Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 22/2013

Teksti:
Anna.fi

Kommunikoinnin planeetta Merkurius siirtyy tunneherkkään ja intuitiiviseen Rapuun, joka suuntaa huomiomme läheisiin ihmissuhteisiin ja muista välittämisen ja huolehtimisen teemoihin.

Viikkohoroskooppi

Maanantai 27.5.2013

Maanantaissa on mielenkiintoinen ristiriita rajoittavan ja estyneen, sekä laajentuvan runsauden energian välillä. Päivässä on yhtä aikaa sekä realistisuutta, tarkkaa arviointia ja varovaisuutta sekä optimismia ja innostavia ideoita. Mieti miten saisit nämä kaksi yhdistettyä tasapainoisella tavalla. Äärilaitojen välillä ei kannata ailahdella, sillä silloin et saa käyttöösi tämän ajan piilevää potentiaalia.

Tiistai 28.5.2013

Tiistai korostaa rakkauden, yltäkylläisyyden ja ylellisyyden teemoja. Pelkkää ihanaa, helppoa ja onnellista ei kuitenkaan ole luvassa kuin tarjottimella kannettuna, ainakaan useimmille meistä, sillä jos elämässä ei ole tilaa nautinnoille eikä omassa sisimmässä lupaa olla onnellinen, ei tämäkään päivä pysty näitä omia asetuksia muuttamaan. Sen sijaan tietty tyytymättömyys ja levottomuus saattavat tänään sävyttää tuntemuksia.

Keskiviikko 29.5.2013

Keskiviikossa on vapautumisen tunnelmaa, ja päivä on parhaimmillaan harmoninen, luova ja sosiaalisesti rakentava. Ilmassa on herkkyyttä sisäisille oivalluksille ja tarve löytää uusia tapoja tehdä vanhoja asioita. Uusiutuminen on nyt luontevaa ja alitajuista, eikä siihen tarvitse sen enempää yrittää omaa energiaansa keskittää. Tänään asiat tapahtuvat omalla painollaan.

Torstai 30.5.2013

Torstai on erittäin lämminhenkinen, sosiaalisesti antoisa ja tulevaisuuteen katseensa suuntaava päivä. Ystävyyssuhteet ovat erityisen arvokkaassa asemassa ja me-henki on korostuneesti esillä. Erityisesti naisten väliset suhteet ovat tänään myötätuulessa ja kohtaaminen luotetun ystävän kanssa voi selkiinnyttää omia ajatuksia ja antaa uudenlaista, pitkälle kantavaa näkökulmaa elämään.

Viikonloppu

Perjantaina tapahtuu kaksi tärkeää merkkivaihdosta, jotka kuvaavat ajanlaadussa tapahtuvaa muutosta. Kommunikoinnin planeetta Merkurius siirtyy tunneherkkään ja intuitiiviseen Rapuun, joka suuntaa huomiomme läheisiin ihmissuhteisiin ja muista välittämisen ja huolehtimisen teemoihin. Energian ja aktiivisuuden planeetta Mars siirtyy älyllisesti uteliaaseen Kaksosiin ja saattaa näin ollen vilkastuttaa viestintää ja kaikkea tiedonvälitykseen liittyvää toimintaa.

Astro.fi

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

X