Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 24/2011

Teksti:
Anna.fi

Maanantai 13.6.2011

Tämä on ehdottomasti kesäkuun positiivisin ja suurimpia mahdollisuuksia sisältävä viikko, joka kannattaa käyttää iloiseen ja hauskaan tekemiseen heti tästä maanantaista lukien. Kuun loppupuolella ehtii sitten kärvistellä ihan tarpeeksi.

Tiistai 14.6.2011

Aurinko ja Merkurius vaikuttavat konjunktiossa koko tämän viikon ja siksi tämä on loistavaa aikaa kaikenlaiselle luovalle kommunikaatiolle. Energiaa riittää jopa hurjasti kaikkiin itsesi näköisiin juttuihin ja tällä viikolla niistä kannattaa vähän höyrytä.

Keskiviikko 15.6.2011

Tänään täydenkuun päivänä toteutuu myös täydellinen kuunpimennys, joka tässä auringonpimennysten välillä hämmentää tunteiden soppaa oikein kunnolla. Ahdistus ajaa sinua kohti elämäsi ratkaisevia ja aina parempaan johtavia päätöksiä. Saattaapi näkyä myös kansainvälisessä politiikassa ja rahamarkkinoilla melkoisena kuohuntana.

Torstai 16.6.2011

Merkuriuksen kolmio Neptunukselle avaa väylät telepaattisille yhteyksille ja muutenkin kaikelle alitajuiselle viestinnälle. Nyt ei kannata jättää aamumeditaatioita väliin, sillä loistavimmat oivallukset syntyvät hiljaisuuden kautta.

Viikonloppu

Viikonloppuna on ilmassa menestyksen siipien havinaa sekoittuneena ihastumisten ja rakastumisten pyörteisiin. Sunnuntain Merkurius oppositio Plutolle tuo kuvioihin vielä ehdottoman vaatimuksen totuudessa pysymiselle. On siinä varmasti monella taiteilemista näiden energioiden ristitulessa.

Astro.fi

X