi

X